Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (358. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.051
Favori
8.524.262
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    edebilirsiniz hocam
  • Şuandan sonra gelecek siparişlerin kargonu yarına olacak arkadaşlar. Ancak dünküleri yetiştirebileceğim.

Sevgi ve saygılarımla.
    Eser
  • Eser hocam 30ml lik şişenin kapağı siyah,parfümü diğer kapaklar gibi püskürtmüyor, fışkırıyor adeta su gibi bununda kötü yanı elbisede leke gibi görünüyor.Bunun için bir öneriniz varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser hocam benim siparişimi burbery classic tester çıktı. Bu bayan mı erkek mi? Kız arkadaşıma koklattım bu erkek kokusu dedi de ben de bayan diye ona vermiştim :) @EserKozmetik

• Onun yüzünden 30 ml.i bıraktık hocam. Boşalan bir şişenin valfini bununki ile değiştirip onu tüketebilirsiniz.

ScriptKidie@ Aksi belirtilmedikçe tüm numuneler bay hocam.

ŞU SIRALAR NUMUNE YOKTUR.
  • endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    :) channel çok güzelmiş kardeşim.
    DKYN nasıl bişe merak ettim şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukkarahans

:) channel çok güzelmiş kardeşim.
    DKYN nasıl bişe merak ettim şimdi.

hocam 6 adet aldim eser hocamdan chance.

chance yi aldigim kisilerin hepsi istisnasiz dkny, i begendi. 3 adet DKNY aldim

eser hocamla tanisali 1 ay oldu sagolsun.
    5. siparişim oldu. 4 lu veya 8 li paket halinde :)
    merak ediyorum turkiyede doldurma parfumlerde bu denli kaliteli satan varmidir diye :)

ESER hocamdam aşağıdaki parfümleri aldım

Chanel Chance------------------------------beğendik
    DKNY - Be Delicius---------------------------beğendik
    Dior- J'Adore---------------------------------beğendik
    Chanel Mademoiselle------------------------beğendik
    Lacoste Classic-------------------------------beğendik
    Burberry - My Burberry (Yeni)---------------beğendik
    Calvin Klein - Euphoria (Bayan)--------------beğendik
    Paco Rabanne - Lady Million------------------beğendik
    Armani SHE-----------------------------------beğendik

Estee Lauder - Beyond Paradise (Yeni)--------- ben beğendim fakat hanıma ağır geldi
    Victoria's Secret - Very Sexy----------------------------sıradan bir koku gibi geldi tester gelmişti
    Carolina Herrera - 212 Sexy-----------------------------zevkimize uymadı
    Lancome - La Vie Est Belle-------------------------------şekerli geldi bizim zevkimize uymadı
    Dior - Hypnotic Poison------------------------------------baya ağır geldi
    Gucci Envy me --------------------------------------------eh işte dedik:)

axe afrika-----------------------------------beğendik
    sculpture-------------------------------------beğendik
    Givenchy - Pi -------------------------------beğendik tester gelmişti
    Creed - Green Irish Tweed (Yeni)---------zevkime uymadı tester gelmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 28 Nisan 2015; 18:22:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 Nisan Mng kargo takip kodları.

www.mngkargo.com.tr den takip edebilirsiniz.

Sevgi ve selamlarımla,
    Eser

GK497590 28/04/2015 CEMİL K
    GK498127 28/04/2015 AYSUN D
    GK498797 28/04/2015 ÖZGÜR A S
    GK501801 28/04/2015 ALPER S Ş
    GK503031 28/04/2015 UĞUR Ş
    GK506001 28/04/2015 MEHMED Z K
    GK508409 28/04/2015 RAMAZAN H
    GK508832 28/04/2015 MAHMUT D
    GK509941 28/04/2015 FATİ E
    GK510226 28/04/2015 RECEP P
    GK510739 28/04/2015 FERDİ T
    GK511236 28/04/2015 MURAT G
    GK511732 28/04/2015 MEHMET K
    GK512435 28/04/2015 ERDEM D
    GK512780 28/04/2015 AYHAN S
    GK513321 28/04/2015 SERHAT K
    GK514276 28/04/2015 RIDVAN D
    GK514668 28/04/2015 FARUK K
    GK516552 28/04/2015 CEMAL Y
    GK517046 28/04/2015 SALİH G K
    GK517568 28/04/2015 GÜRCAN A
    GK519619 28/04/2015 NOYAN P
    GK520232 28/04/2015 ONUR S E
    GK521218 28/04/2015 KAĞAN Y
    GK521738 28/04/2015 ÜMİT G
  • Yaz icin onerilenler nedir ?

