Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2190. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.524.832
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21882189219021912192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Creed neroli sauvage. Yalniz prive üründür. 50 tl idi sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. 20 yaşındayım yeri geliyor sportif yeri geliyor klasik giyiniyorum. İş güç gereği vaziyetler değişebiliyor. Şuan kullandığım parfüm Hugo Boss Bottled Night Edt. 4 lü paket almak istiyorum. Yazlık parfüm olarak hangilerini önerirsiniz ? Baya bir yorum okudum fakat kafam karıştı tavsiye bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Rappapompom

Creed neroli sauvage. Yalniz prive üründür. 50 tl idi sanırım.
    Hocam sitedeki analizlere bakarak, içeriği yakın olan model diye mi yazdınız yoksa kullanarak tecrübe edip mi yazdınız? Ben daha önce hiç kullanmadım ama çok övdüler bu yüzden çok merak ediyorum portofinoyu ve baccaratı
  • 362RB8968X Sipariş koduyla satın aldım umarım memnun kalırım

• DonanımcıAhmetD kullanıcısına yanıt
    Armani aqua di gio, allure homme sport senin yaşına uygun yazlık parfümler. Limonla da aran iyiyse ikisinden birisini al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phileo Sophia_ -- 11 Haziran 2019; 8:25:5 >
  • torquehp kullanıcısına yanıt
    geç cevap için kusura bakmayın hocam, tuscan leather kullanmadım, ombre biraz daha hafif dendiği için deri notasına bu kokudan girmek istedim.
    daha önce de voyage, ysl l'nuit, aventus düz ve boss bottled intense kullanmıstım. genelinden memnunum ama ancak hala işte bunu sürekli kullanırım dediğim bir kokuya rastlamadım, buna kullandıgım orjinal parfümler de dahil :)
  • arkadaslar merhaba, yarın sipariş vereceğim, listem hazır değil , yardım ederseniz sevinirim.5 parfüm seçeceğim ilk 3 hazır ancak altta ikinci blokta yazdıgım kokulardan 2 sini seçmem gerekiyor. yazlık kullanım için uygun tavsiye bekliyorum:

bunlar kesin:
    1-moonlight in heaven (yaz için)
    2-creed original vetiver (yaz için)
    3-tom ford ombre leather (kışlık)

buradan 2 tane seçmem gerek:
    a-dior sauvage (kokuyu denemiştim, ama herkesi kullandıgndan bahsediliyor, sonraki siparişe de bırakabilirim)
    b-Xerjoff Mefisto (bunda aşırı lavanta baskın görünüyor ve ben lavantayı pek sevmem o yüzden listeden cıkarmayı düşünüyorum)
    c-bvlgari aqua marine
    d-Royale Vintage
    e-creed Millesime imperial
  • sculptor S kullanıcısına yanıt
    Sauvage ve Millesime Imperial bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3rhatt -- 11 Haziran 2019; 10:10:3 >
  • Alcarinquue A kullanıcısına yanıt
    Biliyorum kokularini.
    Aynisi degil ama benzer listede daha benzeyeni yok.

Baccarat rouge extrait bence gayet guzel ama herkesin sevecegi bir koku degil yaza uygunda degil. Agac recinesine benziyor kokusu tatlı odunsu birazda ciceksi. Farkli ve lüks kokan birsey dusunuyorsan uygun. Ama dedigim gibi yazın kullanilmaz.

• sculptor S kullanıcısına yanıt
    Edt sauvage alın risksiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rappapompom

Biliyorum kokularini.
    Aynisi degil ama benzer listede daha benzeyeni yok.

Baccarat rouge extrait bence gayet guzel ama herkesin sevecegi bir koku degil yaza uygunda degil. Agac recinesine benziyor kokusu tatlı odunsu birazda ciceksi. Farkli ve lüks kokan birsey dusunuyorsan uygun. Ama dedigim gibi yazın kullanilmaz.
    Teşekkür ederim.
  • Diesel - Only The Brave - ( Yumruk ) [Dsl2] STOKTA YOK

ne zaman stoğa girer acaba ?
  • 5 parfümlük siparişimi verdim : 576YW8877K Hepsi kör alım fakat memnun kalacağımı düşünüyorum, kullanan arkadaşlar parfümler hakkında bikaç kelime ederse çok makbule geçer.
    Aslında Eser'in listesi çok geniş, araştırdım biraz ve denemek istediğim çok parfüm var; Jubilation, Sauvage, Voyage, Pure Havane, Wonderwood, Nirvana, Ombre Leather... Ama önce bi bunları kullanalım, sindirelim, sevelim...

