Şimdi Ara

Acı Hayat | Kenan İmirzalıoğlu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
341
Cevap
0
Favori
343.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

38 gün sonra Yeni bölümüyle karşımızda

merakla beklıyoruz.
  • inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

vallahi ben sadece kenan imirzalioğlunu izliyom bide kenan imirzalioğlunun aşkını.Gerisi hikaye geliyor bana.Ekşında biraz zevk katıyor.Dizi şaçmalıklardan ibaret ama kenan bitiriyor her şeyi...
    quote:

Orjinalden alıntı: adrianvalentino

yahu arkadaşlar çoğunuz filmi eleştirmişsiniz.neyini izliyorsunuz anlamadım?

Doğru söze +1905 denir

Kenan imirzalıoğlu götürüyo gerisi zaten Yeşilçam

• Acı Hayat’ın yeni bölümleri hakkında bilgilendirme!

Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünü üstlendiği Son Osmanlı Yandım Ali filminin çekimlerinin uzaması sebebiyle, Acı Hayat’ın yeni bölümünün başlama tarihi Ekim ayına ertelenmiştir.

Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz haftalarda Son Osmanlı Yandım Ali adlı sinema filminde, Cansu Dere ve Ukraynalı Anna Bobkova ile birlikte kamera karşısına geçmişti. Filmin çekimleri hala devam ederken, Osmanlı delikanlısı Yandım Ali rolü için bıyık bırakan ünlü oyuncu, bıyıkları yüzünden Acı Hayat dizisine başlayamıyor. Filmin çekimlerinin iki hafta daha süreceğini belirten İmirzalıoğlu, “Bıyıkları kestikten sonra diziye başlayacağız. Film biter bitmez bıyıklarımı keseceğim. İyi bir film oluyor. Umarım seyirci de beğenir” diye konuştu. Bu arada, Acı Hayat dizisinin yapımcısı Osman Sınav, film setini ziyaret ederek yakışıklı oyuncuyla görüştü.

• 9 ekim pazartesi başlıyomuş reklamını gördüm.hadi yine iyisiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemgtr

9 ekim pazartesi başlıyomuş reklamını gördüm.hadi yine iyisiniz.

• Evet bende Dün Son bölümü izlerken gördüm. Abi O kdar övdünüz Araba sahnesi Araba sahnesi diye Baktım ki berbat bişey bu ne ya KAdın sarhoş sarhoş acemi Arabalardan nasıl kurtuluyo Bakalım kurtulacak mı Nermin ile Rahman
  • hasret bitıyo be ........bakalım yeni yayın döneminde neler beklıyo bizi...
  • Mehmet ağır biçimde yaralanmış olan Nermin’i hastaneye ulaştırır. Nermin’in başına gelenlerden kendini de sorumlu tutan Mehmet büyük bir duygusal dönüşüm yaşar. Nermin’in iyileşmesi halinde onu da alıp uzaklara gidecektir... Hastanede Nermin’in ameliyattan çıkmasını beklerken Rahman Baba’nın öldüğünü öğrenerek bir kez daha yıkılır. Sefa Kervancıoğlu’ndan intikam almak için yola çıkar fakat kendisini şok edecek bir olayla karşılaşır. Ameliyattan çıkarılan Nermin yoğun bakımda fenalaşır. Doktorların tüm kurtarma çabalarına rağmen Nermin’in kalbi durur...

Rahman ölüyomuşş Nermin Geberrr
  • adam yetenekli abi kenan imirzalioğlu mynumber one
  • Reytinglerde 1.ci oldu O da yetmedi Sağır Oda 13.lüğe Kod Adı ise 14.cülüğe geriledi
  • dikkat ettimde kenan yeni sezondabiraz kilo almış hee
  • quote:

