Şimdi Ara

Acı Hayat | Kenan İmirzalıoğlu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
0
Favori
343.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DARK TOWER

Son bölümde silah boş değilmiydi yaw nasıl ateş aldı.

Alıntıları Göster
    garson bi şekilde dolu silah koydu ama nasıl oldu biz göremedik, bu bölümde onu da görseydik tam süper olacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InTheEnd

quote:

Orjinalden alıntı: Tolga_Pan11

Kenan imirzalıoğlu mu süper oyuncu hahahahayyy gülerim oyuncu tanımasak yutturacaksınız benim listemde ilk 10 a zor girer(hemde yerli sıralamamda)
    1-Timuçin esen
    2-Tardu flordun
    3-Ozan güven
    bu üç oyuncunun yanında lafı bile geçmez kenan ın

Sana sadece 'lol' diyorum

Kenan İmirzalıoğlu şu anda Türkiye'nin en iyi yerli erkek oyuncusudur

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: InTheEnd

quote:

Kenan imirzalıoğlu mu süper oyuncu hahahahayyy gülerim oyuncu tanımasak yutturacaksınız benim listemde ilk 10 a zor girer(hemde yerli sıralamamda)
    1-Timuçin esen
    2-Tardu flordun
    3-Ozan güven

evet kesınlıkle katılıyorum.. nerde oynasaa yıkıyo ortalıgı..ACI HAYAT baya tuttuu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jasmin88

quote:

Orjinalden alıntı: InTheEnd

quote:

1-Timuçin esen
    2-Tardu flordun
    3-Ozan güven

evet kesınlıkle katılıyorum.. nerde oynasaa yıkıyo ortalıgı..ACI HAYAT baya tuttuu.

Alıntıları Göster
    acı hayat aman aman bi dizi değil fakat türünün en iyisi olarak nitelendirilebilir şu an..senaryo bayağılaştı + birçok yerde biçok normal hayatta olmayacak düzeyde saçmalıklar var(kurtlar vadisinde ki kadar olmasada)...dizide rakip olarak adam gibi bi kötü adam yok..terzi denen adam zaten madara oldu...güzel bi karakter oyuncusu lazım en kötüsünden...

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

acı hayat aman aman bi dizi değil fakat türünün en iyisi olarak nitelendirilebilir şu an..senaryo bayağılaştı + birçok yerde biçok normal hayatta olmayacak düzeyde saçmalıklar var(kurtlar vadisinde ki kadar olmasada)...dizide rakip olarak adam gibi bi kötü adam yok..terzi denen adam zaten madara oldu...güzel bi karakter oyuncusu lazım en kötüsünden...

Alıntıları Göster
    bence de karizmatik kötü adam eksikliği var.Rating düştükçe yeni tipler sokacakladır.

• quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

bence de karizmatik kötü adam eksikliği var.Rating düştükçe yeni tipler sokacakladır.

Alıntıları Göster
    Valla o silahı nasıl dolu bir şekilde koydugunu göstermeleri lazımdı. Basite indirgemişler biraz. akikaten bu diziye önemli bir kötü adam karakteri konması lazım. Bekir zaten komedi dans üçlüsüyle dolaşıyo(Beton- Sülo-Uzun) Terzi desen iyice uçtu klübüde kaptırdı. Ne olacak valla bu dizi bilmiyorum. Osman Sınav başında olsaydı böyle olmazdı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

Alıntıları Göster
    KISKANMAYALIM.......KENANDA BAŞKA OYUNCU TANIMIYORUM.....KURTLAR VADİSİNDE NECATİ ŞAŞMAZ YERİNE KENAN OYNASAYDI......DİZİ DAHA GÜZEL OLURDU......NECATİ ŞAŞMAZ KADAR YAPMACIK BİR İNSAN GÖRMEDİM.......

• quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

KISKANMAYALIM.......KENANDA BAŞKA OYUNCU TANIMIYORUM.....KURTLAR VADİSİNDE NECATİ ŞAŞMAZ YERİNE KENAN OYNASAYDI......DİZİ DAHA GÜZEL OLURDU......NECATİ ŞAŞMAZ KADAR YAPMACIK BİR İNSAN GÖRMEDİM.......

Alıntıları Göster
    Yapman gerekeni istiyorum.
    Sözünde durmadın Terzi, kıvırdın!

Yani o elbiseyi hak ettin.
    Ama ben sözümde duracağım.
    Sen o elbiseyi giyeceksin, burada kendi mekânında herkese nasıl kıvırdığını göstereceksin!

