Şimdi Ara

Acil ihtiyaç kredisi kullanacaklar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
4
Favori
13.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcclouhd

quote:

Orijinalden alıntı: impossiblems

quote:

Orijinalden alıntı: impossiblems

quote:

teb den 1,15 30000 tl 48 ay vade pazarlık edin iki hafta kullanalı krediyi
    izmir den

Bende TEB'den 1,19 50000 tl 48 ay teklif aldım. Demekki biraz daha pazarlık yapacağız. Garanti bankası da 1,22 teklif verdi.

Bu arada ne kadar masraf aldılar sizden ?

300 tl masraf sigorta dahil

Çok uygun çekmişsiniz siz, masrafta düşükmüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadiryildiz84

ziraat bankasından her zaman en uygun rakamları alırsınız.

Yaklaşık 1-2 ay önce babama 20.000 TL çektik, 48 ay. geri ödemesi 32.000 TL.
    Babam emekli, emekli aylığından kesecekler, üstüne de kefil istediler ben kefil oldum. Yani, Ziraat o kadar da avantajlı değil. Ben daha önce Garantiden, TEB den kullandım, en uygunu TEB'di zamanında.
    Teb'i ödedikten sonra
    Garanti çok cazip bir teklifle geldiği için ondan da almıştım. Geçen yaz, 1,10 orandı, faizler yükselmeden birkaç ay önce.
  • Şu an için garanti,teb,hsbc daha uygun teklif veriyor. Biraz beklersek diğer bankalarda düşürecek gibi görünüyor faizleri.
  • Faiz oranlarını karşılaştırırken aylık oranlara aldanmayın, gerçek faiz oranı yıllık maliyet oranıdır. Bu aralar yıllık ortalama % 20-25 arasında. Size aylık % 0,49 dediği, neredeyse bedava sandığınız faizin yıllık maliyeti % 25i bulabilir.
  • TEB'in ihtiyaç kredisi faizleri iyi gibi gözüküyor geçtiğimiz yıl almıştım herhangi bir problem yaşamadım o zaman da faizlerinden dolayı tercih etmiştim
  • teb i aradım 1,15 faiz oranı diye bişey yok dediler
  • İhtiyaç kredisinde bilemem ancak konut kredisinde ünlü emlak danışmanlık firmalarını tercih edebilirsiniz onların anlaşmaları oluyor geçen yaz 0.76 faiz oranıyla 75 bin lira 120 aylığına kredi çektim aylık ödemelerim 970 lira ozamanda piyasaya göre gayet uygundu şimdiki faiz oranlarına göre zaten çok çok uygun =) ancak bu firmalardan kesin emin olmadan hiç bir belge imzalamayın =) söke söke alırlar.
  • hsbc iyi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

teb i aradım 1,15 faiz oranı diye bişey yok dediler

pazarlık etmeniz gerekiyor resmi rakam degil
  • pazarlıkla bile o kadar iner mi ilginç geldi bana
  • Ben teb'den 1,19 faiz oranı aldım, sıkı pazarlıkla 1,15 'e teb'den garantiden alabilirsiniz . Gidin teb'e garanti 1,16 verdi yarın çekeceğim diyin, düşen şubeler kesin olacaktır.
  • quote:

izmir den

bu oran çok iii acaba balıkesirdeyim bnde başvursam mı ?siz nerdesiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

quote:

izmir den

izmirden aldım ben
    pazarlık tamamen arkadasın dedigi gibi gidin buradan bu oran verdiler verirmisiniz deyin zaten acıkları varsa havada kaparlar
  • quote:

izmir den

hocam toplam ne kadar ödeyeceksiniz?Bİrde aylık taksit ücreti nekadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandora123

quote:

izmir den

hocam toplam ne kadar ödeyeceksiniz?Bİrde aylık taksit ücreti nekadar?

google yaz faiz oranı ile kredi hesaplama diye ordan görebilirsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

quote:

izmir den

izmirden aldım ben
    pazarlık tamamen arkadasın dedigi gibi gidin buradan bu oran verdiler verirmisiniz deyin zaten acıkları varsa havada kaparlar

hafta içi gidiyim bi oranlar çok ii
  • Yarın bedelli için kredi çekmeyi düşünüyorum. Eşimin maaşı akbanka yatıyor ve geçen ay sorduğumuzda maaş müşterilerine 30000 tl ihtiyaç kredisi, 36 ay için 1.29 oran 400 tl masrafla fiyat vermişlerdi. Geri ödeme aylık 1094 lira tutuyordu. Bakalım yarın da buna yakın oran verirlerse çekeceğim.

Yoksa bir de TEB e mi gidip sorsam, yoksa ay sonunu beklesem mi?
  • teb in işini aklım almıyor web sitesine 1,65 faiz oranı yazmış pazarlıkla 1,15 e inmesi çok anormal

şu an en uygunu hbsc görünüyor 1,26 faiz oranı var pazarlıkla 1 e filan düşmesi lazım
  • Neden aylık faiz oranları üzerinden tartışılıyor ?

YMO üzerinden konuşulsa fazladan masraf ne kadar gibi sorular sorulmaz.

Bankalarda bu durumu bildiği için faizi düşük gösterip diğer masrafları yükseltiyorlar.

Yıllık Maliyet Oranı en net orandır.YMO'ları paylaşırsak daha net bilgi alabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun000

Neden aylık faiz oranları üzerinden tartışılıyor ?

YMO üzerinden konuşulsa fazladan masraf ne kadar gibi sorular sorulmaz.

Bankalarda bu durumu bildiği için faizi düşük gösterip diğer masrafları yükseltiyorlar.

Yıllık Maliyet Oranı en net orandır.YMO'ları paylaşırsak daha net bilgi alabiliriz.

ymo ile hesap nasıl yapılıyor kısaca anlatabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.