Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2194. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.524.829
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21922193219421952196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 yaşa hitap eden kışlık ve yazlık parfüm tavsiyeleri verebilir misiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün verdiğim siparişler geldi.

Chanel - Bleu de Chanel: Harika kokuyor, kör alıma aşırı uygun, sevmeyeni olacağını sanmıyorum. 20 yaş üstüne rahat gider. Fresh bir parfüm, yaz için birebir.

Dior - Sauvage (edp olmayanı): Fresh bir koku, kör alıma uygun mu emin değilim fakat şahane kokuyor. Parfümü sıkınca temiz kokuyorsunuz, gündüzleri sıcakta kullanıma uygun olduğunu sanmıyorum, daha çok 17:00'dan sonraki hafif sıcak, ılık yaz akşamlarında şahane olacağını düşünüyorum. Almak isteyen varsa düşünmeden alabilir, 25 liraya bu kokuyu bulmanız biraz zor

Paco Rabanne - iNViCTUS: Uzun zamandır denemek istiyordum ama piyasa parfümü olduğu için biraz uzak durmak istedim. Ama merakıma yenik düşüp aldım. Kokunun dinlenmesi mi gerekiyor bilmiyorum ama ilk sıktığımda sakızımsı fresh bir koku gibi geldi, açıldıkça daha çok küçükken içtiğim bir antibiyotiği anımsattı. Kör alıma uygun, oldukça ferah bir koku. Genç, orta yaşa kadar kullanılabilir.

Tiziana Terenzi Gumin: Numune olarak gelen bir parfüm. Fakat onca aldığım parfüm arasında ilk üçe rahat oynar. Böyle bir koku yok. Bildiğiniz çiçek gibi kokuyorsunuz, o kadar güzel bir koku ki YSL La Nuit de L'Homme alanlar bu kokuya bayılır. Tek kelimeyle, şahane. Üzücü kısım şu ki listeye baktığımda yoktu. Umarım Eser hocam listeye ekler. Listeye eklendiğinde 1 numaralı alıcısı olacağıma eminim
    Edit: Söylemeyi unutmuşum, pudralı bir kokusu var. Eski YSL'i seviyorsanız(ysl kadar yoğun değil hafif), bunu da seversiniz.

Gelelim aldığım bayan parfümlerine.

Tutaste - Lotus: Bunu beğenmeyecek bayan olduğunu sanmıyorum, kör alıma aşırı uygun. Bir diğer aldığım ve konuda en çok satan bayan parfümlerden biri olduğu söylenen Victoria's Secret - Bombshell'den çok daha güzel bir koku. Harika bir iş çıkarmış Eser hocam. Sevgilinize, arkadaşınıza, kardeşinize vs parfüm arıyorsanız, direkt sepete ekleyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Markus Schulz -- 13 Haziran 2019; 13:40:27 >
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Channel nedense bana ağır geldi hocam kişiden kişiye fark ediyor sanırsam bugün dior sauvage deneyeceğim , tutaste lotusta vardı siparişte ekstra olarak kokuları buraya yazarım detaylı alacaklara tavsiye olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Channel nedense bana ağır geldi hocam kişiden kişiye fark ediyor sanırsam bugün dior sauvage deneyeceğim , tutaste lotusta vardı siparişte ekstra olarak kokuları buraya yazarım detaylı alacaklara tavsiye olur.
    Sauvage açıldıkça güzel kokuyor. Chanel'e göre daha hafif.
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Fragnatica'da okuduğum kadarıyla Terenzi Gumin, Xerjoff Mefisto'ya benzetilmiş. Bazı kullanıcılar da içindeki ananas ve birch notasından dolayı, kokuyu dumansı avantusa benzetmişler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HackAv -- 13 Haziran 2019; 14:31:5 >
  • Aventus Prive Dumansı sıfır olarak metal kutusunda mevcut. Takas düşünenler mesaj atsınlar.
  • aventus kullanıcısına yanıt
    Adam aventusu elden çıkarmak için aventus diye hesap açmış

• Dostlar sipariş listem hazır fakat 3 adet yazlık parfüm arasından 1 tanesini seçmeliyim.Fakat inanılmaz kararsızlık içerisindeyim.Sizlerden ricam bana bu konuda fikir verebilir misiniz?En azından böylelikle 7 parfümlük ilk siparişimi geçebileyim.Teşekkürler.

1. Gucci Pour Homme II
    2. Chanel Allure Home Sport
    3. Hermes Un Jardin Sur Le Nil
  • Tom Ford Ombre Leather’in orijinalini bilip/kullanıp, Eser’in Ombre Leather’i ile kıyaslayacak olan var mı? Orijinale benzerlik ve performans nasıl?

