Şimdi Ara

Acil ihtiyaç kredisi kullanacaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
4
Favori
13.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu sıcak fırsatlar için ne kadar doğru olacak kararını sizler verirsiniz ancak benim şu an için 30.000tllik krediye ihtiyacım var ve şu ana kadar en güzel fiyat hsbc bankasından geldi.

faiz oranı 1,26
    30,000tl 36 ay vade
    aylık 1,086tl
    masrafların toplamı yaklaşık 420tl
    toplam geri dönüş yaklaşık 39,500tl

Bugün birçok bankayı gezdim ve ihtiyaç kredisi faizleri genelde 1.40 civarında en uygun hsbc verdi 1.26 ile ve masraf kısmından şişirmede yapmadılar.

Görüştüğüm bankalar: işbankası akbank garanti finansbank şekerbank halkbank vakıfbank. şimdilik hatırladıklarım bunlar.

Konu açmam ne kadar gerekli bilmiyorum ancak bu bankalarla görüşme işlemi oldukça uzun zaman alıyor yardımcı olabildiysem ne mutlu bana olamadıysam konu silinebilir..

edit: arkadaşlar teb ve akbank istanbul şubesi ile görüştüm ancak o bahsettiğiniz rakamları söyleyince sadece güldüler ve imkansız olduğunu söylediler. Akbank 1.29 faiz ile kampanya başlatmış hsbc kamu görevlisi olmama rağmen kefil istedi ve akbank masraf+sigortayı çok düşük bir rakamda tutunca akbanktan çektim krediyi neredeyse aynı rakama geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruel_crazy -- 7 Mayıs 2012; 0:07:00 >

• aynı bankanın farklı şubelerinden bile farklı masraf ve faiz oranları alabilirsiniz. madem size en uygun şartlar hsbc bankasında, bulunduğunuz yere göre varsa bir kaç şubesi çekmeden önce hepsine uğrayın derim. faiz oranının 0,1 düşmesi bile büyük bir avantajdır.
  • 3 sene boyunca haftada en az 1 gun su sigortayi da satalim telefonlarina hazir olun. Hsbc telefonla sigorta satisinda bayiyor insani...
  • Akbanka bakın, daha cazip bir teklif sunacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SicakCikolata

Akbanka bakın, daha cazip bir teklif sunacaklar.

2 sene önce maaşlı müşterisiydim akbankın tekrar dönüş yaptım hsbc 1.26 veriyor dedim yapabileceğimiz hiçbirşey yok dediler.
  • Ben 1.26 lık faiz oranını 48 ay vade, 30.000 tutar için almıştım, şayet vadeniz 36 ay ise daha hesaplı olur diye düşündüm. Hayret.
  • daha önce defalarca kredi kullanmış biri olarak devlet bankalarından şaşma derim..ilerde olabilecek hesap işletim ücreti gibi kötü süprizlerle karşılaşmazsn..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SicakCikolata

Ben 1.26 lık faiz oranını 48 ay vade, 30.000 tutar için almıştım, şayet vadeniz 36 ay ise daha hesaplı olur diye düşündüm. Hayret.

tarih nedir hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07chn

daha önce defalarca kredi kullanmış biri olarak devlet bankalarından şaşma derim..ilerde olabilecek hesap işletim ücreti gibi kötü süprizlerle karşılaşmazsn..

Öneri için saol hocam ama yaklaşık 12 yıldır özel bir bankanın kredi kartını kullanıyorum ve sadece 1 defa yıllık ücret ödedim bunun dışında hiçbir vadesiz hesabıma hesap ücreti ödemiş bir insan değilim büyük konuşmayım ancak ödememde..
  • Yüzlerce kez yazıldı ama bi daha yazayım.
    Kredide masraf,faiz,vade hepsi kandırmacadır.Gerçek olan bunların bileşimi olan YMO=Yıllık maliyet Oranı
    Kredinin kampanyanın adı değişir ama oranlar değişmez.Daha düşük varsa cazip olan odur...

Oranlar hemen hemen aynı adlar farklı.Yerseniz...

VakıfBank Geleneksel Kuruluş Yıl Dönümü Kredisi
    http://www.vakifbank.com.tr/geleneksel-kurulus-yildonumu-kredisi.aspx

VakıfBank'tan Aile Hekimlerine Yönelik Kredi Paketleri...
    http://www.vakifbank.com.tr/aile-hekimlerine-yonelik-kredi.aspx

Bedelli Askerlik Kredisi
    http://www.vakifbank.com.tr/bedelli-askerlik-kredisi.aspx

Halkbank’tan Bahara Hoş Geldin Tarifesi!
    http://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=2246

Bedelli Askerlik Kredisi Halkbank’ta!
    http://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=2202

SAĞLIK SEKTÖRÜ ÇALIŞANLARI..
    http://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=2241

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thundere -- 18 Nisan 2012; 21:53:54 >

• teb den 1,15 30000 tl 48 ay vade pazarlık edin iki hafta kullanalı krediyi
    izmir den
  • Şu anda çalışmıyorum sigortamda durmuş durumda tabiki. Bu şartlarda bana sağlam kefil ile kredi verebilecek banka varmıdır arkadaşlar fikriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akon

Şu anda çalışmıyorum sigortamda durmuş durumda tabiki. Bu şartlarda bana sağlam kefil ile kredi verebilecek banka varmıdır arkadaşlar fikriniz var mı?

Sen şu an için bankacılık sektörü ve devlet için potansiyel bir hırsız ve dolandırıcı olarak görüldüğünden sana kefil olmadan hiç bir yapı bırak para vermeyi bir bardak su bile vermez.Nerden mi biliyorum, çünkü bende öyleyim ve kredi kartlarıyla yaşıyorum.
  • Sağlam kefille başvuracağım ama yani kefil olacak yanımda yinemi vermezler :(
  • Saglam kefil olduktan sonra her sekilde verirler.
  • devlet memuru olursa olur. sonuçta bir problem olurda ödemelerde problem yaşarsanız memurun maaşını haciz edebilecekleri için verebilir. serbest meslekse problem olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcclouhd

teb den 1,15 30000 tl 48 ay vade pazarlık edin iki hafta kullanalı krediyi
    izmir den

Bende TEB'den 1,19 50000 tl 48 ay teklif aldım. Demekki biraz daha pazarlık yapacağız. Garanti bankası da 1,22 teklif verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: impossiblems

quote:

izmir den

Bende TEB'den 1,19 50000 tl 48 ay teklif aldım. Demekki biraz daha pazarlık yapacağız. Garanti bankası da 1,22 teklif verdi.

Bu arada ne kadar masraf aldılar sizden ?
  • quote:

quote:

quote:

izmir den

Bu arada ne kadar masraf aldılar sizden ?

300 tl masraf sigorta dahil
  • ziraat bankasından her zaman en uygun rakamları alırsınız.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.