Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shkoksal

Selam arkadaşlar. Laptop alacağım ilk laptop'um olacağından kaliteli birşeyler olmasını istedim. Kafamdaki model aşağıda bunun hakkında yorumlarınızı bekliyorum. İyi ve kötü yanlarını bilmek istiyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/v3-772g-notebook-core-i7-4702mq-22ghz-32gb-1tb-2gb-173-w8-notebook-bilgisayar.html#ozellikler

Fakat önerilerinizide alabilirim. Şartlarım i7 işlemci, ekran çözünürlüğünün full hd (1920 x 1080) olması, ekran kartının sağlam olması, mümkünse ssd disk olması. Fiyatta maximum 3500 olsun. Teşekkürler

ssd harici bu isteklerinizi karşılar..
    ssd alıp takabilirsin. boş yer var.
    ancak ben ihtiyac duymadım. maşallah sistem hızlı açılıyor. ssdye gerek duymadım hiç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Hocam birde ben windows 7 den nefret ediyorum. Kuran arkadaşlar kötü yanlarını yazabilirler mi win 7 nın bu laptopta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PUNCTUM

Aygıt yöneticisine gidin. Ünlem işareti olan aygıtı bulun. Eski sürücüye geri dönün.

hallettim teşekkürler
  • quote:

Hocam birde ben windows 7 den nefret ediyorum. Kuran arkadaşlar kötü yanlarını yazabilirler mi win 7 nın bu laptopta?

win8 ile geldi. win7 ile belki bazı driverlarda sorun çıkabilir. win8i silip win7 kurmadım.
    zorluk çektim ama 1 haftada win8e alıştım. şuan daha iyi geliyor diyebilirim.

• quote:

Selam arkadaşlar. Laptop alacağım ilk laptop'um olacağından kaliteli birşeyler olmasını istedim. Kafamdaki model aşağıda bunun hakkında yorumlarınızı bekliyorum. İyi ve kötü yanlarını bilmek istiyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/v3-772g-notebook-core-i7-4702mq-22ghz-32gb-1tb-2gb-173-w8-notebook-bilgisayar.html#ozellikler

Fakat önerilerinizide alabilirim. Şartlarım i7 işlemci, ekran çözünürlüğünün full hd (1920 x 1080) olması, ekran kartının sağlam olması, mümkünse ssd disk olması. Fiyatta maximum 3500 olsun. Teşekkürler

şuna bir bak derim an itibariyle fazlasıyla ideal bir seçim olacaktır.
    hem yeni nesil maxwell mimarili 800 serisi ekran kartı da içeriyor. bu kadar erken gelebileceklerini kimse tahmin etmiyordu. bilseydim bende 1 ay daha bekleyip gtx 850m ya da gtx 860m'li bir model seçerdim.
    kriterlerinize fazlasıyla uyan bir model bir bakın derim
    MSI GE70 2PC-085XTR Apache Core i7-4700HQ 8GB 128GB SSD + 1TB GTX850M 2GB 17.3" Full HD FreeDos (Hediyeli)

Fiyat fazla geldiyse şuna da bir göz atabilirsiniz:
    MSI GE70 2PC-087XTR Apache Core i5-4200H 8GB 1TB GTX850M 2GB 17.3" Full HD FreeDos (Hediyeli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loast -- 29 Nisan 2014; 0:24:32 >

• kasaya fan yeri olarak uygun fazla abartılı fiyatı olmayan bi soğutucu arıyorum arkadaşlar var mı öneriniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: loast

quote:

şuna bir bak derim an itibariyle fazlasıyla ideal bir seçim olacaktır.
    hem yeni nesil maxwell mimarili 800 serisi ekran kartı da içeriyor. bu kadar erken gelebileceklerini kimse tahmin etmiyordu. bilseydim bende 1 ay daha bekleyip gtx 850m ya da gtx 860m'li bir model seçerdim.
    kriterlerinize fazlasıyla uyan bir model bir bakın derim
    MSI GE70 2PC-085XTR Apache Core i7-4700HQ 8GB 128GB SSD + 1TB GTX850M 2GB 17.3" Full HD FreeDos (Hediyeli)

Fiyat fazla geldiyse şuna da bir göz atabilirsiniz:
    MSI GE70 2PC-087XTR Apache Core i5-4200H 8GB 1TB GTX850M 2GB 17.3" Full HD FreeDos (Hediyeli)

i5 li olanının fiyatı güzelmiş, özellikleri de iyiymiş :)

Ama freedos ve benim aldığım fiyattan 550 lira daha pahalı. Sanırım ben alırken de bu olsaydı alamazdım bütçemi aştığı için. Bir de tabii biraz beklemek gerek kullanıcı yorumları çok önemli.

• arkadaşlar i5li 12 gbli ramli modelini kullananlar ısınma problemi var mı ? Ayrıca ekran nasıl renk, bulanıklık, görüntü kalitesi olarak ? Uzun zamandır araştırıyorum her türlü yorumu gördüm kararsız kaldım yardımcı olabilir misiniz ?
  • loast kullanıcısına yanıt
    Hocam i7 li makina fenaymış. Fiyat farkı pek önemli degil :) Yanlız freedos nedir hiç bilmiyorum. Açıklar mısınız :) Dediğim gibi makina çok hoşuma gitti
  • Arkadaşlar 17' olan HP marka çantası olanlar birkaç resim atabilirler mi?Alanlar memnun kaldılar mı ?
  • hanos kullanıcısına yanıt
    aynen i5'li olan bana da cezbedici geldi
    pek farkı olmasa da yine de biraz daha iyi bir işlemci, maxwell mimarili bir ekran kartı ve 1080p ekranın olması bizimkine göre üstünlükleri.
    ısınması neredeyse kesinlikle olacak diyebilirim. msi ge60 ve 70'in ilk nesilleri olan 0nd modellerinde ve ikinci nesilleri olan 2oe modellerinde hep ısınma sorunları vardı.
    msi gt serilerinde ısınma sorunları yoktu hiç bir zaman ve onlarında fiyatları malum. ısınma olmasın zaten bi zahmet
    Bu bilgisayarda ge serisinden olduğu için illaki ısınacaktır ki kasası önceki ge70 2oe ile aynı kasa.
    ama mesela bu pc aradaki 550 lira farkı 1 ya da 2 sene sonra satmaya çalıştığınızda hemen hemen geri kapatır.
    neden mi? normal kullanıcılardaki performansını araştırma yerine en yeni nesil olması merakı, bu pc'nin 1080p olması ve en can alıcı nokta: kasa tasarımı ve ışıklı klavye olması
    insanlar hasta oluyor bu ışıklı klavye olayına, kasada farklı renklerin kullanılmasına falan msi da kırmızı şeritler örneği gibi...
    anlattığım olaya örnek ararsanız msi ge60 0nd modelinin i5-3210 ve gtx 660m'li modelinin ikinci el piyasasına bakın en aşağı 1.750 lira. Ve satılıyorda.
    1 sene önce bu bilgisayarın sıfırı 1850'ye kadar düşmüştü varın siz hesaplayın.

• shkoksal kullanıcısına yanıt
    kabaca işletim sistemi olmadan geliyor diye açıklamaya çalışayım. teorikte freedos'ta bir işletim sistemidir ama normal kullanıcılar için değildir
    Alınca kendiniz yüklersiniz windows mu ubuntu mu artık ne kullanıyorsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loast -- 30 Nisan 2014; 10:28:43 >
    Mantıklıymış:) Win 7 kursam acer'da oldugu gibi driver sorunu olur mu acep
  • shkoksal kullanıcısına yanıt
    Bios güncellemesi gelmiş arkadaşlar V 1.15
    güncelleme notları da şunlar:
    1. Support NVIDIA GeForce GTX 850M
    2. Support Brazilian Location 56 in UK type keyboard.
    3. Update CPU Microcode CPUID 306C3 to version 17.
    4. Update thermal policy.

Genelde artık sadece windows 8 desteği veriyor laptop üretici firmaları. driverlar konusunda muhakkak sorun yaşarsınız windows 7 de diye düşünüyorum.
    tekerleme gibi olacak ama yoksa sizde mi hala windows 8'e alışamayanlardanmısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loast -- 1 Mayıs 2014; 4:07:27 >
    Bios güncellemesini yaptım daha önce anlattığım gibi dikkat edince herhangi bir sorun çıkmadı. Açılış esnasında azda olsa yavaşlama var gibi geldi onun dışında şuan gözüme çarpan bir şey olmadı.
    Isınma sorunundan çok çektim, o yüzden uzak dururdum gibi geliyor ama özellikleri gerçekten çok cezbedici dediğiniz gibi. Fiyat farkı elbette kapanır ancak sonuçta elden çıkan yine 500 lira fazla olacak. Öğrenci ben için zor :)

Suan memnunum laptop tan ama ileride belki değiştirebilirim tabii, güzel fiyata güzel makineler geliyor :)

• @dllzxc
    hocam ilk bir kaç açılmışta bios güncellemesinin yavaşlama etkisi göze çarpıyor evet ama sonra düzeliyor. hocam önceki mesajlarınıza baktım fan sesinden şikayetçi olmuşsunuz galiba bios güncellemesi ona çare mi oldu ne oldu tam anlayamadım dediğinizi

@hanos
    hocam hepimiz öğrenciyiz
    bende çok memnunum acer'dan. sıcaklık konusu önemli kriter tabi. hele ki uzun süreli oyun oynayacaklar için. herhalde öyle 1 ay daha bekleseydim falan dedim ama şu an laptop alacak olsaydım yine bende acer'dan yana kullanırdım tercihimi gibime geliyor 550 lira fark az para değil bir öğrenci için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loast -- 1 Mayıs 2014; 4:09:45 >

evet yavaşlama ortadan kalktı eski haline geldi fan sesiyle ilgili bir şikayetim yoktu güncelleme yapmaktan korkanlar varsa sorun çıkmadığını belirtmek istemiştim
    valla windows 8 düşmanıyım. araştırcam hangi driverler'lar çalışmıyor onları göze alarak win 7 yükleyeceğim. bu arada bütcem net 3000 oldu araştırmalarım devam ediyor. :) Attıgınız msi i7 li modeli harika bir makina onu düşünüyorum şu an için :)
  • SSD takan var mı bilgisayara?
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.