Orjinalden alıntı: umitlik

dikkat ettimde kenan yeni sezondabiraz kilo almış hee

Bende dikkat ettim Heralde Yandım Ali için biraz kilo aldı Birde saçlar kötü olmuş gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: hypnertocmacia

kızın başına gelmemiş bi buydu o da gelecek yazık yahu kız 20 bölümdür sürekli ağlar vaziyette

katılıyorum abi yok bole bi hikaye ne var kızda paylaşamıyolar olan kıza oluo kız fear faktore katılsa daha az işkence çekeraa.bu ne yaa bi dizi yi tamamen bı kızın üzerine yazıyolar biz de lök gibi oturup izliyoruz.dün akşam gözüm takıldı kızı ameliyata almışlardı.tamam hazır ameliyata almışken bölseler beşaltı parçaya herkes eşit miktarda paylaştırsaydı kızı bence süper final olacaktı.bize belden aşası yeter di.
  • strese girdim ben ameleyat sahnesinde doktorlar kendilerini kahvede zannediolardı yok senin araba kaç basıo benimki seninkini geçer yuh dedim ya insanlar kimlere emanet ediliyor ama sonrdan aklıma lisedeki beden hocamın sözü geldi "olum bak seni bıçaklarım,sonrada türk doktorlarına emanet ederim" yorum sizin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yustay

strese girdim ben ameleyat sahnesinde doktorlar kendilerini kahvede zannediolardı yok senin araba kaç basıo benimki seninkini geçer yuh dedim ya insanlar kimlere emanet ediliyor ama sonrdan aklıma lisedeki beden hocamın sözü geldi "olum bak seni bıçaklarım,sonrada türk doktorlarına emanet ederim" yorum sizin..

abi ben rtük kapatır diyorum kanalı 1 gün veya 2 gün saçmaladılar ya ameleyat olayında
  • Zaten bi uyarı almıştılar belki cidden kapanabilir
  • simdiye kadar baktigim tek dizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: whamg

şu an benim 1 numaralı dizim bu osman sınavın yaptığı dizileri hep sevmişimdir süper baba sıcak saatler
    deli yürek kurtlar vadisi(benim en favori dizimdir ayretten deli yürek bumerang cehennemi filmi mardindeçekilmişti ben o sırada çarşı iznine çıkmıştım ve diz çekimi yapılyordu benim için güzel bir andı)neyse reytingleride gayet iyi şu an hadi hayırlısı.

ya abi mehmet aslantuğ o filmde konuşulmıycak bir performans gösterdi

o filmin eski bölümleri niye yayınlanmıyoooo

bide kenan imirzalıoğlu biras sade rol oynuyo

hep aynı tip rolleri oynuyor hep iyi adam ve kurtarıcı adam ya da aşık adam?

deli yürek gibi

bide bu mankenler güzel oyunculuk yapıorlar

kenan imirzalıoğlu,kıvanç tatlıtuğ vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba The Hutt -- 26 Ekim 2006; 15:12:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ﻮ-ı-ς-ı-א

quote:

Orjinalden alıntı: whamg

şu an benim 1 numaralı dizim bu osman sınavın yaptığı dizileri hep sevmişimdir süper baba sıcak saatler
    deli yürek kurtlar vadisi(benim en favori dizimdir ayretten deli yürek bumerang cehennemi filmi mardindeçekilmişti ben o sırada çarşı iznine çıkmıştım ve diz çekimi yapılyordu benim için güzel bir andı)neyse reytingleride gayet iyi şu an hadi hayırlısı.

ya abi mehmet aslantuğ o filmde konuşulmıycak bir performans gösterdi

o filmin eski bölümleri niye yayınlanmıyoooo

bide kenan imirzalıoğlu biras sade rol oynuyo

hep aynı tip rolleri oynuyor hep iyi adam ve kurtarıcı adam ya da aşık adam?

deli yürek gibi

bide bu mankenler güzel oyunculuk yapıorlar

kenan imirzalıoğlu,kıvanç tatlıtuğ vs...

Zaten daha kac iste yeraldi ki ... yazi tura guzeldi simdi son osmanli yandim ali de cikcak yavas yavas degisik rollerde karsimiza gelicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MelaNKoliK* -- 26 Ekim 2006; 23:11:19 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.