Şimdi Ara

ACİL __ttnetten aradılar__ ACİL !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 tl fark ödeyerek 8mbit olacakmış hız kota 25 gb olacakmış herhangi bir taahhütte yok ?

kabul ediyimmi yoska bi alengiri var mı bu işin ??

NOT ACİL

• öyle birşey yok
  • Kota muhtemelen 15 gb olacaktır yanlış söylemişler sana.Hız 8 mbit'e kadar yani garanti değil 4 te olabilir 5-6 gibi hızlarda hatta 2 bile olabilir.Bu pakette güya 15 gb kotayı geçtikten sonra hız 512 kbit e düşücek diyorlar ancak öyle bir şey yok.Ben dahil bir çok kişi 100 lerce gb indirmemize rağmen hızımız düşmüyor.
  • Herkese farklı şeyler söylemeyi nasıl beceriyorlar anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper1907

Kota muhtemelen 15 gb olacaktır yanlış söylemişler sana.Hız 8 mbit'e kadar yani garanti değil 4 te olabilir 5-6 gibi hızlarda hatta 2 bile olabilir.Bu pakette güya 15 gb kotayı geçtikten sonra hız 512 kbit e düşücek diyorlar ancak öyle bir şey yok.Ben dahil bir çok kişi 100 lerce gb indirmemize rağmen hızımız düşmüyor.

kota durumunu ve anlık indirme hızının screenshotını koyabilirmisin
  • kabul et 8mbit kullanıyorum mutluyum huzurluyum
  • 25 gb ise bende geçerim ama 15 gb tır garanti salladılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    12 yıl önce açıldı
    Gpon modem iade acil yardım ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Net Limitsiz'den bahsetmişler size.

8 Mbite kadar, Limitsiz.. Ancak 15 GB'ı geçince hızınız gelecek aya kadar 512 Kbite düşürülüyor.

Kullandığınız tarife nedir, ona göre taahhüt var veya yok diyebilirim. Sanıyorum senin tarifen 1Limitsiz (1 mbit, limitsiz). Evet 3,6 tl fark ile Net Limitsiz'e geçersin. Ve taahhüt de olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Net Limitsiz'den bahsetmişler size.

8 Mbite kadar, Limitsiz.. Ancak 15 GB'ı geçince hızınız gelecek aya kadar 512 Kbite düşürülüyor.

Kullandığınız tarife nedir, ona göre taahhüt var veya yok diyebilirim. Sanıyorum senin tarifen 1Limitsiz (1 mbit, limitsiz). Evet 3,6 tl fark ile Net Limitsiz'e geçersin. Ve taahhüt de olmaz.

+1 işin dogrusu bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaqlar -- 20 Nisan 2010; 17:22:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambursman

kabul et 8mbit kullanıyorum mutluyum huzurluyum

haha nei kabul edim arkadaşım limitsizim
  • Böyle birşey olabilirmi ya ne 25 gb 'ı yazık arkadaşımıza bence.. (Adam) bir hevesle ilan açıyor,geçeyimmi diyor TTnet ona 25 gb kota!sağlıcak güya olmaz böyle yalan haber müşteriye.... kınıyorum bu olayı
  • geç geç benımkisi 250 GB kotasi var
  • hızda düşme 1 saat oluyo oda bazı günlerde :D eyer kotalıysan kabul etme
  • arkadaslar bende 1 mbıt sınırsız kullanıyorum
    15 gb dan sonra baglantı kesın dusuyormu yoksa halen 8 mbıt olarak kullanmaya devammı edılıyor
    bu tarıfedekı kac kısının hızı 512 ye dustu 15 gb dan sonra
  • ARKADAŞLAR DİKKAT

telefon açıp yalan bilgi vererek sizi kandırmaya çalışıyorlar, kesinlikle inanmayın. sizi kandırabilmek için şöyle kampanyamız var diyorlar, siz de kanıyorsunuz fakat anlattıkları gibi çıkmayınca telefon açıyorsunuz "bir yanlışlık olmuş" diyorlar. telefonda size yalan söyleyenlerin amacı sizi kandırabilmek çünkü sizi kandırabilirlerse ve onların istediği tarifeye geçerseniz aldıkları maaş artıyor. prim üzerine çalışıyorlar çünkü. interneti biraz araştırın "bana telefonda şöyle dediler ama öyle olmadı, dolandırıldım" diyen binlerce insan var.
  • Nasıl yani? Bu call center çalışanlarını denetleyen tek bir kişi bile yok mu?
  • olsa ne olcak zaten böyle yapin diyorlardir. burda inanmayacaginiz tek konu taahhüt konu. istedikleri kadar yalan söylesinler ama buna kesin inanmayin sizi 24 ay'lik sözlesme yapiyorlar.
  • Yakında hız düşüşleri başlar netlimitsizde...O yüzden siz sınırsız tarifenizde kalın...Zaten 8mbit verecekleri garanti değil...Ben en fazla 4mbir görebildim...15 gün kullandıktan sonra geri döndüm 1mbir limitsize...
  • Beni de sürekli arıyorlar, son 1 ay içerisinde en az 15 kez aramışlardır. Benim telefonum kayıtlı ancak ADSL babamın üzerine kayıtlı olduğu için hattın yasal sahibini isteyip duruyorlar, ben de her seferinde yok diyorum geri kapatıyorlar.
  • ses kaydı al hemen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.