Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (356. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.524.291
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanalapazardan ödeme yapıldı üye adı (selimoglu79)

Paco Rabanne - iNViCTUS x2
    Creed - Original Santal x1
    Armani Acqua Di Gio x1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seloo_79 -- 25 Nisan 2015; 10:16:21 >
  • Öncelikle başınız sağolsun Eser Bey. Ben de az önce ikinci siparişimi verdim. SP kullanıcı adı: quaran19
    İstediğim kokular da:
    *Creed - Original Santal
    *Creed - Original Vetiver
    *Nicos - Sculpture
    *Yves Saint Laurent - La Nuit de L'homme

Ve de son olarak SP üzerinden de yazdım ama burdan da yazayım. Geçen siparişimdeki şişelerden birinin valfi bozuldu. Hatta kapağın içindeki beyaz kısım valfa yapıştı kaldı :) Bir tane boş valf de eklemeni rica edeceğim bu yüzden. Hayırlı işler olsun.
  • Eser tekrar merhaba,

Sanal Pazar kullanıcı adı: angelworld üzerinden +1 adet delux fark ile ödeme yapılmıştır. İstenilen parfümler aşağıdaki gibidir..Tşk.

Creed - Aventus Delux
    Creed - Green Irish Tweed (Yeni)
    Creed - Original Santal (Yeni)
    Nicos - Sculpture
    Paco Rabanne - iNViCTUS
    Armani Black Code
    Carolina Herrera 212 MEN
    issey Miyake l'eau d'issey
  • iyi günler arkadaşlar , parfüm konusunda çok bilgisizimdir. önceki yorumlardan gördüğüm kadarıyla birkaç parfüm seçtim ama bir daha danışayım dedim.

1-creed aventus
    2-armani black code
    3-invictus
    4-nikos sculpture

bunların beğenildiğini gördüm hep. hem yaz mevsimine hem de bir üniversite öğrencisine uygun parfümler midir ?
  • Günün kargoları da çıkarıldı. Şimdi birazcık dinlenme ve aile ziyareti vakti. Zor haftaydı. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederim.

Konuda tartışma, hatta ucu siyaset ve fikir ayrılığına gidecek şekilde muhabbetlere girip birbirinizi üzmeyin arkadaşlar. Ne yeri burası nede size yakışmıyor.

Sevgi ve selamlarımla..
    Eser.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Eser abi 5 tane parfum alcam yaz için hafif orjinaline benzeyen "spor" koku onerir misin 4 tane.

Birisi polo blue olacak

1-Bulgari aqua marine
    2-nikos sculpture
    3- Azzaro chrome united
    4-Terre d Hermes ( serin yaz akşamları kullanabileceğin diğerlerinden biraz daha ağır turunçgil ama sıradan değil )

Polo blue beğendiysen bunları da beğenebileceğini düşünüyorum, şekersiz sayılabilecek kokular bende şekerli kokulardan pek haz etmem :)

Arkadaşlar bu arada Lalique encre noire'yi daha önce çok övdüm hala daha bayılyorum kokuya ama ne yazıkki kokuyu yayması düşük, çokta hafif olmamasına rağmen kokuyu çevreden duymuyorlar pek. Orjinalinde de durum bu duruma yakın. Costume national homme içinde uzun kullanım için bir yorumda bulunayım. Geri dönüş aldım parfümü soranlar oldu baya. Kesinlikle kışa gider, ancak son notalarında hafif küfümsü bir koku çıkıyor bu biraz rahatsız etti, böyle olmasa çok sevdiğim kışlıklar arasında çok rahat olurdu, orjinaline baktım onda da durum aynı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delfino3 -- 25 Nisan 2015; 22:35:07 >
  • iyi akşamlar eser bey spden de yazdım burdan da yazayım adet yerini bulsun

creed-aventus
    bvlgari aqua marine
    azzaro chrome united
    chanel chance (BAYAN)

Çetin Aktürk adına ödeme yapıldı
  • 25 Nisan Mng kargo takip kodları.

Takip için:www.mngkargo.com.tr

Sevgi ve selamlarımla,
    Eser.

GK128925 25/04/2015 NOYAN Ö
    GK129165 25/04/2015 SELÇUK S
    GK129603 25/04/2015 ONUR A
    GK129776 25/04/2015 CİHAN A
    GK130038 25/04/2015 SUAT Ö
    GK130256 25/04/2015 MUSTAFA İ
    GK130462 25/04/2015 BAHADIR Y
    GK130571 25/04/2015 MERT CAN E
    GK130757 25/04/2015 HAKAN B
    GK131123 25/04/2015 HALİT Ö
    GK131345 25/04/2015 EMİN G
    GK131459 25/04/2015 VOLKAN P
    GK131710 25/04/2015 ALİ D
    GK131846 25/04/2015 ONUR K
    GK132003 25/04/2015 BURAK D
    GK132215 25/04/2015 YASİN D
    GK132343 25/04/2015 CEVAT Ç
    GK132612 25/04/2015 FATİH D
    GK132817 25/04/2015 SAMET P
    GK133238 25/04/2015 ÜMİT K
  • Eser bey biraz geç acınızıda tazelemek istemem ama görüp öyle geçmekte olmaz başınız sağolsun Allah kalanlara sabır versin büyüğümüzünde günahlarını affedip mekanını cennet eylesin inş.. Ben bir sefer eser beyden almıştım parfümde çoktu bir iki hediyede gelince epey bi süredir uğramadım ama hazır yazda geliyor bir 8 li çeşit yapmak istiyorum hoş bir kaç kişi gelirse alırlar bendende benim sorum bahsettiğim parfümleri kullanan arkadaşlara bende bi yarım şişe invictus kaldı hali hazırda onun gibi olan parfüm tavsiyesi olan varsa birde aklımda bir kaç koku var geçen sefer testerden sculpture aklımda kaldı çok güzeldi birde biten dieselim var brave oda çok iyiydi diğerleri için yorum yaparsanız sevinirim .. Ben şu issey miyake costume intense ralp lauren polo euphoria man jil sander jean paul galtier bunlar için yorumlar nedir bide creed serileri için ona göre bir seri yapayım
  • Gelenek bozulmasın, sp üzerinden ödeme yapıldı.

