Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (357. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.524.374
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır yanlışlık yok. O hocam delux farkını ödemediği için bunun yerine kargosu karşı ödemeli gitmiş. Delux konusunu gözden kaçırmış şuan ona bakıyordur sanırım :)
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    anladim hocam arkadas delux urun istemedim deyince:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 27 Nisan 2015; 11:15:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parfümlerimiz geldi. Kutular çok güzel olmuş ve kargo 1 günde geldi. Kokulara zaten laf yok. Teşekkürler...
  • Eser hocam kusuruma bakma telefonda da konustuk anlastik zaten delux olayini ben farkedememisim hersey icin tesekkur ederim tekrardan.

Parfumlerle ilgili yorumlarimi paylasmak istiyorum arkadaslar. Oncelikle rochas man alacak olanlar sunu bilsin ki koku cok tanidik bi koku yani yoldan gecen 3 kisiden biri muhakkak sıkıyordur veya kullanmistir. Farklilik arayanlara tavsiye etmem o yuzden kardesime vericem bu parfümü :)

Crees aventus u bn burada ki yorumlara gore almistim ama yas farkini hesaba katmayi unutmusum. Koku guzel ilk basta limon kokusunu bariz hissediyorsunuz. Gittikce koku kendini aciyor ve daha da guzellesiyor fakat bu koku bence orta yas sinifina ait bir koku bnm gibi 20-25 yas arasina tavsiye etmem.

Nikos sculpture evet tam aradigim ilk bahar yaz kokusu :) ilk sıktıginizda biraz agir gelebilir ama 5 dakika gecmesine müsaade edin ve serin, ferah, fresh bir kokuya hazir olun derim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • creed aventus ananas ağırlıklı bir koku, ama hafif buruk geldiğinden limon olarak algılamış olabilirsiniz aslında, ve 30 ların altında olanlara daha çok hitap eden parfüm, Bu arada ben de ilk aventusu denediğimde keskin ve biraz ağır gibi gelmiş ve sevmemiştim. Uzun süredir köşede duruyordu yukarıda yazdm hatta, geçen gün deneyeyim dedim bayıldım. Bir 15 gün beklesin bence parfüm. Sevebilirsiniz.
  • Parfümlerim 1 saat kadar önce geldi. Şöyle bir sıktım kokladım kokuları hepsi de şahane.

Gio, Nuit ve Dior Homme'u biliyordum.
    Creed Millesime Imperial sürpriz oldu fakat oda gayet hoşuma gitti. Daha çok baharlık bir parfüm gibi fakat yazın da kullanılabilir. Meyve sevenlerin hafif orta hafiflikte bir koku olsun diyenlerin deneyebileceği bir parfüm. Sadece hafif bir ekşilik var parfümde turunç fazla sanırım. Yakından rahatsız edebilse de (yani biri gelip parfümün ne güzelmiş uzatta koklayayım derse) normal mesafede bir sorun yok gibi.
    Kalıcılıkları oldukça yüksek olduğundan eminim çünkü herhangi bir koku değişimi dağılma yok parfümlerde. Kıyafette kullanım esnasında bırakın kokunun uçmasını çıkıp gitmesi için yıkamanız gerekebilir zira vücuttanda çıkmıyor yıkamayla :)

Eser hocam sağolsun yardımcı oldu baya buradan da teşekkür edeyim tekrar.

MNG kargo ilk defa şaşırttı ve geliyoruz evde misiniz aşağıdayım diye beni aradı ki hiç yapmadıkları bir şey. Genelde zile bile basmadan hatta dağıtıma da çıkmadan beni şubeden arar ihbarlandı diye ısrar ederlerdi her seferinde kavga edip şikayet ederdim bu sefer gariptir ki adam kapıya gelip beklemiş.

Creed hala buram buram kokuyor benden bu kadar arkadaşlar biraz şu parfümümü koklamam lazım izninizle (ekşilikte dağılmaya başladı hafif hafif sanırım sadece açılışa özgü bir turunç patlaması varmış)
  • sanalpazar adım dayes, kargo ve deluks ödemesi dahil 2 parfüm sipariş verdim.

