Şimdi Ara

Acı Hayat | Kenan İmirzalıoğlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
341
Cevap
0
Favori
343.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün bu diziyi izlerken dizinin Gayet sıradan bi konusu olduğunu gördüm oyunculuklar Yaa aşırı kötü Yaa aşırı gıcık yaa Aşırı iyii ( Kenan) Dizide bir sahne vardı abi Kızın başka erkekle yattığını söylediği sahne ...Abi ben böle bi sahne görmedim Böyle müthiş bi oyunculuk görmedim yaa ...Abi resmen dehşet oynadı yaa ...Türkiyenin kat kat üstünde olduğunu anladığım Türkiyenin şuanda Bana göre Açıkara en iyi oyuncusu. 2.cide Ozan güven olabilir. ...Bu sahneyi izleyenler yada bu Dizi ile ilgili yorumarı burada alalım...Bu arada Reytinglerde Herzaman en üstlerde İlk 2 de ..

Bu dizi hakkında ki yorumlarızı alalım.

Resimler Altta ARkadaşlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Koskoca Forumda İzleyen yokmu yaw
  • BENCE ÇOK DA İYİ BİR OYUNCU DEĞİL EKRANDA ÇOK KASINTI DURUYOR...
    SONUÇTA O DA MENKENLİKTEN TERFİ ETTİ EKRANLARA DEĞİLMİ
  • bence de kenan süper oynuyo

o bahsettiğin sahne gerçekten çok başarılıydı.. duyguları resmen yaşayıp yüzüne vurdu...

kenan
  • @ *MelaNKoliK*
    Aynı fikirdeyim. Aynı şeyleri düşünmüşüz izlerken. Bir karakter mutlak iyi , cool , sürekli beklendiği gibi davranır normalde bizim dizilerde yada filmlerde.
    Burada gerçekten kriz durumlarında, o ağır abinin ne kadar da kırılgan olabildiği ve beklenmedik hareketlerde bulunabileceği vardı. Bende bunu düşündüm izlerken.

Ayrıca Bu adam gerçekten iyi oyuncu diziyi tekbaşına aldı götürüyor maşallah. Bir sonraki bölümde nişanlısı hastanede uyanırken, sıkıntı içinde Allaha dua ederken ne kadar gerçeği oynadı değil mi?

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decsan -- 27 Ocak 2006 11:53:53 >
  • Bence dizi güzel ve sürükleyici.

Kenan İmirzalıoğlu mankenlikten terfi etmiş olmasına rağmen oyunculukta bu kadar iyi performans sergilemesi gerçekten şaşırtıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 27 Ocak 2006 12:15:42 >
  • descan ve melankolik size katılıyorum..
    Dizi ve tv izlemem aslında bir avrupa yakası bir bilgin gökberk bide bu diziye basladım sırf kenan imirzalioğlu için.
    Deli yürek neydi öyle yav
    Ancak bu dizinin hikayesi çok basit gibi geldi banada,ama tahminim bundan sonra başlıo dizi hikaye değişcek gibi haftayı beklioruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet hikaye değişebilir.
    Sanırım yine mehmet kosovalı kendi çözümünü kendi üreten biri olacak..
    Kelle koltukta yusuf miroğlu gibi
  • Kusura bakma kardeş ama, sen oyuncu görmemişsin demek ki!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazan2

Kusura bakma kardeş ama, sen oyuncu görmemişsin demek ki!

ya arkadaşlar siz o sahnenin duygusallağı ile yaklaşıyorsunuz..bir oyuncu fiziği sayesinde ilk önce bu ekranlara gelmişse biraz oyunculuğunu tartmanızda yarar var
  • o bİr Kenan İMİRZALIOĞLU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftdeniz -- 27 Ocak 2006 22:04:30 >
  • filmin hikayesi çok basit. ilk bölümünü izlediğimde bayağı bi üzülmüştüm, çünkü kenan ın filmini izlemek istiyordum . konuyu görünce vazgeçtim izlemekten.
    O bahsettiğiniz sahneyi de şans eseri izledim.
    tek kelimeyle HARİKA
  • Oyunculuğunu beğeniyorum.Ancak kendisini daha da geliştirmesi gerekiyor. Bazen yüz ifadelerinde donuk kalabiliyor. Ayrıca ortada fol yok yumurta yokken adama "lan senin beynini ezerim" tarzında bakışlarını düzeltmesi gerekiyor. Bunlar Deli Yürek dizisinden kalma izler gibi geliyor bana.
  • TV. de takip ettiğim 2 dizi var. Birincisi Avrupa Yakası. Orada Hümeyra' nın oyununa hayran kalıyorum.

Diğeri de Kanal D' de Hırsız-Polis... Uğur Yücel, Timuçin Esen, Erol Günaydın, Rasim Öztekin gerçekten olağanüstü oyunculuk performansı gösteriyorlar. Her zaman her yerde Bir oyuncum daha vardır: Şener ŞEN. Hem komedide hem de drama da bu kadar mı başarılı olabilir insan? Şener ŞEN bu ülkenin gelmiş geçmiş en önemli oyuncusudur. Uğur Yücel de O' nun ekolünden olduğundan bana hep sıcak gelir.

Muhsin Bey'i, Arabesk' i, Eşkıya' yı unutmam mümkün değil!

