Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2198. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.524.833
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21962197219821992200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eser hocam Armani be with you yapmayı düşünür müsünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nusretbalooon kullanıcısına yanıt
    DHİ,La nuit, One Million. Hem koku güzelliği hem kış için kalıcı
    İnvictus,Voyage,aqua Gio hem koku bakımından güzel hemde yqz için en kalıcı
    (KALICIK VE KOKU GÜZELLİĞİ KESİNLİKLE KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR. PARFÜMERİDE DENEMEDEN KÖR ALIŞ YAPMAMANI TAVSİYE EDERİM.)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tom ford grey vetiver ve creed original vetiverin ikisini de kullanan varsa bir karşılaştırma yapabilir mi?
  • Şimdiye kadar hep erkek aldım. Bu sefer bir tane de nişanlıma almak istiyorum. Tek atım hakkım var. Alıp da pişman olmayacağım bi öneri yapar mısınız? 29 yaşında kendisi. Armani Code orjinal kullanıyor. Buna benzer yada farklı da olabilir.
  • Yaz için ağır olmayan koku aramaktayım yaş 30 ofis ortamında çalışıyorum, 3 tane buldum 4. ne almalıyım yada onu alma bu daha iyi dediğiniz önerilere açığım.

PACO iNVENT DELUX [iNV]
    CRUSH VIRGIN [ViW]
    NARCOTIC VOYAJ [VYG]
    ...
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    Konuda en çok önerilen bayan parfümü sanırım Bombshell hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: reyezuelo

Eser hocam Armani be with you yapmayı düşünür müsünüz
    Bahsettiğiniz parfüm stronger with you ise listede var zaten. ama şu an stokta yok.
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Eser bey selamlar 😊
    Gumin, loewe ve casanova son durum nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

Şimdiye kadar hep erkek aldım. Bu sefer bir tane de nişanlıma almak istiyorum. Tek atım hakkım var. Alıp da pişman olmayacağım bi öneri yapar mısınız? 29 yaşında kendisi. Armani Code orjinal kullanıyor. Buna benzer yada farklı da olabilir.
    Jo malone peony and blush suede derim ben de, benden beğenip kullanmaya başlayan 5 kişi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: C00K

. XO Charismatic. Bu parfümü kullanan oldumu hiç burda bu koku benzeri bir koku varımdır

XO Charismatic, tutkulu erkeğin imzası teninde. Lavanta ve limon çiçeği ile başlayan XO Charismatic erkeğinin yolculuğu amber, paçuli ve vanilya ile son buluyor
    Kullandim. Romantic vardi bide. Hatta bide dynamic. Bunlarin tutaste karsiligi kesin vardir. Cunku bu xo laf baska parfumlerin klonlari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Performans ve farkedilirlğe önem veren arkadaşlar Versace Dylan Blue ‘ya mutlaka şans versin.

• Docnroll D kullanıcısına yanıt
    A.selam hocam gumin hazır. Listeye eklenecek durumda ama biraz ertelemeye çalışıyorum yeni olduğu için :) Eklerim bugün yarın.

Casanovayı çalışıyorum. 3 hafta kadar sonra listeye almış oluruz. Bu 50 liralık Wonderwood'un yanında olacak. Bekleyenlerin bilgisi olsun.

Loewe hammadde bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korcanini

Üretim yeriniz Rize civarında mı?
    Arhavi de olması lazım hocam.

• Tutaste katılımcılarının muhakkak izlemesi gereken,bilgilendirici bir içerik....
    Parfüm Yorumları by Burak Sönmezyoutube
    Parfümler Nerelere Sıkılmalı ve Kalıcılığı Nasıl Uzatılır | Genel Bilgiler
    https://www.youtube.com/watch?v=F3yiLkRBx_s
  • serssseri kullanıcısına yanıt
    Allure homme sport chanel, armani aqua di gio, prada l homme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phileo Sophia_ -- 17 Haziran 2019; 19:10:33 >
  • Sandal ağacı kokusunu seviyorum. Santal 33 kullanıyorum ve çok memnunum. Wonderwood ile karşılaştırabilirmisiniz?

• serssseri kullanıcısına yanıt
    Voyage, Gio, Chanel Blue, Git

• Temel farkı şöyle özetleyebilirim Santal 33 daha batılı bir havaya sahipken Wonderwood oud ve diğer recinelerin etkisiyle daha Ortadoğulu bir havaya sahip.Ben Amouge ‘lara yakın buldum,özellikle açılışını...Orta notalardan itibaren ise Lalique Encre Noire ‘ı hatırlattı.Hangisi diye sorarsanız,Santal 33 derim.Ama bunun sebebi oud ile bir türlü yıldızımın barışmaması olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 18 Haziran 2019; 0:23:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AP Shaco Pentakill

Eser bey VIW de bir değişim mi oldu sanki yorumları değişmiş ?
    VIW yilbasindan once yenilendi. Eskisi bence hem daha guzel kokuyordu hemde yayilim ve kalicilik cok cok iyiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar herkese.yaz için uygun parfüm arıyorum 20 yaşındayım tavsiye edebilirseniz çok sevinirim bi de bu prive serisinin hitap ettiği yaş nedir çok mu ağır kokular?

• 
Sayfa: önceki 21962197219821992200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.