Şimdi Ara

ACİL MUTFAK ROBOTU ALACAĞIM....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
38.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar evdeki büyük rondo her işi göremiyor..Acil bir mutfak robotu alacağım....Çok önemli makamdan sipariş geldi....Tam bir haftadır bir çok markayı inceledim....Bu konuda düşüncelerinizi iletiniz... hepinizin değişik görüşlerinizi bekliyorum...En iyisi ? Fiyat - kalite - performans ? olarak yazınız.....Saygılarımla .....

• Oblio'nun Blender setini tavsiye ederim. Ben dayım için Mediamarkt'tan 78TL'ye aldım. 2 ayrı rondo haznesi, 700w güç ve diğer aksesuarlarının tam olması çok iyi. Ayrıca motor kısmı son derece ağır, harika bir izlenim veriyor. Bence piyasada fiyat/performans oranı en iyi ürün.

http://www.oblio.com.tr/urundetay.php?cat=home&id=46

Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam 3 yıl garantiliydi ama tam emin değilim.

Bu cihaz olmazsa de Braun ve Bosch bu konuda çok iyiler, ikisi de İspanya üretimi fason Çin değil.

Bence bu ürünler mutfak robotlarından daha iyi, hem yer tutmuyor hem de daha kullanışlı.

• Çok araştırmalarım sonucu Arzum Soprano Max Multi Blender Seti aldım; iyikide almışım diyorum. 700W gücünde. 1.5lt doğrama haznesi ve 800lt ölçü kabına sahip. Rendeleme ve dilimleme diskleri var. Çok yer kaplamıyor. Lila rengini tavsiye ederim;)
  • Arkadaşlar evdeki ronda 600 Wattlık...On gün önce salça imalatı yaparken canına okudular....Şimdilik sağlam ama yanık kokusu geliyor.....Daha güçlü bir robot olsun derdindeyim...Uzun çalışmalarda yanık kokusu vermesin....Rondo ben gidiciyim diyor.....Acilen yerine aday arıyorum....Düşünceleriniz yazın... Akıl akıldan üstündür... Fikir beyanında bulunan değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 30 Eylül 2010; 17:13:45 >
  • Amaç yüksek güç ise en yüksek güç Bosch mutfak robotunda. 1100watt gücü var. Ancak ben mutfak robotlarını kullanışsız buluyorum.

Rondonun koku yapması ve zorlanması bence marka kalitesi ile de alakalı. Ben 23TL'ye Profilo rondo almıştım, 350w gücü var, öyle ahım şahım bir motor gücü de değil. Ceviz/fındık çekiyoruz, kek hamurunu yoğurtuyoruz 3 sene oldu sanırım daha tık yok. Çünkü Çin değil Avrupa üretimi. Hatta geçenlerde toz şeker kalmadığından küp şekeri bile öğüttüm yine bana mısın demedi, şekerlerin gürültüsünü duymalıydınız :)

Dediğim gibi bence en iyisi Oblio, Braun, Bosch ve Philips.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Amaç yüksek güç ise en yüksek güç Bosch mutfak robotunda. 1100watt gücü var. Ancak ben mutfak robotlarını kullanışsız buluyorum.

Rondonun koku yapması ve zorlanması bence marka kalitesi ile de alakalı. Ben 23TL'ye Profilo rondo almıştım, 350w gücü var, öyle ahım şahım bir motor gücü de değil. Ceviz/fındık çekiyoruz, kek hamurunu yoğurtuyoruz 3 sene oldu sanırım daha tık yok. Çünkü Çin değil Avrupa üretimi. Hatta geçenlerde toz şeker kalmadığından küp şekeri bile öğüttüm yine bana mısın demedi, şekerlerin gürültüsünü duymalıydınız :)

Dediğim gibi bence en iyisi Oblio, Braun, Bosch ve Philips.

sn, candogan62 hocam benimde acil mutfak robotu almam gerekiyor. malum salça zamanı ve annem evdeki arçeliğin motorunu yaktığı için yenisini alacağız.
    biber salçası, kuşburnu marmelatı vs gibi zor işler için kullanılacağından motor gücü yüksek olan robotlara baktım ve 1100 w lık Bosch Mcm 5530 Elektronik Mutfak Robotunda karar kıldım. istanbulda oturuyorum ve bir iki bosch bayiine gittim ürünü yakından görüp incelemek için ancak satıcılar 2-3 senelik ürün olduğundan mağazalarında bulunmadığını ve sipariş üzerine getirttiklerini söylediler. bende hayırlı işler deyip çıktım. acaba bu ürünü önerir misiniz nette 270 tl fiyatı var.
    www.hepsiburada.com
    Bosch MCM5530 1100 W Kompakt Mutfak Robotu Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=22025&productid=mtbosmcm5530

ACİL MUTFAK ROBOTU ALACAĞIM....