Kaliciligi ve ferahligi cok onemli

• quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

Parfümlerim 1 saat kadar önce geldi. Şöyle bir sıktım kokladım kokuları hepsi de şahane.

Gio, Nuit ve Dior Homme'u biliyordum.
    Creed Millesime Imperial sürpriz oldu fakat oda gayet hoşuma gitti. Daha çok baharlık bir parfüm gibi fakat yazın da kullanılabilir. Meyve sevenlerin hafif orta hafiflikte bir koku olsun diyenlerin deneyebileceği bir parfüm. Sadece hafif bir ekşilik var parfümde turunç fazla sanırım. Yakından rahatsız edebilse de (yani biri gelip parfümün ne güzelmiş uzatta koklayayım derse) normal mesafede bir sorun yok gibi.
    Kalıcılıkları oldukça yüksek olduğundan eminim çünkü herhangi bir koku değişimi dağılma yok parfümlerde. Kıyafette kullanım esnasında bırakın kokunun uçmasını çıkıp gitmesi için yıkamanız gerekebilir zira vücuttanda çıkmıyor yıkamayla :)

Eser hocam sağolsun yardımcı oldu baya buradan da teşekkür edeyim tekrar.

MNG kargo ilk defa şaşırttı ve geliyoruz evde misiniz aşağıdayım diye beni aradı ki hiç yapmadıkları bir şey. Genelde zile bile basmadan hatta dağıtıma da çıkmadan beni şubeden arar ihbarlandı diye ısrar ederlerdi her seferinde kavga edip şikayet ederdim bu sefer gariptir ki adam kapıya gelip beklemiş.

Creed hala buram buram kokuyor benden bu kadar arkadaşlar biraz şu parfümümü koklamam lazım izninizle (ekşilikte dağılmaya başladı hafif hafif sanırım sadece açılışa özgü bir turunç patlaması varmış)

bu creed m.ı. yüzünde kendimi koklar hale geldim. allahım ne güzel bişey bu :)
    ilk sıkınca biraz sıkıntılı ama 15 dakka sonra off allahım... :)

büroda çalışan biri için çok ideal kalıcılıkta. ama dışarda çok geziliyorsa baya hafif kalabilir.
    çok güzel ama :)

birde, ne zaman tekrar stoga girer acaba creed M.I. eser bey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 28 Nisan 2015; 22:10:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren Keleş

bvlgari aqva marine'de kalıcılığı az gibi

orjinali en fazla 5 saat. oda kendini koklarsan :)
  • Eser hocam sanalpazar üzerinden ödeme yapıldı.
    Creed - Aventus Delux (farkı ödendi)
    Creed -Original Santal
    Creed -Original Vetiver,
    Paco Rabanne - iNViCTUS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSerkanXXX -- 28 Nisan 2015; 22:11:48 >
  • Ayrıca arkadaşlar sanalpazar 10 tl cüzdana para eklemiş alcak olanlar bir baksın.
    Bu siparişleri arkadaşlarıma veriyorum bendeki invictus u beğenenler creed-orjinal vetiver i de beğendi baya,temiz hoş bir kokusu var.Elimde testeri vardı deneyebilirsiniz.invictus daha genç işi vetiver daha bi oturaklı koku benzer temiz tarz da.
    Parfümün birini kendime alıcam Burbery touch alıcaktım yeni koku merakından orijinal santal delux olmadan alayım bari dedim touch bi dahakine artık kokuyu gelince yorumlarım.
  • Beyler yaz için fresh koku onerebilecek var mi ,

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator28

Beyler yaz için fresh koku onerebilecek var mi ,

temiz koku olarak invictus
    gene temiz 25+ için creed-orijinal vetiver
    baharatlı fresh burbery touch (orj kullandım daha eser beyinkini alamadım)

benim bildiklerim yaza uyacak güzel kokular bunlar arasından birini deneyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSerkanXXX

quote:

benim bildiklerim yaza uyacak güzel kokular bunlar arasından birini deneyebilirsin

invictus ve burbery var. 20-25 aralığında olmalı birde
  • quote:

quote:

quote:

Creed aventus söyledim ben arkadaşa yorumlara bakarak onu deneyebilirsin olumsuz yorum görmedim bu konuda birde sculpture i beğenen çok o da aklımda deneyeceğim ilerde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Creed aventus söyledim ben arkadaşa yorumlara bakarak onu deneyebilirsin olumsuz yorum görmedim bu konuda birde sculpture i beğenen çok o da aklımda deneyeceğim ilerde.

sculpture, eğer daha önce denediysen yeşil dunlopa çok benziyor, hatta aynı bile diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mentalhawkk