Armani- Acqua Di Gio Profumo [PRF]
    Creed - Green Irish Tweed [G.i.T]
    Dior - Homme Cologne [DHC]
    Dior - Fahrenheit [FHR]
    Chanel - Bleu de Chanel [CHN]

Bu arada önceki siparişimden DHİ efsane. Orijinalini Kaan'da denemiştim birebir aynı diyebilirim. 4 mevsim kullanırım ben bunu, hem çiçeksi hem klas.
    Kız arkadaşım için aldığım Victoria's Secret - Noir Tease [TEA] de harika bir parfüm. Genel hattı çiçeksi fakat çok çok hafif odunsu notaları ve tatlı bir karakteri de var vanilyadan gelen. Yakından da kesinlikle baymıyor. Ne tokat gibi yüzünüze çarpıp rahatsız ediyor ne de gizliyor kendini. Sokaktan geçerken enfes bir yemek kokusu duyarsınız ya, onun gibi çekici. Tam anlatamadım galiba ama acıkmış olabilirim Sabah sıktıysanız gün ortalarında/akşam üstü bir tazeleme gerektirebilir. Almayı düşünenler, siz de arkadaşınız da pişman olmazsınız..

Sevgiler...
  • Rappapompom kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel cevabınız için teşekkür ederim. Parfümlerin notalarına hemen bakıp en ilgimi çekeni yazacağım siparişe :) verdiğiniz güzel bilgiler sayesinde çok güzel bir seçim olacağına eminim
  • eser hocam prive'ın yeni şişesiyle,kutusu çok güzel olmuş,nezamandır yazıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roltec -- 11 Haziran 2019; 11:38:2 >
  • bir de eşim için liste yaptım arkadaslar,

kadın
    1-Lancome - Tresor ın love (kokladık beğendik)
    2-Jo malone peony and blush suede (çok yazılmış ve beğenilmiş o yüzden eklendi)
    3-Yves Saint Laurent - Manifesto
    4-Bvlgari Crystal (Omnia Crystalline)

5-Carolina herrera good girl (bundan pek emin değilim, çok şekerli ise sevmeyebiliriz)

ilk 4 kesin gibi 5 için kararsızım. vs bombshell ve chanel chance,tendre,coco madamosielle kullanıldı, tekrar sipariş etmeyeceğim bunları.
    yorumlarınız ve eklemek istedikleriniz varsa alırım, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasthannibal

Uzun bir aradan sonra tekrar sipariş verdim.
    Siteden kredikartıyla verilen sipariş No: 866OW2563F
    Dior - Sauvage [SVG]
    Paco Rabanne - iNViCTUS [iNV] (2 adet)
    Nautica Voyage - Nautica For Men [VYG]

Son aldığım serilerdeki şişelerden bazılarında püskürtme mekanizması problem çıkardı. Şöyleki; hem kenarından sızdırıyordu, hemde son şişenin içinde az miktar kaldı ve mekanizması bir türlü çalışmadı o şekilde atmak zorunda kaldım.Bu bahsettiğim siparişi vereli 1 seneyi geçti umarım problem düzelmiştir.
    Eser Bey benim siparişim bu şekildeydi ama 2 invictus yerine 2 adet nautica voyage gelmiş.Ben parfümler geldiğinde çok dikkat etmemiştim, araya birde bayram tatili felan girince gözümden kaçmış ve bu sabah fark ettim durumu. İnvictus u çok sevdiğim için ondan 2 kutu istemiştim. Bu problemi nasıl düzelte biliriz ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Lasthannibal kullanıcısına yanıt
    Hocam özel mesaj ile yazar mısınız hangisi yanlıs gelmişse değişelim onları. Bu tür cevaplamam gereken hususları özel mesaj ile iletin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonanımcıAhmetD

Merhabalar. 20 yaşındayım yeri geliyor sportif yeri geliyor klasik giyiniyorum. İş güç gereği vaziyetler değişebiliyor. Şuan kullandığım parfüm Hugo Boss Bottled Night Edt. 4 lü paket almak istiyorum. Yazlık parfüm olarak hangilerini önerirsiniz ? Baya bir yorum okudum fakat kafam karıştı tavsiye bekliyorum
    Arkadaşlar tavsiyesi olan var mı 4 adet 50 ml alacağım.

• Shiseido - Zen [ZEN]

site üzerinden sipariş vereceğim ama sitenizde bu parfümü bulamadım, burdaki listede görünüyor oysa
  • 
Sayfa: önceki 21882189219021912192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.