Benden aldıklarını geri vereceksin Terzi, ayrıca ailemin yaşadığı evi boşalttırdığın için de bu kulübü senden istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Sen o elbiseyi giyeceksin, burada kendi mekânında herkese nasıl kıvırdığını göstereceksin!

Benden aldıklarını geri vereceksin Terzi, ayrıca ailemin yaşadığı evi boşalttırdığın için de bu kulübü senden istiyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Terzinin çok feci intikam almasını bekliyorum.Arada bir kötüler kazansın yawMümkündür abi.

• quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Terzinin çok feci intikam almasını bekliyorum.Arada bir kötüler kazansın yawMümkündür abi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: barisdragon

Terzi kendi söküğünü dikemiyor ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

...

• quote:

Orijinalden alıntı: habader

quote:

quote:

...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: habader

quote:

quote:

...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarık_Uğur

quote:

Orjinalden alıntı: habader

quote:

quote:

...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu haftadan itibaren saat 20.00 de yayınlanacakmış galiba.

• quote:

Arkadaşlar bu haftadan itibaren saat 20.00 de yayınlanacakmış galiba.

Alıntıları Göster
    Arkadaş o terzideki sakllar nasıldır öyle ya?Ben omuzları falan da kıl içindedir dedim ama birşey çıkmadı.Sakallar gerçek değil mi yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: **ANKRGCU**

Arkadaş o terzideki sakllar nasıldır öyle ya?Ben omuzları falan da kıl içindedir dedim ama birşey çıkmadı.Sakallar gerçek değil mi yoksa

Alıntıları Göster
    adam iyi oyuncu bugun turkiyede ve dunyada begeni ile izledigimiz bi cok oyuncu konservatuar okumadan oyunculuk egitimi almadan basarili olmus oyuncular konservatuar onemli deil onemli olan yetenek adamda fizik var karizma var yetenek de var

• quote:

Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt

quote:

Orjinalden alıntı: whamg

şu an benim 1 numaralı dizim bu osman sınavın yaptığı dizileri hep sevmişimdir süper baba sıcak saatler
    deli yürek kurtlar vadisi(benim en favori dizimdir ayretten deli yürek bumerang cehennemi filmi mardindeçekilmişti ben o sırada çarşı iznine çıkmıştım ve diz çekimi yapılyordu benim için güzel bir andı)neyse reytingleride gayet iyi şu an hadi hayırlısı.

ya abi mehmet aslantuğ o filmde konuşulmıycak bir performans gösterdi

o filmin eski bölümleri niye yayınlanmıyoooo

bide kenan imirzalıoğlu biras sade rol oynuyo

hep aynı tip rolleri oynuyor hep iyi adam ve kurtarıcı adam ya da aşık adam?

deli yürek gibi

bide bu mankenler güzel oyunculuk yapıorlar

kenan imirzalıoğlu,kıvanç tatlıtuğ vs...

Alıntıları Göster
    Kenan Imirzalioglu'nun oynadigi tum diziler kotu sonla bitiyor.. Bu Dizinin Final bolumunde aglamistim

• quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

Kenan Imirzalioglu'nun oynadigi tum diziler kotu sonla bitiyor.. Bu Dizinin Final bolumunde aglamistim

Alıntıları Göster
    5 yıllık hort olmuş.

Bu diziyi sevmemiştim.Kenan İmirzalıoğlunun tek sevdiğim ve izlediğim dizisi EZEL'dir.Aynı zamanda EZEL gelmiş geçmiş en iyi 3 türk dizisinden biri bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scylla_des

5 yıllık hort olmuş.

Bu diziyi sevmemiştim.Kenan İmirzalıoğlunun tek sevdiğim ve izlediğim dizisi EZEL'dir.Aynı zamanda EZEL gelmiş geçmiş en iyi 3 türk dizisinden biri bana göre.

Alıntıları Göster
    sanki 3 4 yıl önceydi 10 yıl olmuş lan
  • Hortlatıyorum ama nerminin kaza sahnesinde hurda yığınına dönen araba bir Porsche 928 ve TR'de bu arabadan sadece üç tane var. Kaza sahnesinde kullanılan arabanın geçmişini, nereden bulunduğunu, araba pert olduktan sonra o arabaya ne olduğunu bilen var mı? Honda forumlarında TR'deki tüm Honda Del Sol'lerin geçmişini bilen insanların olduğunu duydum. Acaba örnekteki gibi TR'deki tüm 928'lerin geçmişini bilen, sorularıma cevap verebilecek birilerini bulabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La niye hortlattınız be eski günlerim aklıma geldi :) Hele o bekir ve beton tam komediydi. Agagagagagagaga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoNNiE- -- 25 Ekim 2015; 23:06:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.