• Adresi vereyim..Beşiktaş Ihlamurdere Caddesine git...İş bankasını 30 mt geç...Sağda BOSCH satıcısında dört ayrı modeli mevcut... Cumartesi günü .Tek tek inceledim...saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 3 Ekim 2010; 21:21:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ROBOT SÜPÜRGE ÖNERİ ACİLL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vestel de fiyat performans ürünü yokmu taşkafa bey ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 7 Ekim 2010; 22:57:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

vestel de fiyat performans ürünü yokmu taşkafa bey ?

• Arkadaşlar uzun zamandır araştırmalarım sonucu yirmiye yakın marka ve model içerisinde iki model ve marka arasında tercih yaptım...Biri Medya Markette İnox gövdeli KENWOOD . Diğeri bir çok arçelik bayisinde arayıp bulamadığım..ARÇELİK VERTİRO.. 1191.. Çok farklı ve ayrıntılı özellikleri nedeniyle VERTİRO 1191 aldım.. Gücü 1000 Watt lık......Nereden aldım yazıyorum..Beylikdüzü Migrosun sırasında Bizmkent Fatih Sultan Mehmet Camii altında ARÇELİK bayisinden...(.Tam yanında Onur Market var...)... 210 Lira KK na 10 parça çektik...Çok farklı özellikleri olan büyük kapasiteli 1,5 lt lik VE İKİ HAZNESİ GERÇEK CAM...İKİ BIÇAK AYNI ANDA İÇİNDE ÇALIŞIYOR...İşlem yapılan haznesi POLİKARBONAT yani kimyasal bir madde olan robotlardan özellikle almadım..Zaman içerisinde .Sararıp, çatlama olmaması için. Sağlıklı oluğu için ..CAM tercih ettim...Ve kullanışlı bir robot. Bir çok aksesuar mevcut...SERT MEYVA SUYU ÇIKARIYOR:::::Rende , püre, HAMUR YOĞURMA....V.s.... Bir çok aparatı var.....Bilgilerinize ...Saygılarımla... Ayrıca üç yıl ücretsiz servis 10 yıl parça garantisi mevcut.. (( Kenwood 299 Lira ve servis parçası ?... Bilmiyorum...Aparatları , özellikleri daha az Sert meyva suyu çıkarma , hamur yoğurma özelliği yok dediler.....Gövdesi sağlam diye sulandım...Kabı polikarbonattı.. Fiyatıda yüksek olduğu için almadım...)) ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 21 Ekim 2010; 9:16:42 >

• Ben blenderda Braun'dan yanayım. Oldukça başarılı, sorun çıkarmıyor. BilyonerShop'ta indirim var. Mikrodalga fırın da alamak istiyorsanız ikisi beraber 249 TL! Bugün Bonus karla alırsanzı %10 Bonusa da hediye (kampanyanın son günü) ve kargo da ücretsiz.
  • Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.
  • Merhabalar;

60 liraya kadar metal ayaklı hangi blenderı önerirsiniz? Evinide kullandığınız ve memnun kaldığınız hangi ürünler var? Sadece belender işlevi olan bir cihaz almayı düşünüyoruz.Evde kullandığımız plastik olduğu için kullanmak istemiyoruz. Ben birkaç model buldum:

Fakir yerli üretimmiş.

