Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2196. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.524.773
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21942195219621972198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Siparişler elime ulaştı ve hepsi gerçekten çok başarılı. Eline, emeğine, burnuna sağlık Eser hocam. (DHC'yi üzerimde denemedim üretimi yakın tarih olduğundan.)

    Acqua Di Gio Profumo [PRF] - Zamanla farklı notaları ortaya çıkan klas ve güzel bir parfüm. 25+ yaş ve klasik giyime daha yakıştırdım.
    Green Irish Tweed [G.i.T] - Harika bir hafif limon/bitki kokusu. Tam yazlık.
    Homme Cologne [DHC],
    Fahrenheit [FHR] - Sert açılıyor deri gibi, sonraları daha tatlı-hafif limonsu aromalar giriyor. Maskülen, 25-30+ yaşa daha uygun garip bir koku ama ben çok beğendim.
    Bleu de Chanel [CHN] - İş yerimdeki arkadaşlardan kullandığım ilk gün övgü aldım. Narenciye, odunsu, hafif baharat karışımı gibi ama çok keyifli.

    Yalnız GİT yeni koku olmasından mıdır yoksa parfümün karakterinden midir bilemiyorum kalıcılığı diğerlerine göre biraz daha azdı. Ancak huzur, mutluluk veren harika bir "yeşil" yazlık koku.

    Eser hocam size de bikaç sorum olacak.
    Üretimden ne kadar sonra oturur, ideal performans verir, 1 ay yeterli midir?
    Çantada taşımak adına parfüm şişesini açıp daha küçük şişeye transfer etsem esans kaybı/havayla temas ettiğinden bozulma vs. olur mu?

    Selamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fa1c0N -- 14 Haziran 2019; 17:4:5 >
  • CrazyLeshRaC kullanıcısına yanıt
    Kirke hocam.

    Yaz aylarinda tek fis is goruyor cogu bayiyor vr agir geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Phileo Sophia_

    Insense ultramarine, gabbana pour homme, creed original vetiver, prada l homme.
    bu dediğiniz markaları çakma satan terlere söylesem verirler mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SLauGHTeRz

    Tutaste insense ultramarine güzel bir sabunsu koku listene ekleyebilirsin
    nereden alabilirim bunları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gercekkurtulus @

    9 Mayıs
    29 Mayıs
    11 Haziran

    3 kere Armani code almışsınız ama ben bu parfümü 1 Nisanda yapmışım. Ondan sonra tekrar yapılmamış. Hep aynısını almışsınız.




    Fa1c0N @ G.i.T taze değil hocam. Var olduğundan daha fazla performans vereceğini sanmıyorum bundan sonra.
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt
    Tamamdır.Benim koku algım azaldı sanırım.
    Memnunum elinize sağlık.
  • Pazartesi akşam verdiğim sipariş perşembe istanbulda elime geldi.

    Dior homme sport: daha önce almıştım mükemmel yine
    Bulgari aqva marine: kör seçim yaptıö, fragrantace sitesindeki beklentimi tam karşıladı. Kalıcılğı yayılımı iyi

    Ysl manifesto: gerçek kokuyu bilmiyorum. Çok yorum yapamayacağım. Annem beğendi ama

    Azzuro chrome ve davidoff cool water ı arkadaşım istedi. O da çok memnun.

    Eser beye teşekkürler.

    25liraya alıyoruz bunları. Asılları en aşağı 300 lira. Gerçekten anlam veremiyorum nasıl bu kadar kaliteli ürün çıkıyor bu fiyata. Tekrar teşekkürler Eser bey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar;''İmza koku''olarak tanımlayabileceğiniz ve durup durup kendinizi size koklatan,parfümlerinizden bahsedebilir misiniz?
  • Nautica voyage ombre leather ile takas edilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar invictusun orjinalini bile almayin. suanda one milliondan bile fazla ele ayaga dustu. adeta herkes invictus kokuyor. sanirim suanda piyasa kokusu dedikleri seyin tanimi invictus olur. iddaa ediyorum 18 25 yas araliginda 10 erkekten 7 si invictus sikiyor o derece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mogolo kullanıcısına yanıt
    Yahu dalga mı geçiyosunuz? Ne çakması ya?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armani code absolu denedim bugun sevilde. Çok beğendim acaba bu parfümü denediniz mi Eser Bey?
    Yapilabilirse beğenen çok olur diye tahmin ediyorum. Siz daha iui biirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsquared rocky mountain wood

    aahh ahh, kim bilir belki bir gün gelir
  • 45-50 yaş için yazlık günlük bir şey önerebilir misiniz babama alacağım da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BoDuR B kullanıcısına yanıt
    Türkiye sınırları içerisinde imza koku olarak geçtiğini farkettiğim bir kaç koku söyleyebilirim.