2.Siparişim olan 3 İnvictus ve Versace Eros'uma kavuştum..Daha önce aldığım parfümler hakkında yorumlarımı sizinle paylaşmak ve bazılarının orijinal karşılaştırmasını yapmak istiyorum , bunlar kişisel görüşlerimdir.
    Versace Eros : Versace'ın Orijinalini de kullandım , birebir aynı , mükemmel koku.Kapalı ve dar bir ortamda çok az boğucu olabiliyor ama parfüm mükemmel , denememiş olan , farklı kokmak isteyen arkadaşlar mutlaka almalı diye düşünüyorum.Kalıcılık ve yayılma : 9/10 - Koku Güzelliği 9.5/10
    Polo Blue : İlk Eser abiden denedim , geçenlerde sınıfa getiren arkadaşın orijinal parfümüyle karşılaştırdım , hiç bir fark göremedim.Temiz ve istisnasız herkesin beğeneceğine kanaat getirdiğim koku. Kalıcılık ve yayılma.Slazenger Sport ( mor olanindan) kullanan varsa kokuyu muhtemelen benzetecektir , polo daha güzel ama :) 8/10 - Koku Güzelliği 8/10
    İnsense Ultramarine : Yaz kokusu , orijinalini denemedim ama piyasadaki doldurma yapan markalarla karşılaştırdım , aradaki fark muazzam. Kalıcılık ve yayılma : 9/10 - Koku Güzelliği :7/10
    Tom Ford Tobacco Vanille : Bu kokuyu ilk kokladığımda burnum yandı bildiğin , hayatta kullanmam dedim.Bir gün sonra yastığıma felan sıkmaya başladım , evet tek kelimeyle "Büyük adam kokusu" , Kullanamasam da koklamaya başladım sevdim.Benim gibi sırf marka olduğundan sipariş veren arkadaşlar bir düşünsün , Eser Abinin bildiğiniz kokuyu alın tavsiyesi bu yüzden , parfüm güzel mi ? Göreceli ama bana göre güzel.Günlük bir parfüm değil.Orijinali hakkında yorum yapamayacağım çünkü orijinali bir ev kirası :) Kalıcılık ve yayılma 9.5/10 Koku Güzelliği : 7/10
    Paco Rabanne İnvictus : Artık kimse almasın , sadece benim olsun dediğim parfüm.Odunsu ve meyveli . Mükemmel.Kalıcılığı böyle bir parfümde nasıl bu kadar yüksek olabilir diye düşünüyorum , cevabı parfüm veriyor. Kalıcılık ve yayilma 9/10 - Koku Güzelliği : 10/10
    Paco Rabanne One Million : Kime koklattıysam başta beğenmedi , ortama girdiğimde herkes parfümün mükemmel kokuyor dedi.Farklı , dolayısıyla güzel bir parfüm.Orijinalini kullandım , benzerlik sadece başta biraz eksik , sonra toparlıyor.Orijinaline benzerliği %97 :D Piyasadaki doldurma parfümlerin gerçeğiyle alakası yok diyebilirim , deneyip de ziyan etmeyin kokuyu gözünüzde. Kalıcılık ve yayılma : 8/10 - Koku Güzelliği : 7/10
    Armani Code : Bu kokuyu aldığımda fazla koklayamadım , güzel , nasıl açıklasam , "bele" karanlık bir koku . İçinde var mı bilmiyorum ama hafif bir limon havası hakim . En azından bana öyle geliyor.Parfüm güzel , kalıcılığına bir şey söyleyemeyeceğim , kullanmadım.Bu arada piyasa parfümüdür :)
    Diesel Only The Brave : Temiz koku , kalıcılık orta .Yine bunu 1 gün sıktım 3 4 fıs , arkadaş hasta oldu.Sevilen bir parfüm anlayacağınız . Kalıcılık ve yayılma : 7/10 , Koku Güzelliği : 8/10

Arkadaşlar parfüm kalitesi ortada , tavsiyem (tabii durumunuz varsa) ya orijinalini alın , alamiyorsaniz da kalitelisini alın.Şahsi kanaatim budur.Zira millet aptal mı ki Eser Abinin 15 liraya verdiği ürünü 5 liraya veriyor , hayır.Yani bir piyasada yer etmiş bir markanın 5 liralık doldurmasına bakıyorum , bir de tutaste'ye.Kalite ortada,300 Sayfa yorum boşuna değil tabii .Eser abime kaliteli ürünlerinden ve düzgün esnaf anlayışından dolayı teşekkür ediyorum.Alışverişimizin daim olması dileğiyle. :)

poloya kalıcı demişssin ya gerisini okumadım.
  • Polo blue
    Creed aventus
    Gucci envy me Bayan

Sonunca :) Creed millesime imperial

Stoklar tazelendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 29 Nisan 2015; 14:16:26 >
  • 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.