Şimdi Ara

Acil ihtiyaç kredisi kullanacaklar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
4
Favori
13.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aman kardeşim nhsbc den uzak dur faiz oranı düşük görünse bile diğer masraflardan sigortasından bilmem neyinden sürekli masraf çıkıyor. ben konut kredisi kullandım çok pişman oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirlivarut

aman kardeşim nhsbc den uzak dur faiz oranı düşük görünse bile diğer masraflardan sigortasından bilmem neyinden sürekli masraf çıkıyor. ben konut kredisi kullandım çok pişman oldum

Evet bir de sözleşmelerde belirtilmeyen detaylar var. Mesela konut kredisinde, borcunuzu bitiriyorsunuz, ama borcunuzu bitirince, ipotek kaydını sildirmek için %2 ipotek fekki parası istiyorlar. Bunun gibi pek çok sürpriz var.

Önceki sayfada bir arkadaşın dediği gibi, faiz oranı gibi istatistiksel demagojiler yerine, toplam maliyet ve yıllık maliyete bakmak lazım. Gerisi yalan dolan.
  • krediyle falan uğraşmayın hesabı zor olur sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabusmg

krediyle falan uğraşmayın hesabı zor olur sonra

tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabusmg

krediyle falan uğraşmayın hesabı zor olur sonra

sen neyle uğraşıyorsun sorması ayıp?
  • garantiden bana gelen teklif.
    tutar 9.000
    vade 24 ay
    faiz oranı %1.33
    taksit tutarı 454.34 tl
    yıllık maliyet %21.34
    masraf 186.50

sizce nasıl arkadaşlar teklif başvurmaya değermi?teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaplinn

garantiden bana gelen teklif.
    tutar 9.000
    vade 24 ay
    faiz oranı %1.33
    taksit tutarı 454.34 tl
    yıllık maliyet %21.34
    masraf 186.50

Bu şu demek kardeş. Ben Ahmet veya Mehmetten yıllık %11 maliyetle para aldım ve size %21ile vereyim demektir.Gerçekten ülkemizde bankacılık insanları sömürmekten vazgeçmelidir.Resmen tefeciliktir bu.Her gün cep telefonlarına gelen mesajlarda müşteri bulma ayaklarıdır.Bu yıllık maliyet benimzoruma gider ve çok ihtiyacım yoksa almam.Karar sizin.Vahşi kapitalizm maalesef böyle.ğ
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaplinn

garantiden bana gelen teklif.
    tutar 9.000
    vade 24 ay
    faiz oranı %1.33
    taksit tutarı 454.34 tl
    yıllık maliyet %21.34
    masraf 186.50

ing bank survivor kredisi var bugün son,çok daha avantjalı.
  • İngbank Survivor Kredisi 10000 TL 24 Ay vade ile çekmeyi planlıyorum sizce nasıl değerlendirilirmi bugün başvuru için son günmüş?
  • Akbank'tan 60 ay vadeyle 30.000 kredime onay çıktı taksit 771.23 lira bana gayet uygun gözüktü. Sizin yorumunuz nedir arkadaşlar?

Maaş aldığım banka 802 lira taksitli olarak verdi en iyi rakam olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inishmore

Akbank'tan 60 ay vadeyle 30.000 kredime onay çıktı taksit 771.23 lira bana gayet uygun gözüktü. Sizin yorumunuz nedir arkadaşlar?

Maaş aldığım banka 802 lira taksitli olarak verdi en iyi rakam olarak.

direk ihtiyacınız var mı hocam 30bine
  • Sanırım bu 30 binler bedelli için.

Araba için 30 bin çekip 48 yada 60 ayda 50 bin geri ödemek hiç mantıklı değil.Aracın değeri zaten 2-3 sene sonra 20 bin olacak...
  • Bedelli için değil, ablamın ihtiyacı olduğu için bu miktarda çektim (işlemleri hallettim ve aldım bugün). Yarı yarıya bölüşüp yarı yarıya ödüyoruz daha önce de yapmıştık. Toplam geri dönüş 46.274 lira gibi bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inishmore -- 2 Mayıs 2012; 18:21:08 >
  • 2500 tl gibi ufak bi miktara acil ihtiyacim var ne onerirsiniz taksitli avans filan tecrubeliler bi yardimci olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

2500 tl gibi ufak bi miktara acil ihtiyacim var ne onerirsiniz taksitli avans filan tecrubeliler bi yardimci olabilir mi

Şekerbank'ın faizsiz sigortasiz pesin komisyonlu bir kredisi vardi. Tam senlik. 5.000TL'ye kadar 6 ay vade için kredi tutarinin %0,053'ü kadar komisyon aliyorlar. Düşük tutar ve düsük vade (6ay) icin piyasada en iyisi Şekerbank. 2500 icin 2500x0,053=132,5 TL komisyon ödersin 6 ay icin. 6 aydan sonra komisyon orani artarak gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaelmaslim

quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

2500 tl gibi ufak bi miktara acil ihtiyacim var ne onerirsiniz taksitli avans filan tecrubeliler bi yardimci olabilir mi

Şekerbank'ın faizsiz sigortasiz pesin komisyonlu bir kredisi vardi. Tam senlik. 5.000TL'ye kadar 6 ay vade için kredi tutarinin %0,053'ü kadar komisyon aliyorlar. Düşük tutar ve düsük vade (6ay) icin piyasada en iyisi Şekerbank. 2500 icin 2500x0,053=132,5 TL komisyon ödersin 6 ay icin. 6 aydan sonra komisyon orani artarak gidiyor.

Tesekkurler hocambaktim netten basvurdum fakat olumsuz diye mesaj attilar kendi adima kredi var fakat daha 1 gun gununu gecirmedim subeye gitsem yine mi olumsuz olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 3 Mayıs 2012; 7:47:05 >

• Şubeye gitmenin birşeyleri değiştireceğini pek sanmiyorum ama şansını denemekle birsey kaybetmezsin;) Üzerine kredi varsa ikinci bir kredi için daha detayli bir incelemeden geçersin. Yani ikinci krediyi ödeme gücüne göre verebilirler. Yalniz kredinin taksitlerinde (Kredi karti kullaniyorsan kredi kartinin ödemelerinin gecikmesi de problem oluyor) gecikme olduysa sansini zorlama derim.
  • 15000 tl 36 ay vade çekmeyi planlıyorum en düşük teklif 1,26 halkbankası verdi dosya parası 158+ sigorta 68 tl sizce nasıl daha uygun nerden alabilirim?
  • Arkadaşlar bende ilk defa 10- 12 bin tl lik bir kredi çekeceğim. üzerimde hiç borç harç yok. acaba örn .. 10 bin tl lik bir borcu bin tl bin tl ödesem nekadar faiz öderim ortalama hiç bu işlerden anlamam .... yardımcı olrsnız sevinirim ... zaten bütün bankalarıda dolaşırım heralde. şu an hcbs den maaşımı alıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanim

15000 tl 36 ay vade çekmeyi planlıyorum en düşük teklif 1,26 halkbankası verdi dosya parası 158+ sigorta 68 tl sizce nasıl daha uygun nerden alabilirim?

Bnde aynı tutar ı çekmeyi düşünüyorum 1-1,5ay içinde çekeceğim inş. Hem araba piyasası biraz düşsün. acaba faiz oranları çok daha artarmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.