üretim yerini bilmiyorum ama ucuz olduğu için Çin malı gibime geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Arkadaşlar evdeki ronda 600 Wattlık...On gün önce salça imalatı yaparken canına okudular....Şimdilik sağlam ama yanık kokusu geliyor.....Daha güçlü bir robot olsun derdindeyim...Uzun çalışmalarda yanık kokusu vermesin....Rondo ben gidiciyim diyor.....Acilen yerine aday arıyorum....Düşünceleriniz yazın... Akıl akıldan üstündür... Fikir beyanında bulunan değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...saygılarımla..

bu salça olayı bir bela kardeşim, simbo dayanamadı, duraklamalı olarak çalıştırıyorduk ama önce malum bir koku ve stop ,wattlı bir markada karar veremedim,arayıştayım bende,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 24 Ocak 2011; 0:34:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ASUSX51

Merhabalar;

60 liraya kadar metal ayaklı hangi blenderı önerirsiniz? Evinide kullandığınız ve memnun kaldığınız hangi ürünler var? Sadece belender işlevi olan bir cihaz almayı düşünüyoruz.Evde kullandığımız plastik olduğu için kullanmak istemiyoruz. Ben birkaç model buldum:

Fakir yerli üretimmiş.

üretim yerini bilmiyorum ama ucuz olduğu için Çin malı gibime geliyor.

Tefal smart blenderı aldık. Yerli üretimmiş. Ernamaş'ın ürünü olduğunu düşünüyorum.

• Benim de anneciğim 2005'te hediye olarak aldığımız plastik ayaklı Siemens'i kaynar çorba içine soka soka eritmiş ayağını :) Uçtaki bıçak yapışmış gibi dönmüyor, plastik demire kaynadı sanırım. Yerine çelik ayak almam lazım. Kimbilir kaç liradır :)
  • quote:

Benim de anneciğim 2005'te hediye olarak aldığımız plastik ayaklı Siemens'i kaynar çorba içine soka soka eritmiş ayağını :) Uçtaki bıçak yapışmış gibi dönmüyor, plastik demire kaynadı sanırım. Yerine çelik ayak almam lazım. Kimbilir kaç liradır :)

Bizim eski Braun blender da plastik ayaklıydı, yıllarca kullandık ve ucunun rengi değişmeye başlamıştı. Metal ayak bulamadığımız için Tefal'i aldık. Aslında Siemens'in fiyatı iyiydi ama ne malı olduğunu öğrenemedim. Arçelik, Beko, Fakir, Tefal hepsi aynı model sayılır Fiyatları değişik, en uygun fiyatlısı Fakir :) Yedek parça fiyatları bazen uçuk olabiliyor eğer uygunsa alın derim.

• Bizim Tefal Smart aldığımızın 6 ıncı ayınca kaynar çorbaya sokmaktan gövdeye vidalanmasını sağlayan plastiği çatladı ve çalışmadı. Servisten yenisini 25TL' ye aldık ve artık kaynar sıvıları karıştırmak için kullanmıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASUSX51

quote:

Benim de anneciğim 2005'te hediye olarak aldığımız plastik ayaklı Siemens'i kaynar çorba içine soka soka eritmiş ayağını :) Uçtaki bıçak yapışmış gibi dönmüyor, plastik demire kaynadı sanırım. Yerine çelik ayak almam lazım. Kimbilir kaç liradır :)

Bizim eski Braun blender da plastik ayaklıydı, yıllarca kullandık ve ucunun rengi değişmeye başlamıştı. Metal ayak bulamadığımız için Tefal'i aldık. Aslında Siemens'in fiyatı iyiydi ama ne malı olduğunu öğrenemedim. Arçelik, Beko, Fakir, Tefal hepsi aynı model sayılır Fiyatları değişik, en uygun fiyatlısı Fakir :) Yedek parça fiyatları bazen uçuk olabiliyor eğer uygunsa alın derim.

Siemens'in blenderları ve ütüleri genellikle İspanya üretimi. Bizimki de öyle. Annemi hep tembihliyodum ama dinlemiyor işte Ayak sağlam gibi duruyor ama ne yaptıysam bıçağı çevirmeyi başaramadım. Zaten çelik ayak istiyordum, bakalım. Olmadı motor kısmıyla kabını 2. el olarak satıp Oblio Blender&More setini alacağım. Dayıma aldım, harika bir set, hem de 78TL.

• Bende de Philips Essence HR 7754 var.
    Genel olarak memnun olsam da blender haznesinin iç alt kısmındaki metal kısımda paslanma/pullanma benzeri şeyler oluştu. Her kullanımdan önce o kısmı silip kullanıyorum ama pek sağlıklı bir durum değil.
    Motoru sağlam philipsin, ceviz, buz vs. Banamısın demiyor.
    Ama metalindeki o pul pul dökülmeleri bir türlü önleyemedim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.