• Arkadaşlar hepinize Teşekkür ederim.. Ancak Fizik olarak diyosunuzda Bu adam Daha ilk Dizi deneyiminde Reytingleri tavana vurdurtmuş bi oyuncu. Alacakaranlıkta oyunculuğunu dahada geliştirdi..Şimdi ise Herkes sadece Mafya polisiye filmlerde oynar derken Bi aşk filminde Çok süper oynuyor.

Kenan Türkiyenin En iyi oyuncu Çünkü....

1 : geçen bi tv programında 3 jenerasyonun çok kaliteli oyuncuları bir programa konu olmuştu...Son jenerasyonu Kim temsil ediyordu acaba...Diğer 2 nesil usta oyuncular Kenan ı nasıl övdüler...

2 : Tamam ben süper oyuncuyum demiyor adam durmadan Amerikada müthiş oyuncu eğitmenlerinden ders alıyor O da yetmiyoo Gılgamış a seçiliyo ( olmasada adamlar demekki boş görmemişler bu adamdaki oyunculuğu )...şimdi bir proje de daha seçmişler Ama tam bilmiyorum

3 : Adamın oynadığı ACI hayat filmi bence çok kötü oyunculardan oluşuyor...Birde Avrupa yakasına bakalım Müthiş oyuncular var...Adam bu sıradan konudaki Diziyi ..Reytinglerde Zirveye taşımış.

4: Ne olursa olsun insanlarda yetenek varsa Herşeyi başarır...Öyle nede olsa mankenlikten filan diyeceğinize ...Biraz olumlu düşünün

5 : GHOPEM : Bi yanlışın var sadece fiziğiyledeğil Suratıyla Gülüşüyle Sert bakışıyla herşeyiyle buraya geldi..İlla mankenlikten gelenler başarılı olamaz diye bişey mi var.? Ön yargıyla nereye kadar. Bir insanın güzel olmasının o kişinin oyunculuğuna ne gibi bi kötülüğü dokurki Sadece iyi yönde etkiler..

6 : O iki sahneyi izleyenler Kenan ın türkiyedeki en iyi oyunculardan biri olduğunu anlamışlardır...

7 : Arkadaşlar her hafta burda ACI hAYATI konuşalım

Not : (Dizinin resmi sitesi galibawww.acıhayat.gen.tr)

• quote:

Orjinalden alıntı: trackfind500

Oyunculuğunu beğeniyorum.Ancak kendisini daha da geliştirmesi gerekiyor. Bazen yüz ifadelerinde donuk kalabiliyor. Ayrıca ortada fol yok yumurta yokken adama "lan senin beynini ezerim" tarzında bakışlarını düzeltmesi gerekiyor. Bunlar Deli Yürek dizisinden kalma izler gibi geliyor bana.

Abi herşey yavaş yavaş otursun ki kalıcı olsun

AYRICA BEYLER LÜTFEN DİZİYİ İZLEYELİM ÇÜNKÜ ASIL DİZİ YENİ BAŞLIYOR KENAN SAZI ELİNE ALICAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MelaNKoliK* -- 27 Ocak 2006 22:14:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

KATILMIYORUM!!

Kenan Türkiyenin En iyi oyuncu Çünkü....

• quote:

TV. de takip ettiğim 2 dizi var. Birincisi Avrupa Yakası. Orada Hümeyra' nın oyununa hayran kalıyorum.

Diğeri de Kanal D' de Hırsız-Polis... Uğur Yücel, Timuçin Esen, Erol Günaydın, Rasim Öztekin gerçekten olağanüstü oyunculuk performansı gösteriyorlar. Her zaman her yerde Bir oyuncum daha vardır: Şener ŞEN. Hem komedide hem de drama da bu kadar mı başarılı olabilir insan? Şener ŞEN bu ülkenin gelmiş geçmiş en önemli oyuncusudur. Uğur Yücel de O' nun ekolünden olduğundan bana hep sıcak gelir.

Valla ben de bu Hırsız-Polis dizisinin tiryakisi oldum. Çok kaliteli bir yapım. Oyunculuklar harika. Gerçekçi bir atmosfer...Uğur Yücel'in babası ile konuşma sahneleri beni bitiriyor. Bu kadar mı iyi rol yapılır yahu. Yaşıyorlar, oynamıyorlar sanki. Yönetmenini ve senaristleri de tebrik etmek gerek.

Acı Hayat dizisi de kaliteli. Çok iyi bölümler olur ilerde tahmin eddiyorum ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iZCi_500 -- 27 Ocak 2006 22:41:06 >

• Ne yazık ki rating problemi varmış dizinin.
    quote:

Orjinalden alıntı: trackfind500

quote:

TV. de takip ettiğim 2 dizi var. Birincisi Avrupa Yakası. Orada Hümeyra' nın oyununa hayran kalıyorum.

Valla ben de bu Hırsız-Polis dizisinin tiryakisi oldum. Çok kaliteli bir yapım. Oyunculuklar harika. Gerçekçi bir atmosfer...Uğur Yücel'in babası ile konuşma sahneleri beni bitiriyor. Bu kadar mı iyi rol yapılır yahu. Yaşıyorlar, oynamıyorlar sanki. Yönetmenini ve senaristleri de tebrik etmek gerek.

• quote:

benim yazacaklarım da bunlardan başkası olamazdı

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.