Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2192. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.524.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21902191219221932194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bleu de chanel vs Sauvage? Takım elbise parfümü gibi koksun istemiyorum, elimde bargello chanel var. Ciddi kokuyor ve hoşuma gitmedi. Tutaste versiyonuna bir şans vermeli miyim? ADG Profumo da Chanel gibi klas bir parfüm müdür? Üstümde ciddi mi durur? Şuan aqva marine kullanıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candilekci

Bleu de chanel vs Sauvage? Takım elbise parfümü gibi koksun istemiyorum, elimde bargello chanel var. Ciddi kokuyor ve hoşuma gitmedi. Tutaste versiyonuna bir şans vermeli miyim? ADG Profumo da Chanel gibi klas bir parfüm müdür? Üstümde ciddi mi durur? Şuan aqva marine kullanıyorum.
    AgProfumo aşırı ciddi bir parfüm. Ben kendi açımdan söylemek gerekirse 30 yaş altı kimseye tavsiye etmiyorum. Almayı ve kullanabilmeyi çok isterdim ama uygun olmadığını düşünüyorum. 35-40 yaş arası gömlek kazak giymiş ve deri koltukta oturmuş biri canlanıyor gözüme, özellikle tütsü notası acqua di gio havasını fazlasıyla bastırıyor. Farklı şişelerde koysalar önüme aynı parfüm serisi bile demezdim, andırıyor derdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar istanbula ortalama kaç günde geliyor ne zaman sipariş vermiyodum sitesinde 3 gün yazıyor bu kadar uzadı mı taşıma süresi gerçekten?
  • Pdm herod inşallah doğru seçim yapmısimdir :)

• artvinden kargolandigi icin 2-3 gunu bulabiliyor.

• 40 YASA LACOSTE RED GIDER MI?
    INTERNETTE HERYERDE liseli kokusu falan deniyor
    ve bi o kadar da guzel parfum diyorlar
    ne diyorsunuz 40 yasa red uyar mi?
    sauvage fahreinheit eros one million kullaniyorum genelde
  • Yaz için ultramarine, invictus ve eros gibi tatlı olmayan öneriniz nelerdir? Polo Blue ve Fico De Amalfi var kafamda

• tritone kullanıcısına yanıt
    Bence gider, elmalı bi parfüm

• candilekci kullanıcısına yanıt
    polo blue veya kenzo homme
  • DarthWorm kullanıcısına yanıt
    Kışlık bir parfüm

• quote:

Orijinalden alıntı: onurr.611

Dün satıcı Eser beyden 2 adet parfüm sipariş ettim. Bugün siparişim bana ulaştı, kargolanan şehire yakın bir şehirde ikamet ettiğimden. Elime geçen parfümleri yorumlayıp almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olayım istedim.
    Dior Sauvage: Parfüm zevkinde aşırı duayen biri değilim hatta yeni bile sayılabilirim. Bu parfümün orjinalini kullanmadım ama çok kez koklamışımdır. Parfüm öncelikle orjinaline gerçekten çok benziyor, oran vermek gerekirse %85-90 diyebilirim. Sadece orjinalinde olmayan derecede karabiber bana daha baskın geldi. Karabiber kokusu sevmeyen bence almasın zira fazlasıyla karabiber kokuyor. Ben kokuyu çok sevdim, kalıcılığı bileğime sıktığımdan 7-8 saat itibariyle hala mevcut farkedilirliği gayet iyi, bileğime tek fıs sıkmama rağmen gün içinde çokça kokusu burnuma geldi. Puan 8.5/10 derim rahatlıkla
    Versace Eros:Kokunun orjinali en sevdiğim parfümler arasında, bence 18-25 yaş arası herkese gidecek bir parfüm. Eser Beyden aldığım açık versiyonu gerçekten orjinaline epey benziyor yine. Sadece bana tutaste versiyonu biraz daha açılışta fresh geldi, orjinali daha agresif ve vanilya ağırlıklı bir açılış yapıyor. Ama parfüm oturduğunda %100 oranında orjinal ile koku aynı. Kalıcılığı da rahat 7-8 saati görüyor, farkedilirlik ile ilgili enteresan bir şey söyleyeyim. Bugün üzerime zaradan aldığım seoul(invictus kopyası) 7-8 fıs sıkmıştım, sağ bileğime de tek fıs eros sıktım. Arkadaşlarım ortama oturduğumuzda erosun kokusunu aldılar ve çok beğendiler. Performansı gerçekten muazzam. Puan kesinlikle 9-9.5/10
    Biraz uzattım ama hem Eser beye teşekkür hem de alıcak arkadaşlara yardımcı olmak açısından bu bilgilendirmeyi yapmak istedim. Gerçekten Eser beyin parfümleri bilinen açık parfümlerden açık ara çok kaliteli. Tabi bunlar benim şahsi görüşümdür ve denediğim parfümler için geçerlidir.
    Hayırlı uğurlu olsun hocam güle güle kullanın. Tekrar görüşmek ümidi ile..

