Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2200. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.524.903
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21982199220022012202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence de...

Bir şeyler değişmiş kesinlikle..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • porviran P kullanıcısına yanıt
    bvlgari wood essence
    pino silvestre var ama onu tavsiye etmem yaşlı dede kokusu onun duş jelini kullanıyorum tavsiye ederim :D
  • Merhaba arkadaşlar bayanlar için tavsiye edeceğiniz parfüm varmı yeni alım yapacağım da farklı kokular alayım diyorum 3. Siparişim olacak genç yaşa hitap edecek

• Tiésto kullanıcısına yanıt
    Angelica kullanıcısına yanıt
    Orijinal ViW denediniz mi? Yoksa eski haline alıştığınız için, (daha kötü olmasına rağmen) onu mu koku hafızanıza kazındı?

@Angelica aynı şekilde senin içinde diyorum,

Neyi baz aldınızda ViW'in bu halini (esans kalitesi ve orijinale yakınlık) beğenmediniz?

Teşekkürler.
  • Isfahan kullanıcısına yanıt
    Orijinalini denemedim. Belki yenisi orijinaline daha yakindir ama bize gore koku, kalicilik ve yayilim olarak eskisi cok daha iyiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alenes A kullanıcısına yanıt
    XERJOFF - Mefisto yu ben de cok merak ediyorum, bilen biri yazarsa sevinirim
  • dior homme cologne full lime/limon kokusumu acaba farklılık varmı tatlılık/kremsilik/çiçeksilik gibi ? kalıcılığı ne durumda yorumlayabilecek varmı
  • chanel allure homme sport(ALL) kullanan oldu mu
  • sculptor S kullanıcısına yanıt
    Daha kuvvetli buruna sahip donanımlı bir arkadaş bilgi verene kadar benim yorumum fikir verebilir belki 😊

Koku Creed SMW'nin metalik his olmayan hali olarak tanımlanıyor.
    Bana uzaktan Voyage'yi de hatırlatıyor.Fakat Voyage çok daha düz bir koku, Mefisto daha donanımlı ve zengin, değişken.İlk sıkınca kavunumsu diye kabaca tarif edebileceğim bir koku geliyor, sonra yumuşak ve çiçeksi koku ekleniyor.Notalarını tek tek ayırt edebileceğim bir koku değil benim için, daha hassas burna sahip arkadaşlar yardımcı olsunlar o konuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser hocam merhaba, Chanel egoiste platinum yakın zamanda gelecek mi?
  • Forumdaki ustatlara bir sorum var ...

Supremacy Afnan mi yoksa Tutaste Nirvana mi daha iyi bir aventus klonu , orjinaline yakinlik esasinda ?
  • Arkadaşlar merhaba esmer tenli biriyim erkek kokusu olarak yaz aylarında kalıcı dikkat çekici şekerli olmayan parfüm tavsiyeniz nedir
    Hermes düşünüyorum

Birde blue de Chanel orjinal kullandım çok iyi bir koku
    Tutaste nasıldır

• armutsapi44 kullanıcısına yanıt
    Afnan supremacy performans olarak iyi değil almanızı önermem. Nirvanayı uzun süre kullanma fırsatım olmadı net birşey diyemiyorum onun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: gustawa

dior homme cologne full lime/limon kokusumu acaba farklılık varmı tatlılık/kremsilik/çiçeksilik gibi ? kalıcılığı ne durumda yorumlayabilecek varmı
    Başlangıçta öyle gibi görünse de Greyfurt çiçeği ,çiçeksi bir hava da veriyor hafif.Performansı Savauge,Dylan Blue,Gio Profumo ve Prada L’homme ‘un gerisinde olmasına rağmen gayet tatminkar.Zaten bu içerikte bir parfümün de performansının kısıtlı olması normal.İlk bir saat gayet iyi bir yayılımı ve ortalama 4-6 saat kalıcılığı olduğunu söyleyebilirim.Mutlaka satın almalısınız.En severek kullandığım parfümlerden biri bu yaz.Hep limonataya benzetilegelmiştir.Katılıyorum.Bir bardak buz gibi limonata gibi kokuyor diyebilirim.Diğer parfümlerden farklı olarak serinletici,canlandırıcı bir etkisi de oluyor bende.

• Tutaste chanel bleu acik parfumde zirve noktası tutaste de

Kesinlikle deneyin sonrasinda zaten orjinal alma ihtiyaci duymayacaksiniz. Tabi edt versiyonunu yapmis tutaste.
    Baska oneriler olarak yazlık ben şunları oneririm.

Aventus ananas
    Eau memo
    Bu iki ürün prive urun fiyati daha yüksek ama kesinlikle deger.

Onun dışında
    Creed Milisime imperial
    Dior - Sauvage
    Lacoste white
    Creed smw

Bunlar da guzel secenekler.

• Ne zamandır parfüm isteğinde bulunmuyorum.E hadi tüm sedir ağacı sevenlere gelsin:Armani Eau de Cedre:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonobo643 -- 18 Haziran 2019; 23:49:13 >
  • Dior Homme serisi yapmayı düşünüyorum (prive kategoriye girmeden) önerir misiniz?

• porviran P kullanıcısına yanıt
    Aklıma gelen ilk parfüm Dolce gabbana pour homme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedegex

Dior Homme serisi yapmayı düşünüyorum (prive kategoriye girmeden) önerir misiniz?
    Sport hariç hepsi çok iyi.Intense düz nasıl bilmiyorum prive kullanıyorum çünkü

• Bonobo643 kullanıcısına yanıt
    viw'e benziyormu hocam onuda hafif limonataya benzetiyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gustawa -- 19 Haziran 2019; 0:9:0 >
  • 
Sayfa: önceki 21982199220022012202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.