• Bvlgari omnia amethyste kadın parfümü sizde bulunur mu acaba ?
  • 3 numara yani nilin testerı gelmişti bana, hoşuma gitmemişti, ancak burada cok temiz koku diyenler de var, bence riskli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sculptor -- 13 Haziran 2019; 16:32:45 >
  • BoDuR B kullanıcısına yanıt
    1. PH2 güzel değil bence, siyah çay poşeti gibi kokuyor.

2. Turunçgiller patlaması deniyor buna.

3. Bu parfümü biraz kullanmıştım, beni mutlu eden ve canlandıran bir parfüm.

Unisex diye anneme almıştım, fakat ben daha çok sevdim :D Sürekli sıkıp duruyordum, aşırı zevk veriyordu. Çok karmaşık bir koku değil aslında, minimal diyebilirim. Çok doğal bir şekilde greyfurt ve mango kokuyor. Yaz aylarının ilacı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ero158 -- 13 Haziran 2019; 16:58:6 >
  • BoDuR B kullanıcısına yanıt
    En favorimden başlayarak sıralayım

1.Hermes Un Jardin Sur La Nil
    2.Gucci Pour Homme 2
    3.Chanel Allure Homme Sport

• Arkadaşlar bana buram buram deniz orman kokan bir koku önerir misiniz. Banyodan yeni çıkmış gibi temiz koku veren hafif traş losyonu gibi kokan parfümleri de severim biraz kalıcılığı olduktan sonra. Adidas ice dive hoşuma gidiyor mesela hafif baharat notaları olmasına rağmen fakat kalıcılığı yok onlarında.

Bir de annem için Dkny Be Delicious Fresh Blossom gibi mis gibi çiçek kokan bir koku arıyorum. O kadar güzel bir koku ki resmen bir buket çiçek kokluyor gibi oluyorsunuz fakat hiç kalıcılık yok 1 saate gidiyor kokusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Arkadaşlar bana buram buram deniz orman kokan bir koku önerir misiniz. Banyodan yeni çıkmış gibi temiz koku veren hafif traş losyonu gibi kokan parfümleri de severim biraz kalıcılığı olduktan sonra. Adidas ice dive hoşuma gidiyor mesela hafif baharat notaları olmasına rağmen fakat kalıcılığı yok onlarında.

Bir de annem için Dkny Be Delicious Fresh Blossom gibi mis gibi çiçek kokan bir koku arıyorum. O kadar güzel bir koku ki resmen bir buket çiçek kokluyor gibi oluyorsunuz fakat hiç kalıcılık yok 1 saate gidiyor kokusu.
    Anlattigin parfum tam GIT.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa'da yaşıyorum anlattığınız gibi bir sıkıntıyı hiç yaşamadım

• Başta belirtim bayan olarak , Yaz günlerinde Tutaste Lotus efsane fresh yazlık çiçeksi bir parfüm kalıcı ben ve sevgilim çok beğendi.Hatta elimi normal sabunlu suyla yıkadım sıktığım noktayı kokladım halen çiçeksi güzel kokuyordu ten ile uyum önemli.
    Zaten sevgilim Channel Change hastasıydı orjinal'e bire bir benziyor ekstra kışın kullansın diye Dior Hypnotic Poison bayıldı resmen bende vanilya sevdiğim için hemen kokusunu aldım çok iyiydi.

Erkek yani kendi tarafıma gelirsek

Fleur Narkotique : Bu parfümde tester geldi fresh ve kalıcı bir parfüm hani bunu sıkıp ta kalıcı demeyen insanın burnunda sorun ararım ama rahatsız edici şekilde değil genede yaz aylarında 1 veya 2 tane sıkılması yeterli olacaktır.İlkten Deri ve Bergamot sonra şakayık çiçeğine geçiyor sonrası odunsu şeklinde normal sipariş etseydim kesinlikle bu parfümü kullanırdım.

Terenzi Gumin : Tester olarak geldi Çiçeksi kokuyla fresh okyanus gibi kokuyu birleştirilmiş hali gibi sıktığı insanı yormayan bir parfüm bir yerden sonra kokuyu almıyorsunuz ama etrafınızdakiler bu kokuyu rahatlıkla alabilir ama baskın karakter olarak Fleur daha iyi biraz da esans ile alakalı bu parfümün prive serisi olsa tercihlerimden bir tanesi olur hem hafif hem güzel bir parfüm kesinlikle alınır.Listede olsa kesinlikle alacağım parfümlerden bir tanesidir.

2 Testerin normalini de alabilirim.

Gel Gelelim benim istediğim listeye geçelim.