Abercombie - Fierce
    Nikos Sculpture
    Creed - GIT
    Paco R - invictus

Creed - Aventus(delux)
  • armani blackden ve invictustan son derece memnunum kalıcılığı açısından. Jean Paul daha deneyemedim çok. bu kadar yoruma aventusu da alsaymışım keşke dedim
  • arkadaşlar bu spicebomb tamam orjinali baharat patlamasıda,burdaki nasıl kalıcılık ve orta ve sona doğru nasıl oluyor koku,
    birde,Creed - Original Santal,kimi hacı şakir gibi yazmış,kullananlar bi açıklarsa nasıldir,yoksa creed-aventus mu tercih edilmeli,,

kullanalar bilgi verirse sevinirim,teşekkürler
  • sanalpazar'dan yazdım da buraya da yazayım, kullanıcı adım aynı.

creed-aventus delux
    creed-santal
    bvlgari aqva marine

ilk alışverişim çok merak ettim kokuları , bakalım nasılmış :)
  • Bende parfüm almak istiyorum çok anamam parfümden. Kalıcılığı nispeten yüksek hoş kokulu bir şey almak istiyorum. Önerileriniz var mı bir de ben kredi kartı ile alacağım sanal pazar uygundur herhalde?
  • Beyler Yaz aylari icin Hafif ve guzel bir koku tavsiye edermisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Eser abi 5 tane parfum alcam yaz için hafif orjinaline benzeyen "spor" koku onerir misin 4 tane.

Birisi polo blue olacak

Burdaki poloyu kullandinmi bilmiyorum ama kalicilik acısından kesinlik tavsiye etmem.uzerime bosaltmama ragmen yanimdaki adam 1 dk sonra hic bir koku alamiyordu.burbery hem koku hem kalicikik acisindan guzeldi..bilgine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser hocam merhaba şimdi ben hala anlayamadım. İlk sayfa da 4'lü paket 55TL kargo ücretsizdir yazıyor. Ben delux ürün istemedim. Sadece 4 parfüm istedim 55 TL havale yaptım. Ama kargoya da +6 TL ödeme yaptım. Zaten bana gelen parfüm de 4 tane. Telefon da konuştuk ama kargocuyu bekletmemek için kapatmak zorunda kaldım adam acele ediyordu. Buradan zahmet olmazsa açıklar mısınız ?
  • arkadaslar eser hocamdan sanalpazar uzerinden parfum alacaklar hesaplarini kontrol etsinler.bana 'teşekkürümüz' diyerekten 20 lira cuzdana para yuklemisler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Hawk. kullanıcısına yanıt
    Creed-Aventus (DELUX)
    Rochas Man
    Nicos-Sculpture
    Dolce Gabbana-Light Blue (bayan)

Creed aventusumuz delux. Telefonda da dedğim gibi. Bu ürün listenize giricne 60 tl ödeme yapmanız gerekiyor. ilk sayfada Creed ' in yanında 20 tl ve delux diye yazıyor. Gözden kaçmayacak sekilde.

DELUX URUNLER

Tom FORD - Black Orchid Delux (20 tl 50ml)

Creed - Aventus Delux (20 tl 50ml)

Creed - Millesime imperial (Yeni) STOKTA YOK

Chanel - Bleu de Chanel Delux (20 tl 50ml)

Bond No. 9 - New York Amber Delux (20 tl 50ml)

Dior Homme intense Delux (20 tl 50ml)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 27 Nisan 2015; 10:57:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Hawk.

Eser hocam merhaba şimdi ben hala anlayamadım. İlk sayfa da 4'lü paket 55TL kargo ücretsizdir yazıyor. Ben delux ürün istemedim. Sadece 4 parfüm istedim 55 TL havale yaptım. Ama kargoya da +6 TL ödeme yaptım. Zaten bana gelen parfüm de 4 tane. Telefon da konuştuk ama kargocuyu bekletmemek için kapatmak zorunda kaldım adam acele ediyordu. Buradan zahmet olmazsa açıklar mısınız ?

hocam eser hocamin paket olarak sattigi urunlerde kargo ucretsizdir.
    kargo firmasinin bir yanlisligi soz konusu bence
    delux urun almadiysaniz tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 27 Nisan 2015; 11:50:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.