Şimdi Ara

Mutfak Evyesi Yardım Gerekiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb mutfak evyesi almayı düşünüyoruz 400 ytl max.bütçe blanco iyi die duyduk ama varmı yorumu olan_?

bence evyenin nereye takılacaksa oranın ölçüsünü alıp Bauhausa gidin.Orda birçok evye Modeli var.Kalite ve malzeme olarakta çok seçenek var.Fazla bilgi vermediginiz için pek yardımcı olanda yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: loko

Merhaba,
    bence evyenin nereye takılacaksa oranın ölçüsünü alıp Bauhausa gidin.Orda birçok evye Modeli var.Kalite ve malzeme olarakta çok seçenek var.Fazla bilgi vermediginiz için pek yardımcı olanda yok.

Kardeş manisada bauhausa yok malesef 1 metre boyu olacak enide 50 cm civarı 1 buçuk damlalıklı ve keten dokulu düşünüyoruz
  • frankenin bir alt ürünü var. fiyatları gayet uygun. adını unttum ama tavsiye ederim. ilgilenirsen adını öğrenip bilgi veririm
    quote:

Orjinalden alıntı: TwiNChiL

mrb mutfak evyesi almayı düşünüyoruz 400 ytl max.bütçe blanco iyi die duyduk ama varmı yorumu olan_?
    Daha Fazla Göster
  • Selam.
    Ben marka olarak Teka yı önereceğim fakat teka grubunda eni 50 cm. olan evyelerde 1,5 göz + damlalık yok.
    1,5 göz ve damlalık istiyorsanız evyenin eni en az 60 cm olmalı.
    Kolay gelsin.

www.teka.com.tr
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.