    Dior - Fahrenheit: 40 yaş ve üzeri kişilerce kullanılıyor.

    Armani - Code: Apaçi parfümü denildiğini o kadar çok duydum ki yinede kullanmaktan vazgeçmiyorum, ülkemizde genelde 20-30 yaş arasında kullanılıyor.

    Abercrombie Fitch - Fierce: Yine 20-30 yaş arası kişilerce kullanılan sevenin çok sevdiği sevmeyenin nefret ettiği sentetik ama karizmatik kokudur. Kullanmıştım, ve kullandığım dönem sevmiştim.

    Givenchy - insense Ultramarine: Açık parfüm mağazalarına girdiğinizde En çok satanlar kısmında başı çeker. Yaz kış demeden kullanan yığınla insan tanıyorum, şahsi kanaatimce söylüyorum, ben sevemedim.

    Davidoff - Cool Water: Yaş sınırı olmaksızın buda bir diğer en çok satandır. Erkek kokusu denildiği zaman ilk akla gelen parfümlerdendir.

    Lacoste - Red: Lise yıllarında bir kez kullanılmışsa bırakması çok zordur. Heroin gibi illet bir koku, e çevreden tepkilerde olumlu gelince devam ediyorsun. Lise zamanlarımdan hatırlıyorum herkesin üzerinde aynı koku vardı. Genel olarak 15-25 demek lazım. Nadiren Daha olgun kişilerde de rastlayabilirsin.

    Azzaro - Chrome: Babalar Günü hediyesi olarak düşünülebilir. Baba parfümüdür kanımca.

    Paco Rabanne - On Million: yaz kış farketmez, Apaçi kişilerce banyo yapılan güzelim koku. Aslında çok şık ve Seksi bir erkek kokusudur, Patronum kullanıyor. Ama mevsiminde kullanıyor, ve benim düşüncemdir bence muhteşem bir koku kendileri.

    Paco Rabanne - İnvictus: Biraz parfümlerle haşır neşir olunca dışarıda 10 kişiden 7 sinin bu parfümü kullandığını anlayabilirsin. Bence kaliteli bir kokudur. Ama banyo yapılmaz. Çünkü gördüm yapanlar var.

    Kokladıkça koklayasım gelen parfümler

    "Dior Homme İntense" diyerek tek geçmek istiyorum. Yazmaya yazılır yok mu var elbet, ama ne demiş büyük usta Şener Şen? Ağanın bok'unun üstüne bok olur mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • momenty kullanıcısına yanıt
    chanel platinium egoiste
    polo blue
    creed aventus

    bence her yaş her mevsim kokuları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gustawa -- 15 Haziran 2019; 14:27:31 >
  • Takaslık Diesel - Only the brave

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lacoste-red ve creed aventusun yanına başka ne önerirsiniz ? fresh olsun fazla ağır olmasın yaz aylarına uygun
  • kazar kullanıcısına yanıt
    Armani code profumo alın bence hocam. Ona cok benzetilmis fragda ufak tefek bisey değiştirip uydurma parfum cikariyorlar habire.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parfümlerim elime ulaştı fikirlerimi belirteyim:

    İnvictus: Baharat kokusu daha baskın geldi bana ve sauvage kadar olmasa da biraz yoğun geldi.Bunu da akşam saatlerinde kullanmayı düşünüyorum.

    Sauvage: En beğendiğim parfüm bu oldu. Serin yaz akşamları için daha uygun gündüz için ağır kalabilir ama çok başarılı bir koku çok rahat ayırt edilebiliyor ortamda.

    Lacoste red:Elma kokusu hissediliyor çok tatlı hafif bir koku yaz aylarında günlük kullanıma çok uygun.

    Virgin island water: Beklentimin altında kaldığını söyleyebilirim. Narenciye çok çok fazla ağırlıkta.Narenciyeden sonra gelen tatlı hindistan cevizi kokusu güzel. Fakat birdaha tercih edeceğimi düşünmüyorum.

    Sonuç olarak Sauvage artık demirbaş parfümüm. Fakat birdahaki siparişimde 3 yeni koku daha deneyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 21942195219621972198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.