bleu de chanel
    armani ackua di gio

kolay gelsin eser hocam.
  • 2.Siparişim olan 3 İnvictus ve Versace Eros'uma kavuştum..Daha önce aldığım parfümler hakkında yorumlarımı sizinle paylaşmak ve bazılarının orijinal karşılaştırmasını yapmak istiyorum , bunlar kişisel görüşlerimdir.
    Versace Eros : Versace'ın Orijinalini de kullandım , birebir aynı , mükemmel koku.Kapalı ve dar bir ortamda çok az boğucu olabiliyor ama parfüm mükemmel , denememiş olan , farklı kokmak isteyen arkadaşlar mutlaka almalı diye düşünüyorum.Kalıcılık ve yayılma : 9/10 - Koku Güzelliği 9.5/10
    Polo Blue : İlk Eser abiden denedim , geçenlerde sınıfa getiren arkadaşın orijinal parfümüyle karşılaştırdım , hiç bir fark göremedim.Temiz ve istisnasız herkesin beğeneceğine kanaat getirdiğim koku. Kalıcılık ve yayılma.Slazenger Sport ( mor olanindan) kullanan varsa kokuyu muhtemelen benzetecektir , polo daha güzel ama :) 8/10 - Koku Güzelliği 8/10
    İnsense Ultramarine : Yaz kokusu , orijinalini denemedim ama piyasadaki doldurma yapan markalarla karşılaştırdım , aradaki fark muazzam. Kalıcılık ve yayılma : 9/10 - Koku Güzelliği :7/10
    Tom Ford Tobacco Vanille : Bu kokuyu ilk kokladığımda burnum yandı bildiğin , hayatta kullanmam dedim.Bir gün sonra yastığıma felan sıkmaya başladım , evet tek kelimeyle "Büyük adam kokusu" , Kullanamasam da koklamaya başladım sevdim.Benim gibi sırf marka olduğundan sipariş veren arkadaşlar bir düşünsün , Eser Abinin bildiğiniz kokuyu alın tavsiyesi bu yüzden , parfüm güzel mi ? Göreceli ama bana göre güzel.Günlük bir parfüm değil.Orijinali hakkında yorum yapamayacağım çünkü orijinali bir ev kirası :) Kalıcılık ve yayılma 9.5/10 Koku Güzelliği : 7/10
    Paco Rabanne İnvictus : Artık kimse almasın , sadece benim olsun dediğim parfüm.Odunsu ve meyveli . Mükemmel.Kalıcılığı böyle bir parfümde nasıl bu kadar yüksek olabilir diye düşünüyorum , cevabı parfüm veriyor. Kalıcılık ve yayilma 9/10 - Koku Güzelliği : 10/10
    Paco Rabanne One Million : Kime koklattıysam başta beğenmedi , ortama girdiğimde herkes parfümün mükemmel kokuyor dedi.Farklı , dolayısıyla güzel bir parfüm.Orijinalini kullandım , benzerlik sadece başta biraz eksik , sonra toparlıyor.Orijinaline benzerliği %97 :D Piyasadaki doldurma parfümlerin gerçeğiyle alakası yok diyebilirim , deneyip de ziyan etmeyin kokuyu gözünüzde. Kalıcılık ve yayılma : 8/10 - Koku Güzelliği : 7/10
    Armani Code : Bu kokuyu aldığımda fazla koklayamadım , güzel , nasıl açıklasam , "bele" karanlık bir koku . İçinde var mı bilmiyorum ama hafif bir limon havası hakim . En azından bana öyle geliyor.Parfüm güzel , kalıcılığına bir şey söyleyemeyeceğim , kullanmadım.Bu arada piyasa parfümüdür :)
    Diesel Only The Brave : Temiz koku , kalıcılık orta .Yine bunu 1 gün sıktım 3 4 fıs , arkadaş hasta oldu.Sevilen bir parfüm anlayacağınız . Kalıcılık ve yayılma : 7/10 , Koku Güzelliği : 8/10

Arkadaşlar parfüm kalitesi ortada , tavsiyem (tabii durumunuz varsa) ya orijinalini alın , alamiyorsaniz da kalitelisini alın.Şahsi kanaatim budur.Zira millet aptal mı ki Eser Abinin 15 liraya verdiği ürünü 5 liraya veriyor , hayır.Yani bir piyasada yer etmiş bir markanın 5 liralık doldurmasına bakıyorum , bir de tutaste'ye.Kalite ortada,300 Sayfa yorum boşuna değil tabii .Eser abime kaliteli ürünlerinden ve düzgün esnaf anlayışından dolayı teşekkür ediyorum.Alışverişimizin daim olması dileğiyle. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanalpazar üzerinden sipariş geçtim.
    Üyelik hesabı: jemox

