Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2199. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.524.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21972198219922002201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi akşamlar herkese.yaz için uygun parfüm arıyorum 20 yaşındayım tavsiye edebilirseniz çok sevinirim bi de bu prive serisinin hitap ettiği yaş nedir çok mu ağır kokular?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesro123 M kullanıcısına yanıt
    Nautica Voyage al geç.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. Orman, çam ağaçları kokusunu andıran parfüm tavsiyesi verebilir misiniz?
  • mesro123 M kullanıcısına yanıt
    Aslında her sayfada yazlık öneri isteniyor her sayfada cevaplanıyor.İsteklerinizi detaylı belirtmezseniz öneriler fazla değişmiyor genel beğeniye yaz kullanımına uygun olanlar söyleniyor.

Grupta yaptığımız yaz için en iyi erkek parfümü oylaması şu şekilde belki karar vermenize yardımcı olur.

Prive serisi diğer listeden esans kalitesi daha yüksek olduğu için ayrılıyor yaş veya ağırlıkla alakalı değil aralarında ağır olanlarda var tabiki aşağıdakiler yaş isteyen kış kullanımına uygun olanlar.

Chergui
    Homme Intense (Dior Homme intense)
    King Of Mens (Amouage - Jubilation)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

A.selam hocam gumin hazır. Listeye eklenecek durumda ama biraz ertelemeye çalışıyorum yeni olduğu için :) Eklerim bugün yarın.

Casanovayı çalışıyorum. 3 hafta kadar sonra listeye almış oluruz. Bu 50 liralık Wonderwood'un yanında olacak. Bekleyenlerin bilgisi olsun.

Loewe hammadde bekliyoruz.
    Peki Lavanta kolonyası ne zaman gelir hocam
  • porviran P kullanıcısına yanıt
    Royal Vintage = Selvi ağacı
  • Zedegex ve YamporozZM çok çok teşekkür ederim

• Lavanta temalı parfüm önerebilir misiniz?
  • iyi geceler hocam profumo(Aprf) ,chanel blue (Chn),dior sauvage(Edp),diesel fuel for life (fuel) sipariş edicem ilk siparişim olucak aralarında çok fark var mı senin yaptıgın ve gerçeği arasında dedıgım parfumlerden en az 2 şişe bitirmiş biri olarak soruyorum hocam
    profumo chanel blue dior sauvage ve diesel fuel for life kullanan yazarsa sevınırım
  • Son siparisimde aldığım parfumlerden bazılarını kisaca açıklayayım.

Polo Blue: Bu parfum biraz kıyıda köşede kaldı forumda yavas yavas tekrar adı gecmeye başladı. Temiz sabunsu risksiz bir koku hem spor kiyafetle hemde ofiste beyaz gömlekle iyi uyum sağlar diye düşünüyorum.
    Zamaninda diğer acik parfumculerden de kullanmistim tutaste gercekten oldukca iyi is cikarmis.Bilen seven rahatlıkla deneyebilir.
    Kokuda en belirgin nota hafif salatalik ve kavunun yesil kısmı diyebilirim. Centilmen ve çekici bir koku kimseyi rahatsiz etmez.

Fico di amalfi
    Bu kokuyu da uzun zamandir biliyorum kullanmayali baya olmuştu siparis gelince özledigimi anladim. Hafif turuncgil ve tatlımsi yesil karışık incir kokusu diyebilirim. İncir temali parfum sevenleri memnun edecektir. Incir teması diger yaz parfumlerinden ayirarak biraz daha kendine özgü yapıyor.

212 rose: şampanya var notalarinda şampanya kokusunu bilmiyorum bana hissettirdigi visnemsi gül ve ciceksi bir yapi bekledikce daha güzelleşiyor.Bence kadın parfumlerinde fırsat verilebilir hoş bir koku.

Tester gelen ex nihilo fleur narcotique da yine daha once bildiğim bir koku. Uniseks olsada kadinda daha guzel durur diye düşünüyorum.
    Turungil, meyve ve ciceksi bir yapida ferah ve performans olarak başarılı bir parfum. Peony yani şakayık çiçeği kokusu baskın, seftaliyi çağrıştıran bir meyvemsilik mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rappapompom -- 18 Haziran 2019; 2:11:53 >
  • porviran P kullanıcısına yanıt
    -Wonderwood
    -Amouage Epic Man

• İkinizede teşekkürler 3 tane seçmiştim zaten son 1 taneye ihtiyacım vardı ikinizin de ortak yazdığı gio'yu ekledim.
  • Creed Aventus 15 ml olarak prive satılmıyor muydu..Hem prive hem de normal serisi mi vardı yoksa.Prive serisinden kalkmış sanırım.Aynı şey Millesime imperial içinde geçerli.Deluxe olarak satılıyordu.Normal listeye girmiş..Önceki aldıklarıma göre esanslarında geriye doğru kalite değişimi mi yaşadılar merak ediyorum.Sanırım zamanında 15 ml olarak aldığım aventus ile normal listedeki aventus esans bakımından aynı değil..Ona göre sipariş geçmek istiyorum..
  • Mr. Wayne kullanıcısına yanıt
    Aventus hala prive olarak satılıyor hocam. Dumansı ve ananas olarak. Hatta Nirvana olarak 100 TL lik bir versiyonu daha var.

• quote:

Orijinalden alıntı: s3rhatt

Aventus hala prive olarak satılıyor hocam. Dumansı ve ananas olarak. Hatta Nirvana olarak 100 TL lik bir versiyonu daha var.
    Ben onları gördüm ama üzerine tıkladığımda link açılmadığı için emin olamadım..
  • Herkese günaydın, Maison Francis Kurkdjian - Aqua Celestia ve XERJOFF - Mefisto kullananlardan yorum alabilirmiyim.
  • 1. Hugo Boss - Boss (Vanilyalı) [Bs.V] 2 adet
    2. Hugo Boss - Bottled intense [Bint]
    3. Creed - Silver Mountain Water [SMW]
    4. Tiziana Terenzi - Kirke UNiSEX [KRK]
    5. Paco Rabanne - Black Xs L'Esces [LEX]
    6. Armani- Acqua Di Gio Profumo [PRF] 3 adet
    7. Amouage - OPUS V [OP5]
    8. Jean Paul Gaultier - Ultra Male [Male]
    9. Givenchy - insense Ultramarine [GV]
    10. Paco Rabanne - iNViCTUS [iNV]
    11. Tom Ford - Grey Vetiver [Grey]
    12. Dior - Sauvage [SVG]
    13. Jo Malone - Peony & Blush Suede [JOM]

Toplam 16 adet sipariş verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 18 Haziran 2019; 10:24:33 >
  • Önceki versiyon Virgin Island Water daha güzel ve kalıcıydı. Yeni gelen versiyonu bana daha farklı geldi. Açıkcası hayal kırıklığına uğradım. Ama moonlight Viw i bir kenara itmemi sağladı. Böyle güzel bir koku olamaz... Çok beğendim.
    Diğer Fico ve SAW için bir şey diyemeyeceğim çünkü daha hiç kokularına bakmadım.
    Bu arada yeni şişe ve fısfısları çok daha güzel ve sağlıklı çalışıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nusretbalooon

Yaz ve kış için farkedilebilirliği en yüksek?
    Kış seçenekleri
    Rochas-La nuit-Ultra male-Havane-Herod-one million
    Yaz için
    Eros vs İnvictus veya sizin öneriniz
    ?
    aqua di gio, invictus bunlar herkeste var nerdeyse artık.. İkisini de çok severim kokuları çok hoşuma gider ama herkesle aynı olmak sıkıyor. Dylan blue tavsiye ederim orjinalini almıştım önceden çok hoş bir koku tam imzalık 4 mevsimlik. veya 212 olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiésto

Önceki versiyon Virgin Island Water daha güzel ve kalıcıydı. Yeni gelen versiyonu bana daha farklı geldi. Açıkcası hayal kırıklığına uğradım. Ama moonlight Viw i bir kenara itmemi sağladı. Böyle güzel bir koku olamaz... Çok beğendim.
    Diğer Fico ve SAW için bir şey diyemeyeceğim çünkü daha hiç kokularına bakmadım.
    Bu arada yeni şişe ve fısfısları çok daha güzel ve sağlıklı çalışıyor...
    Eski VIW geri gelmeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 21972198219922002201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.