Şimdi Ara

Açıklık Getirelim Değilmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çalınma olayları ile ilgili sorulan sorular;

· Hesap Adı (LoL istemcisine giriş yapmak için kullandığın isim):
    · Sihirdar Adı (arkadaşlarının oyun içinde seni gördükleri isim):
    · Oynadığın sunucu:
    · Hesabını oluşturduğun sunucu:
    · Hesap oluşturulma tarihi (Ay/Yıl):
    · Doğum tarihin (Ay/Yıl):
    · Hesap kaydı sırasında kullandığın e-posta adresi:
    · Hesap kaydını gerçekleştirdiğin yer (Şehir/Ülke):
    · League of Legends'ı oynadığın son IP adresi (http://www.whatismyip.com/):
    · Hesaba erişimi olan başka kimse varsa sihirdar isimleri:
    · Önerdiğin arkadaşlarından en az 5 tanesinin Sihirdar adları:
    · Arkadaş listendeki en az 5 arkadaşının Sihirdar adları:
    · Hesabı oluşturan kişi sen misin?
    · Hesaba nasıl sahip olduğun:
    · Hesapta kullanılan başka e-posta adresleri:
    · Hesabın kaydı sırasında kullanılan internet ISP/Sağlayıcı:
    · Hesabın erişildiği yerlerin listesi: (Şehir/Ülke)
    · RP satın almak için kullandığın ödeme yöntemlerinin listesi:
    · Satın aldığın ilk birkaç şampiyon:
    · RP ile satın aldığın ilk öğe:

Çok fazla bilgi istediğimi biliyorum; ama Riot'ta güvenliğe çok önem veriyoruz. Bu şekilde, sana ait bir-iki bilgi ele geçirmiş bir yabancının hesabına erişmesini engelliyoruz.

Bu sorunu çözmeye çalışırken gösterdiğin sabır ve işbirliğin için teşekkür ederim. Kısa sürede seni tekrar Adalet Meydanlarında görmeyi umuyorum!

Lyanna
    Riot Games Oyuncu Destek

• Hesabının değerli olduğunu düşünen herkes bu bilgileri bir kenara kaydetsin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xDragonero

Hesabının değerli olduğunu düşünen herkes bu bilgileri bir kenara kaydetsin bence.

Katılıyorum ozellike kayıt olurken doğum tarihini sallamıştım
  • Bir de hangi elimizle şey yaptığımızı da yazsaydın bari. Bu soruları okuyunca 3 yıldır hesabım olan Nicholai'ı acaba çalarak mı almıştım diye kendime sordum. Çünkü yarısının cevabını doğru veremem, sörf tabiî ki yerim.
  • Lyanna aşık oldum sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Clody00

quote:

Orijinalden alıntı: xDragonero

Hesabının değerli olduğunu düşünen herkes bu bilgileri bir kenara kaydetsin bence.

Katılıyorum ozellike kayıt olurken doğum tarihini sallamıştım

sen gene iyisin ben ilk aldığım şampiyonları , hesaba girdiğim yerleri , rp ile aldığım ilk şeyi hatırlamıyorum onu ne yapıcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Bir de hangi elimizle şey yaptığımızı da yazsaydın bari. Bu soruları okuyunca 3 yıldır hesabım olan Nicholai'ı acaba çalarak mı almıştım diye kendime sordum. Çünkü yarısının cevabını doğru veremem, sörf tabiî ki yerim.

bu adamı seviyorum ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kredi kartı bilgilerini vermezsen büyük ihtimalle hesabı geri alamıyorsun, nothing more than bullshit.
  • Güzel açıklık getirmişsin.Yedeklemek şart.Teşekkürler böyle bir konuyu açıp bizi bilgilendirdiğin için.
  • quote:

Bir de hangi elimizle şey yaptığımızı da yazsaydın bari. Bu soruları okuyunca 3 yıldır hesabım olan Nicholai'ı acaba çalarak mı almıştım diye kendime sordum. Çünkü yarısının cevabını doğru veremem, sörf tabiî ki yerim.

+1
  • Bana ilk yarısını sordular, cevapladım. Bu bilgiler hesabını sana vermemiz için yetersiz dediler. Bi daha ticket attım dalga mı geçiyosunuz benimle felan diye Bu sefer diğer yarısını sordular cevapladım ve aldım hesabımı
  • Şifre değiştiği zaman e posta değişmemiş ise zaten geri alabiliyoruz. Teşekkürler bizi aydınlattığın için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Şifre değiştiği zaman e posta değişmemiş ise zaten geri alabiliyoruz. Teşekkürler bizi aydınlattığın için.

E- posta değiştirmek kolay mail onayı istemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

Şifre değiştiği zaman e posta değişmemiş ise zaten geri alabiliyoruz. Teşekkürler bizi aydınlattığın için.

Bak bunu bilmiyordum. Sacmalamislar O zaman sadece kullanıcı adı ve şifreyi bilen herkes hesabı çalabilir. Çoğu Online oyunda böyle değildir bu halbuki.

• quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Güzel açıklık getirmişsin.Yedeklemek şart.Teşekkürler böyle bir konuyu açıp bizi bilgilendirdiğin için.

Ya sen yönetici olmaya falan mı çalışıyorsun, bir değişim sezdim sanki.
  • Hesabim NA dan TR ye ordanda Eu West'e yeni hesap olarak aktarildi.Eu Westeki hesabi açtığım tarihimi yazıcaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

Bak bunu bilmiyordum. Sacmalamislar O zaman sadece kullanıcı adı ve şifreyi bilen herkes hesabı çalabilir. Çoğu Online oyunda böyle değildir bu halbuki.

aynen öyle mailini hatırlamayan arkadaşlar bu yolla yeni mail adresi belirleye biliyorlar mesela.
  • quote:

Klasik yine kalitesini bozmadı
  • quote:

huehuehue
    Bu arada ben de zamanında güvendiğim birine çaldırmıştım. Her zaman söylerim hala aklım almaz nasıl olduğunu. E-posta adresime gelen tribunal sonucunun ekran görüntüsüyle kurtarmıştım. Siz de Riot'tan gelen mesajları bir klasör oluşturup oraya atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accepter le progrès -- 13 Şubat 2013; 9:52:09 >
  • Bunların cevabını bulana kadar yeni car acar kasarim yani bu ne boyle ahiret sorusu gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.