İstediğim parfümler:
    Vakko
    Creed Aventus
    İnvictus
    nikos sculpture

NoT: Eser bey 58 TL ödedim ama aralarında aventus olduğundan 60 TL olması gerekiyormuş. 2 TL farkı havale yapsam da kargo bedava gönderseniz sıkıntı olur mu?
  • jemox kullanıcısına yanıt
    Kesenize bereket hocam. 58 tl nin 3 tl si sanalapzar komisyonu hocam. Yani yapmış olduğunuz ödeme 55 tl. 5 tl havale etmeniz gerekiyor bu durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

Kesenize bereket hocam. 58 tl nin 3 tl si sanalapzar komisyonu hocam. Yani yapmış olduğunuz ödeme 55 tl. 5 tl havale etmeniz gerekiyor bu durumda.

hocam o zaman kargo 6 TL tutuyorsa gönder gelsin =)
  • jemox kullanıcısına yanıt
    AYnen hocam tamamdır :)
  • hocam merhaba ilk defa sipariş geçtim .sanalpazardan. istediklerim.

1- invuctus
    2-hugo boss vanilya
    3-burbery
    4-chanel chance

en kısa zamanda gelir inşallah. kolay gelsin hayırlı satışlar.
  • Eser Hocam ben de sanalpazardan yeni siparişimi geçtim nick : krkncvn

Listem şu şekilde :
    -Paco Rabanne - iNViCTUS
    -Costume National - Scent intense
    -Nicos - Sculpture
    -Creed - Green Irish Tweed

Kolay gelsin....
  • Merhaba hocam ilk siparişimi az önce sanalpazar üzerinden verdim. Sanalpazar üye adım onursemih. Almak istediğim ürünler:
    Yves Saint Laurent La Nuit de L'homme
    Hugo Boss - Boss (Vanilyalı)
    Creed - Original Santal
    Calvin Klein - Euphoria
    Davidoff - The Game
    Diesel - Only The Brave
    Paco Rabanne - iNViCTUS
    Carolina Herrera 212 MEN

Hakkınızda yazılan yorumlar son derece tatmin etti beni, merakla bekliyorum :)
  • Hocam sanalpazar üzerinden, sizden ilk siparişimi verdim. Sanalpazar kullanıcı adım: banusuvermez
    siparişlerim:
    Erkek
    1)Paco Rabanne - iNViCTUS
    2)Armani Black Code
    3)Diesel only The brave
    Bayan
    1)Lacoste - Classic
    Umarım perşembeye kadar gelir, çünkü adres olarak iş yerimi verdim malum cuma tatil. Burdaki yorumları da okuyunca çok merak ettim.Kolay gelsin...
  • 27 Nisan mng kargo takip kodları.

www.mngkargo.com.tr den takip edebilirsiniz.

Sevgi ve selamlarımla..

GK173602 27/04/2015 ALP D
    GK260779 27/04/2015 MESUT Ç
    GK261348 27/04/2015 AHMET T
    GK262734 27/04/2015 ENDER B
    GK269549 27/04/2015 MAHMUT A Y
    GK269954 27/04/2015 SELÇUK S
    GK270420 27/04/2015 SERCAN T
    GK270909 27/04/2015 KADİR G
    GK271549 27/04/2015 ÇETİN A
    GK272143 27/04/2015 BURAK G
    GK272747 27/04/2015 EMRE E
    GK273395 27/04/2015 UĞUR Y
    GK274072 27/04/2015 VURAL B
    GK274531 27/04/2015 SRKAN Ş
    GK276129 27/04/2015 ALPER Ş
    GK277034 27/04/2015 MEHMET K
    GK277489 27/04/2015 İSLAM Ö
    GK280571 27/04/2015 MEHMET E A
  • Eser bey,
    Bugün parfümleri aldım , öncelikle ilginiz ve verdiğiniz hizmetten dolayı teşekkür ederim.
    Parfümler de ayrıca çok güzel hem güzel kokular, hemde kalıcılar.
    Alış verişinlerin devamlılığı temenniyle..
    Hayırlı bereketli işler olsun. Allah'a emanet olun
  • Eser hocam özeldende mesaj attım.tekrar bi dörtlü paket yaptık

Armani She

Chanel Chance

DKNY - Be Delicius

Dolce & Gabbana - Light Blue
  • 4 lü paket yerine 3 adet deluxe sipariş edebiliyor muyuz Eser Bey?
  • 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.