mzkral

Kargolanan gün harici 2. gün ulaşır hocam bir aksilik olmadığında. Yani salı kargoları perşembe.. Ankara ve daha doğusundaki kısımlar genelde 1 güne gidiyor.

doomcurse

Geldi hocam açtık stokunu. Stok kontrolünü ilk sayfadan yapabilirsiniz. Ürünün yanında stokta yok yazmıyorsa eğer vardır.7

Arkadaşlar şu sıra ancak kargolara yetişebiliyorum. İşte 4 kişiyiz ancak yazılanlara sadece ben bakıyorum o yüzden konu içerisine sık bakamıyorum. Bir birinize yardım ediyorsunuz zaten, sorana da cevaplayana da teşekkür ederim.
    Cevaplamam gereken bir sorunuz varsa lütfen özel mesaj ile iletin.

Sevgilerimle,
    Eser
  • quote:

Orijinalden alıntı: ero158

Kışlık bir parfüm
    Tom Ford vanilliadan daha iyi olduğu söyleniyor kullandınız mı siz hiç

• Bal d'Afrique Byredo

nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum ama çok güzel.
    denemenizi tavsiye ederim.
    farklı bir parfüm.
  • candilekci kullanıcısına yanıt
    Tutaste'nin Bleu de Chanel'i piyasadaki en iyi klon.

Bence mutlaka şans vermelisiniz.

Kokuların belirli kriterleri olmak zorunda değil, siz beğendiyseniz kullanabilmelisiniz.

ADG Profumo,

4 mevsim kullanabileceğiniz, versatil kokulardandır.

Gereksiz sınıflandırmalara bakmayıp, üzerinize, teninize yakıştırdığınız kokuyu kullanmalısınız.
  • Eser Hocam 424PY9682X numaralı sipariş geçilmiştir.İlk siparişim umarım memnun kalırım ve devamı gelir.Eşim ve ben ilk defa orjinal dışında parfüm kullanacağız.Alerjik bir durum oluşmaz umarım.
  • Arkadaşlar bvlgari aqua ile aqua marine arasında ne fark var?

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal2003

Eser Hocam 424PY9682X numaralı sipariş geçilmiştir.İlk siparişim umarım memnun kalırım ve devamı gelir.Eşim ve ben ilk defa orjinal dışında parfüm kullanacağız.Alerjik bir durum oluşmaz umarım.
    Alerjik durum kesinlikle oluşmaz. Orijinal parfümleri nasıl kullanıyorsanız bunları da o şekilde kullanabilirsiniz. Sadece kıyaslama yaparken fiyat/performans olarak kıyaslama yaparsanız çok çok memnun olacaksınız alışverişten. Sonuçta orijinallerin fiyatı belli Tutaste nin fiyatı belli.
  • ADG Profumo evrenin en versatil kokularından biridir arkadaşın da yukarıda bahsettiği gibi.Takım elbiseyle de şort-tshirt ile de kullanılabilir.Ayrıca performansının da üst düzey olduğunu belirtmeden edemeyeceğim.Ben özellikle yaz akşamları tercih ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal2003

Eser Hocam 424PY9682X numaralı sipariş geçilmiştir.İlk siparişim umarım memnun kalırım ve devamı gelir.Eşim ve ben ilk defa orjinal dışında parfüm kullanacağız.Alerjik bir durum oluşmaz umarım.
    Siparişiniz için teşekkür ederim. Orjinal de, açık da fark etmeksizin alerjen ürünlerden oluşur. Alerjik bir şey yaşamayacağınız hakkında garanti veremem. Konuya açık parfüm olarak yazdıysanız eğer bunu, orjinal kullandıklarınızdan farklı bir kimyasal yok içlerinde. Aynı şeyleri içeriyorlar.
  • 26 yaşa yazın kullanılacak bir parfüm önerisi var mı?

Sportif bir bireyim.
  • 
Sayfa: önceki 21902191219221932194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.