Bildirim
Acil! Vw Polo 1.6 TDI DSG vs Renault Megane Expression 1.5 dCi EDC
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
Giriş
-
İhtiyaca göre değişir.
Araçtan beklentileriniz neler ?_____________________________ -
Polo abi ya akar ya
_____________________________ -
Sırf şu doğuşun satış ve fiyat politikasından dolayı gidip vw almam...Haluk abi ne kadar memnun utku sende biliyorsun.Al EDC'yi paşalar gibi tadını çıkara çıkara bin senelerce...
_____________________________ Yarın şimdi başlıyor... -
quote:
Orijinalden alıntı: obt
İhtiyaca göre değişir.
Araçtan beklentileriniz neler ?
Az yaksın, çok kaçsın, sorun çıkarmasın, konforlu olsun, keyifli olsun, kaliteli olsun, geniş olsun.
Araçtan beklentilerim bunlardır.
edit: Bir de şehiriçinde pratik olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 27 Ekim 2011; 18:37:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Utku
quote:
İhtiyaca göre değişir.
Az yaksın, çok kaçsın, sorun çıkarmasın, konforlu olsun, keyifli olsun, kaliteli olsun, geniş olsun.
Bilmiyorum fiyat aralığın ne kadar ama illa megan alacaksan ve gençsen kupe bak derim_____________________________ -
Bir yanda da Vw kalitesi ama
-
quote:
quote:
İhtiyaca göre değişir.
Konfor ve genişlik olarak megane doğal olarak daha ağır basacaktır sonuçta segment farklı.
Pratiklik vs konusunda da polo daha ağır basıyor bence.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: airbrq_23
quote:
quote:
İhtiyaca göre değişir.
Bilmiyorum fiyat aralığın ne kadar ama illa megan alacaksan ve gençsen kupe bak derim
İlla Megane olması şart değil. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: airbrq_23
quote:
quote:
İhtiyaca göre değişir.
Bilmiyorum fiyat aralığın ne kadar ama illa megan alacaksan ve gençsen kupe bak derim
İlla Megane olması şart değil.
Mazda 3 dizel de düşünebilirsiniz tabi düz vites size problem yaratmıyorsa._____________________________
-
Dizel megane. Polo istediği kadar kaliteli olsun şehir içi kullanım için üretilmiş minik bir araç. Megane yol tutuş, iç mekan rahatlığı, servis, yedek parça vs. daha ağır basar tabiki. Boyunuz kilonuz ne bilmiyorum ama küçücük araçta sıkış tepiş gitmek hiç hoş olmuyor. _____________________________ -
quote:
quote:
quote:
İhtiyaca göre değişir.
Konfor ve genişlik olarak megane doğal olarak daha ağır basacaktır sonuçta segment farklı.
Pratiklik vs konusunda da polo daha ağır basıyor bence.
Valla Polonun arkası daha geniş bence megane 3'ten bari baş mesafesi var hiç yoktan.
_____________________________ 2006 Mercedes-Benz Axor 1840-Kögel Maxx-Auris(Special Edition)*Vitesi Çatt! Diye 4'e Atanlar Klübü
DH Trakyalılar Club
-
polo
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Çok güzel iki seçenek belirlemişsiniz.Performans ve tüketim olarak ikiside tatmin eder.
Seçenekleriniz güzel gerisi iç hacim, beğeni , şehir içi kıvrak kullanım vs_____________________________ -
wv olarak çevremde sadece arkadaşımda 1.9 bora var oda 450 binde, bi kerede tsi golf kullanmıştım, reno grubu olarak küçümseyek bindiğim dacia sanderoyu da çok beğendim, yani günümüzde reno kendini aştı bence çok güzel araçlar yapıorlar tercih senin. _____________________________ Aklının ucundan geçmeyen şeyleri yapar insanlar... -
quote:
quote:
İhtiyaca göre değişir.
Az yaksın, çok kaçsın, sorun çıkarmasın, konforlu olsun, keyifli olsun, kaliteli olsun, geniş olsun.Bir de şehiriçinde pratik olsun. = megane edc_____________________________ Passat 2.0 TDI 150 HP Golf 6 1.6 102 hp -
-
Utku, kusura bakmada açtığın konu millet ile dalga geçmek için açılmış bir konuya benziyor sanki.
Pek talep olmadığı için ortalıkda karışmamış şuanda.
Gerçi millet demiyelim. Anti VW fanatikleri için açılmış gibi. Zaten normal bir insan gayet tabii bu araçları birbirleriyle karşılaştırabilir._____________________________ -
quote:
Yeni bir araba almayı düşünüyorum. Çok yeni bir karar ama bu.
Aklımda başlıktaki iki seçenek var.
Sizce Megane'a 6.000 lira fazladan para vermeye değer mi? Çok kararsızım.
Bu ikisinden birini seçmek durumunda olsam megane derim. Poloda donanım çok zayıf, bir kaç bişey olsun deyince fiyatı aklı mantığı zorluyor. İç hacmi ciddi anlamda dar. Konfor anlamında zayıf bir araç tamam b segment araçta çokta konfor aranmaz ama neticede 40-45 bin para verilecek. Poloda avantajı yeni kasa şeklen alımlı, golf ile neredeyse aynı yapmışlar. Megane dez avantaj +6000 TL ; az para değil. Neticede ben megane derim. Bu iki aracın dışına çıkıp yakın frekansta bir şey bakacak olsam; seat leonu mercek altına alırdım._____________________________
-
Konu şaka mı ciddi mi ayırt edemedim..
- audi a4 1.4 tfsi kronik sorunlar
- mercedes cgi nedir
- grand cherokee 5.2
- en az yakan arabalar
- dacia 7 kişilik
- bmw mi mercedes mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı