Şimdi Ara

Acı Bir Kaybımız... Memox Enerji - Mehmet TURHAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalu İnna Lillahi Ve İnna İlayhi Raciün... (Ancak Ondan Geldik Ve yina ancak ona gideceğiz...)

Forum Müdavimlerimizden dostumuz Kardeşimiz Mehmet Turhan ( Memox Enerji) Geçirmiş olduğu Elim bir kaza Sonucu Hayatını Kaybetmiştir.. Tüm forum müdavimlerine teessürle duyurulur....

Acı Bir Kaybımız... Memox Enerji  - Mehmet TURHAN

Acı Bir Kaybımız... Memox Enerji  - Mehmet TURHAN

• Mevlam rahmetini bol eylesin değerli kardeşimize. Kalanlara sabırlar , kaybımıza hesap kolaylığı dileriz.
  • Allah Rahmet eylesin, ailesine yakınlarına Allah sabır versin..
  • Allah(c.c) değerli abimize rahmet eylesin.Mekanı Cennet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herdogan80 -- 29 Aralık 2012; 17:40:53 >
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
  • Değerli bir kardeşimizi kaybettik. Rabbim rahmet etsin, yakınlarına ve sevenlerini sabr-ı cemil versin inşaallah.
  • Allah rahmet eylesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sözün bittiği yer.
    Allah Rahmet Eylesin,Nur İçinde Yatsın...
  • Allah rahmet eylesin..
  • Allah rahmet eylesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazılarını takip ettiğimiz bir arkadaşımızdı, ALLAH rahmet eylesin.

• Allah rahmet eylesin.ailesinede Allah sabırlar versin
  • allah rahmet eylesin
  • bugün cocukluk arkadaşımı gördüm. aynı mahallede büyüdük. 7 yaşında o mahalleden taşınmıştık. şimdi 20 sene geçmiş. ve bugün görünce baya içim burkuldu. zaman geçip gidiyor. eskiden cogu şeyi hatırlardım. ama böyle unuttuklarım oldugunu farkedince. ne bileyim. belkide dünyanın faniliğini daha baskın algılıyorum. bugün varım. yarın bugünümü unutacagım ve yine bişeyler devam edecek unutacagım. bazen işimi halledip o iş bitirmenin içten içe sevincini yaşarken arabamla cevre yolunda sakin sakin giderken diyorum şu an mutluyum. huzurluyum. rahatım. ama tamda bu noktada birileri aglıyor acı cekiyor üzülüyor.kötü bişeyler bir yerde yaşanıyor. iki gün önce yegenim erken dogumla dünyaya geldi. ve bekleme salonunda o huzurlu eve dönüşlerim aklıma geldi. bir an bir saniye de herşey değişiyor. ölümde böyle gelecek eminim. birgün gülecegim ve belkide bir saat sonra bişekilde ölecegim.

allah hepimize iyilikler versin. arkadaşımıza rahmet eylesin.

• Allah Rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
  • Foruma biraz geç katıldım. Tanışamamıştık. ALLAH Rahmet eyleye...
  • Allah rahmet eğlesin...

• öncelikle Mehmet arkadaşımıza Allah tan rahmet, ailesine, dostlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum.
    Arkadaşlar,
    hepimiz gerek temel gereksinimlerimizi karşılamak, gerek boş vakitlerimizi değerlendirmek amaçlı bir takım işler ile meşgul oluyoruz,ama bu işleri yaparken çoğu zaman karşılaşabileceğimiz olumsuzlukları,kötü olasılıkları düşünmeden bazı kazaları ön görmeden adeta kahraman edasıyla çalışıyoruz.Hiç bir adım geri çıkıp risk değerlendirmesi yapmıyoruz,Mehmet kardeşimiz türbin montajında bir kaza geçirmiş olmasının sebebi kötü hava koşulları veya kullanılan ekipmanın yetersizliği veya emniyet teçizatının olmaması veya zamanın yetersiz olması veya acele yapılmaya çalışılan bir iş veya başka bir şey ama sonuç olarak yetersiz risk değerlendirmesi sonucunda yaşanmış bir kaza, keşke böyle olmasaydı, keşke bir emniyet kemeri olsaydı da direkte asılı kalsaydı ama bir yerde taktiri ilahi yapılacak bir şey yok,ama yinede tedbiri elden bırakamak lazım arkadaşlar.Hepimiz yapacağımız veya veya yaptığımız işlerin risk değerlendirmesini yapalım,kimimiz sahalarda atölyelerde benden gücü veya makineler ile çalışıyoruz, kimimiz masa başında laboratuvar ortamında havya, ölçü aletleri ile çalışıyoruz, peki kaçımızın çalışma masasını besleyen hattın üzerinde kaçak akım rölesi var,kaçımızın masasında izole trafo var (bence 100-150 W gücünde olmalı),kaçımızın kullandığı havya küçük gerilimli ve topraklı bence bunlara sahip olan kişi sayısı çok az, lütfen arkadaşlar bir gün çin malı bir havya ile lehim yaparken,şebeke gerilimli bir kartın test veya tamirini yaparken bir kaza yaşamayalım ailemizi,sevdiklerimizi,arkadaşlarımızı üzmeyelim, bugün
    çalışan,araştıran,üreten,geliştiren,paylaşan çok değerli bir arkadaşımızı kaybettik böyle bir acıyı bir daha yaşamayalım,yaşatmayalım
    Hepimizin başı sağolsun.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.