Şimdi Ara

Acı Hayat | Kenan İmirzalıoğlu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
0
Favori
343.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keşke yazında sürseydi. yaw anlamadığım kaza sahnesinde mehmet nermini arabadan çıkartıyor. sonra tarlanı ortasına götürüyor. ee oraya götğrceğine yukrı çıkarsa ya ambülans fala çağırsa ya. hem yoldaki bekçilerde kaza yaptıktan sonra ortadan oyk ldu insan bi yarıdm eder.

şaka bir yana senaryosu klasik olasa dizi çok güzel yapılıyor. ben daha iisni yaparım diyen varsa çıksın bakalım.
  • slm millet acı hayatın yeni yepyeni resimlerini buldum
    Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*
  • quote:

Orjinalden alıntı: akıllı12

keşke yazında sürseydi. yaw anlamadığım kaza sahnesinde mehmet nermini arabadan çıkartıyor. sonra tarlanı ortasına götürüyor. ee oraya götğrceğine yukrı çıkarsa ya ambülans fala çağırsa ya. hem yoldaki bekçilerde kaza yaptıktan sonra ortadan oyk ldu insan bi yarıdm eder.

şaka bir yana senaryosu klasik olasa dizi çok güzel yapılıyor. ben daha iisni yaparım diyen varsa çıksın bakalım.

dostum neticede bu dizi klasik türk filminin dizi versiyonu pek şaşırmamak lazım.
    seyrederken ben de senin gibi düşünmüştüm:)
    oyuculuk kaliteli, senaryoda iyi, kenan da var, daha istenebilir ki:)

• nerminin 2982938293 kez "- namussuzum ha,namussuz ?" diyişi cidden illet etti..Daha güzel bir oyunculuk sergilenebilirdi

ama kaza harbiden 10 numero
  • yahu arkadaşlar çoğunuz filmi eleştirmişsiniz.neyini izliyorsunuz anlamadım?
  • vallahi ben sadece kenan imirzalioğlunu izliyom bide kenan imirzalioğlunun aşkını.Gerisi hikaye geliyor bana.Ekşında biraz zevk katıyor.Dizi şaçmalıklardan ibaret ama kenan bitiriyor her şeyi...
    quote:

Orjinalden alıntı: adrianvalentino

yahu arkadaşlar çoğunuz filmi eleştirmişsiniz.neyini izliyorsunuz anlamadım?
  • quote:

Tv lerde izlenecek düzgün fazla bişey olmayınca sırf Kenan oynuyo diye izliyo çoğu insan ben de ondan izliyorum alışmışız dizi izlemeye ne yapalım
  • quote:

cevapları dikkatli okuduysan eğer diziyi seyredenler dizi hakkında yorum yapıyor seyretmeyenler değil.
    seyretmeyen de nasıl eleştirsin değil mi ama.
    ayrıca sırf birşeyler yazmak için niye burayı meşgul ediyorsun ki anlamadım gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pofuduk_winnie -- 19 Haziran 2006; 22:16:25 >
  • Beyler beni merak eden yokmu ya Ulan memlekete geldik hala burdayız O kadar bölüm izledim hiç kaçırmadım son bölümü kaçırdım olcak işmi ya Neyse yarın shownet ten izlerim.!Geç oldu ama burda vakit bulamıyon.!

Bu arada KENAN İMİRZALİOĞLU diyorum başka bişey demiyorum
  • Ben merak ettim yaw.konuyu açtı yorum yapmıyo adam dedim.

abi netten bölümleri bulmak lazım.show tv netten izlenmiyor yaw.
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Ben merak ettim yaw.konuyu açtı yorum yapmıyo adam dedim.

Yaa sorma bende dün izledim ama hiç güzel değil yüzleri göremiyon mimiklere dikkat edemiyosun sadece konuyu anladım bide neler konuşulduğunu ...Artık 3 ay sonra acı hayat başlamadan 1 hafta filan önce tekrar filan verirlerse izlerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

quote:

Orjinalden alıntı: derkin

Ben merak ettim yaw.konuyu açtı yorum yapmıyo adam dedim.

Yaa sorma bende dün izledim ama hiç güzel değil yüzleri göremiyon mimiklere dikkat edemiyosun sadece konuyu anladım bide neler konuşulduğunu ...Artık 3 ay sonra acı hayat başlamadan 1 hafta filan önce tekrar filan verirlerse izlerim

arkadaşlar ben indirdim bölümleri, size o adresi verebilirm, ama olmas 3 ay bekleyecem diyorsanız orası ayrı tabi:)

• ne demek lafımı olur
  • EVET GERİ DÖNDÜM TABİ TÜRKİYENİN EN İYİ OYUNCUSUNUN BİRKAÇ RESMİ İLE...!

• kenan imirzakıoplunu oyunculuğu iyi ama.. dizinin konusu bilinen bi konu eski türk filmi gibi
    zengin çocuk fakir kız
    zaten bir sürü aynı konulu dizi çıktı yeter beeee
  • quote:

Orjinalden alıntı: EL NINO

bencede Kenan İmirzalıoğlu yüksek kalitedeki oyunculuğuyla dizide yalnız kaldı

aynen yaa.. dizideki ender'in konuşmaları ne yapmacık öyle hiç rol yapamıyor.
  • Arkadaşlar dizi yeni yayın dönemindede devam edecekmi.?
  • 38 gün sonra Yeni bölümüyle karşımızda
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.