Polo Blue : Yazın enfes bir koku ilk meyvemsi açılımı sonra çiçeksiye dönmesi enfes diyebilirim tamamen fresh insanı sıkmayan 1 fıs bile günü rahatlıkla atlatır Taze salatalık beni benden alıyor eser hocam'dan almasan başka birisi sıksa orjinal derdim bu kadar benzer olmaz daha öncede orjinalini kullandım ve dp , bargello , loris'ten aldım polo blue ile alakası olmayan bir parfüm kokuyordu tamamen muhteşem.

Nautica Voyage Fresh deniz , okyanus havasında hafif olan bir parfüm Elma okyanus veya deniz notaları ve amberi bu parfümde de aldım eğer yazın sıcağında 30-40 derecede çevrenizdekileri boğmayan ama fresh güzel kokan bir parfüm arıyorsanız kesinlikle listeye eklemelisiniz.

Abercrombie Fitch Fierce : Axe Afrika'ya benzetsem de çok az bir benzerlik olduğunu söylemeden geçemeyeceğim zaten axe afrika'yıda severim ama bunda farklı notalar mevcut Fresh yazlık koku aynı şekilde okyanus veya deniz notaları var Misk buram buram kokuyor , limon meyvesi , yasemin yada benzeri çiçeklerin kokusunu aldım.Büyük ihtimalle axe afrika'da misk olduğundan dolayı benzettim şu yazdıklarıma göre beğenmediğim yazlık koku olmadı ayrıca çevremdeki bütün insanlara koklattım beğenilmeyen koku olmadı.

Dior Sauvage : Geldik dişli rakibe çoğu insanın beğendiği bir koku olma özelliğini taşıyor.Ben herkesin beğendiği kokuları mı sevmiyorum yoksa bana mı ağır geliyor anlamadım ilk başta fresh bir açılışın arkadasından karabiber bergamot tarzı açılış devamı beni baydı çok sıcak havalarda kullanılmasını önermediğim parfümlerden 1 tanesi olabilir özellikle ilk parfümü sıktıktan sonra 10-20 dakika dışarı çıkmamanız gerekir antalya'da sizi bunaltır kesinlikle EDT almanızı öneririm belirli süre sonunda dip notaları kendini gösteriyor ve fresh tarzına giriyor ambroxan ve misk kendini gösteriyor ve koku hafifliyor.Bunu bile bile almanızı öneririm kokuya laf edemem ama ilk açılış insanı boğuyor sonrasında kendini fresh yazlık parfüme doğru sandal açıyor diyebilirim.Edp kesinlikle ve kesinlikle almamanızı tavsiye edeceğim bir parfüm özellikle 10 dakika evde bekleyin ki koku açılsın.

Geldi en kral parfümümüze ;
    ESCENTRIC MOLECULES - MOLECULE 02 / ESCENTRIC 02 Diğer adıyla Escobar 2 Prive Serisi:Şık bir altın kutusundan kendisini çıkarıyoruz tabiki de şık bir parfüm kutusu ve spreyinide atlamak yanlış olur Eser hocam parfüm şişesi konusunda çok iyi noktaya gelmiş ve spray uçları gayet kaliteli koku Escentric Moecules, Alman parfümör Geza Schoen’in projesi niteliğinde bir marka. Geza, Iso E-Super ve Ambroxan gibi bileşenleri kullanma hadisesinde uzmanlaşmış bir parfümör. Projesinin amacı da kullanmayı çok sevdiği bu bileşenlerin ana temasını oluşturduğu kokular tasarlamak.Yapay bir koku bunun sebebi yapay bir koku yaratmak ve laboratuvar'da geliştirilen bir koku olmasıdır.Hafif ama etkili ve çekici bir parfüm arıyorsanız tam da demek istediğim bu çevrenizdekilerde bu kokunun olmaması bile ayrı cezbedici tarafı koku hafif ve fark edilebilir düzeyde insan kendine sıktığında kendini bunaltmayan bir koku arkada iris özütü notası olduğunu düşünüyorum.

Eser hocama teşekkür ederim.

Edit ; En az 50 derece suyla 1 saat banyo yaptım baya yıkandım 2 tane koku baskın deri içine mi emdi anlamadım ama eser hocamın parfümlerinin kalitesini gösterir bazı orjinal parfümlerde bu denli kalıcılık yaşıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 13 Haziran 2019; 22:49:21 >
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    bvlgari aqva
    bvlgari aqva marine
    creed g.i.t (çimene benzer yeşil bi koku)
    davidoff coolwater
  • kilian intoxicated Mugler a men’e benziyor mu? Bilen varsa yanıtlarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phileo Sophia_ -- 13 Haziran 2019; 23:47:50 >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Güzel ve yerinde yorumların için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 21922193219421952196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.