Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (2193. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.082
Cevap
2.050
Favori
8.524.773
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
619 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21912192219321942195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herod epey lezzetli kokuyorken ve unisex iken; Tobacco Vanille ise karakteri sert ve biraz da mafyatik bir parfümdür, bu ise bence erkeğe uygun. İkisi de soğuk kış ve sonbahar mevsimleri için.

Aslında ikisinde de benzer notalar var, ikisinde de tütün-vanilya-vişnemsi notalar var. Fakat tarzları gerçekten farklı. Herod yemelik, TV değil.

Tobacco Vanille'yi kafamda tarif edecek olursam ve kendime göre aldığım kokuları oranlarsam şöyle derdim; %40'ı işlenmemiş tütün, %25'si vanilya, %25'si vişne, %10'u karabiber.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eser Bey selamlar;

Versace Dylan Blue'nun Chanel Bleu de Chanel ile Dior Sauvage arasında bir koku olduğu hemen her yerde belirtiliyor ama ben orjinal Versace'nin kokusunu açıkçası nefis buldum. Benzese de kendine özgü bir tarafı kesinlikle var ve birçok kişi de bu şekilde düşünüyor.

Geleyim soruma; sizdeki Bleu de Chanel'in en iyi klonlardan olduğu söyleniyor ama benim gönlüm yine Versace'den yana. Peki siz koku benzerliği ve kalitesi açısından hangisini tavsiye edersiniz?

Kimse ürününe kötü demez garip bir soru gibi gelebilir ama yine de yanıt verebilirseniz sevinirim.
  • Liste nasıldır? Aqva Marine ve Aventus kullanmaktayım şuan.

Armani- Acqua Di Gio

Chanel - Allure homme SPORT

Polo Blue

Lacoste - White

• hugo__mboy kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim.Dediğiniz gibi orjinal fiyatları artık çok çok yüksek o yüzden kullanırken çok cimri davranıp 2 fısla geçiştiriyorduk günü.Eğer memnun kalırsak artık bol bol kullanabiliriz.
  • candilekci kullanıcısına yanıt
    Polo blue’yu bilmiyorum ama diğer 3ü de yaz için iyi seçimler.

Ben olsam armaniyi seçerdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GIT orijinali ile ne kadar benzer arkadaslar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 tane koku geldi bugün hepsini beğendim koku olarak.

Kalıcılık durumuna bakacağım ilerleyen vakitlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 12 Haziran 2019; 17:48:14 >
  • Yeni la nuit çok guzel olmuş.Yayilimi oldukça iyi 3-4 sprey ile gece kullanimina cok guzel gider.Ozellikle spor gömlek ve gece la nuitle cok guzel uyumlu olur.

• Koton Dior Homme intense klonu yapmış başarılı sayılır denemek isteyenler olursa

• DHİ orjinali ile ne kadar benziyor bilen var mı birde bu siteden sipariş vericem DHİ dediginiz bu previte bölümünde olan homme intense yazan parfümmmü yanlış vermeyelim siparişi bu arada 3 parfüm düşünüyorum 3 ününde orjinalini kullandım tutaste versiyonunu kullanan arkadaşların yorumlarını alabilirmiyim parfümler şunlar
    Dior homme intense
    Gucci pour homme 2
    Tom ford black orchid
    Bunları kullanan arkadaşlar değerli yorumlarını esirgemezlerse memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOUNDBACK -- 12 Haziran 2019; 21:31:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SOUNDBACK

DHİ orjinali ile ne kadar benziyor bilen var mı birde bu siteden sipariş vericem DHİ dediginiz bu previte bölümünde olan homme intense yazan parfümmmü yanlış vermeyelim siparişi bu arada 3 parfüm düşünüyorum 3 ününde orjinalini kullandım tutaste versiyonunu kullanan arkadaşların yorumlarını alabilirmiyim parfümler şunlar
    Dior homme intense
    Gucci pour homme 2
    Tom ford black orchid
    Bunları kullanan arkadaşlar değerli yorumlarını esirgemezlerse memnun olurum.
    home intense bana çok ağır geldi. açıkçası bir daha kullanma noktasında da şüphelerim var ivedilikle birisine hediye etmeyi düşünüyorum. aşırı yoğun ve çevredeki tüm kokuları bastırır bir ağırlığı var. intense kelimesi ne demekmiş yaşayarak öğrendim. orjinalini kullanarak memnun kaldıysanız hiç şüpheniz olmasın. tamamıyla zevk meselesi, çiçeksi fresh kokular nimetmiş, onu anlamış oldum hayatımı sorgulatan bir kokuydu kısaca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ero158

Herod epey lezzetli kokuyorken ve unisex iken; Tobacco Vanille ise karakteri sert ve biraz da mafyatik bir parfümdür, bu ise bence erkeğe uygun. İkisi de soğuk kış ve sonbahar mevsimleri için.

Aslında ikisinde de benzer notalar var, ikisinde de tütün-vanilya-vişnemsi notalar var. Fakat tarzları gerçekten farklı. Herod yemelik, TV değil.

Tobacco Vanille'yi kafamda tarif edecek olursam ve kendime göre aldığım kokuları oranlarsam şöyle derdim; %40'ı işlenmemiş tütün, %25'si vanilya, %25'si vişne, %10'u karabiber.
    Çok teşekkürler

• calibrane kullanıcısına yanıt
    Hocam dior homme intense orjinali hala var elimde severek kullanıyorum enfes bir koku evet haklisiniz ağır bir parfüm hatta 2,3 fıs sıkmak dahi yetiyor 4 ve 5 kesinlikle önermiyorum bu kokuda beni cezbeden şey sıktıktan 3 saat 4 saat sonra koku oturuyor tatlı tatlı kokmaya başlıyor işte o tatlılık orjinalinde gerçekten kaliteli bir koku olduğunu hissettiriyor ara ara burnuma kokunun tatlı tatlı gelmesi falan güzel oluyor malum orjinali pahalı bu kadar yorum yapmışlar bu konuya eser bey dior homme intense orjinaline ne kadar benzetti acaba merak etmiyor değilim.

• Arkadaşlar koton black hangi parfüm klonu cidden çok merak ediyorum...

• candilekci kullanıcısına yanıt
    Kokunun içeriğini bilirseniz o şekilde bulursunuz aslında.
  • Creed neroli sauvage ve escobr2 yi kullananlar fikir verevilirmi twşwkkür ederim şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

GIT orijinali ile ne kadar benzer arkadaslar?
    Orijinalinde açılışta ferah bir koku var, Tutaste'de o hissedilmiyor ama 5 dakika sonra aynı devam ediyorlar zaten. Yani oldukça yüksek benzerlik.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahbazpower-

artvinden kargolandigi icin 2-3 gunu bulabiliyor.
    Yurtiçi kargo dün sabah kendilerine ulaşmasına rağmen (3.günde) dağıtıma çıkartmadı. 4. günde getireceklerdi.Neyseki dün akşam kapanmadan gidip aldım kargomu.
    Tam bir rezalet kargo firması yurtiçi.MNG fena değildi.
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    Yurtiçi gerçekten leş. Telefon ile ulaşılamıyor olmaları da ayrı bir rezalet. Bilgi almak için bile kalkıp gitmeniz gerek
  • Tamamen bölgeden bölgeye değişiyor. Burda da en iyisi yurtiçi kargo. O yüzden çok ta şey yapmamak lazım
  • 
Sayfa: önceki 21912192219321942195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.