Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu fiyat düşsede alsak artık yaa şimdiye kadar daima düşerdi kart yoktu şimdi kart bulduk fiyat düşmüyor iyimi..
  • Şu an itibari ile Vatan'da "internete özel"İ7'li model 3296 TL, İ5'li model 2422 TL.

Demek ki internete özel fiyatları her zaman "en düşük fiyat" anlamına gelmiyor...

Bu arada İ7'li modelin fotoğrafını web sitelerinde açık bal rengi (bu renk nasıl tanımlanır bilemiyorum) olarak düzelterek, olası karışıklığı kısmen düzeltmişler. Kısmen diyorum çünkü hala İ5 modeli siyah görünüyor.
  • I5 li modeli qldım alalı 8 gun oldu sorun cikardi vatana goturdum dun simdi aradim 20 gun icinde belli olur diyorlar acer hatamiydi bilmiyirum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ5 gt750m 4gb ekran kartı olan modelini satıyorum. Ekstradan 128gb ssd var. Recovery silindi. Ssd üzerine win 8.1 Enterprise yüklü. Makine 6 saniyede açılıyor. İstediğim fiyat 1800tl fatura tarihi 14.01.2014 gold computer'dan alındı. Kutusu faturası eksiksiz. Bakırköy'de oturuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kptozan -- 17 Nisan 2014; 16:42:43 >
  • PUNCTUM kullanıcısına yanıt
    Hocam şampanya rengi diye geçiyor o renk. Düzeltmeleri iyi olmuş o renk karmasindan dolayı çok uğraştım. Ben aldığımda 2899 lira idi i7 li model. Aldığımda dolar yuksekti, alacaklar beklesin en az bu fiyata düşecektir bence.

• bütün hayaller suya düştü kandirildim güya bu hafata 2100 tl nin altina dusecekti 2126 liraya almadim gecen hafta bu hafta 2261 tl yaziyor akilsiz basin ceremesini cekecez bu hafta alicam artik kaçisi yok fazladan 130 lira verecez yinede bir umut pazara kadar bekleyecem belki bi indirim daha yaparlar inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumet -- 18 Nisan 2014; 0:39:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptan7816

I5 li modeli qldım alalı 8 gun oldu sorun cikardi vatana goturdum dun simdi aradim 20 gun icinde belli olur diyorlar acer hatamiydi bilmiyirum

geçmiş olsun nasıl bir sorun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlinlers

quote:

I5 li modeli qldım alalı 8 gun oldu sorun cikardi vatana goturdum dun simdi aradim 20 gun icinde belli olur diyorlar acer hatamiydi bilmiyirum

Laptop un şarzı ful dolu oldugu halde 8-10 saat sonra kapagi aciyorum pc calisiyor guc lambasi acik calisiyor ama ekranda goruntu yok elektrik fisini taktigim an ekrarn geliyor daha sonra ust uste acip kapatinca normal aciliyor alali 9 gun oldu olana bak goturdum vatana servise gonderdiler.Benim bu laptopu alamama hakkim var mi?

• arkadaşlar ben bu laptobu almaktan vaz geçtim sebebi işim dolayısıyla ağır olacağı için hergün taşıyamayacağım. bana ;

1) 21.5" 23" veya 24" monitör hangisi daha iyi özellikte olursa
    2) en az i5 işlemcili ve 8gb ram olan ekran boyutu önemli değil ufakta olsa olur markası toshiba,sony ve acer olan öneriniz hangi laptoplar var.
    3) klavye mouse set bunların toplamı 2200 yü geçmeyecek şekilde önerilerinizi bekliyorum

iş yerinde zaten laptobu 23"lik bir monitör var şuanki laptobu ona bağlayarak kullanıyorum. laptabın özelliği düşük olduğu için verim alamıyorum. bana yardımcı olursanız sevinirim benim için en mantıklısı bu olduğunu anladım. çünkü acer v3-772g yi alırsam nerden baksan 3-3,5 kg bunun birde çanta ve adaptörünü katarsan 4-5i bulur buda benim için hergün çok zorlanacağım anlamına geliyr. ilginiz için teşekkürler sizinde böyle kullanmanızı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hagokdeniz -- 18 Nisan 2014; 22:26:08 >

• Vatan Bilgisayar'dan i7'li modelini aldım bugün 3062 TL'ye. Deneme, inceleme sürecindeyim şu an. Touchpad'i tam bir rezalet onun dışında bir eksiğini görmedim şimdilik. Ekranına alışmamda biraz zor olacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebze

Vatan Bilgisayar'dan i7'li modelini aldım bugün 3062 TL'ye. Deneme, inceleme sürecindeyim şu an. Touchpad'i tam bir rezalet onun dışında bir eksiğini görmedim şimdilik. Ekranına alışmamda biraz zor olacak gibi.

Hayirli olsun hocam. Evet haklisiniz touchpad biraz kotu ama ben kablosuz mause kullaniyorum hep o yuzden rahatim sizde oyle yapin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onlinlers

quote:

Laptop un şarzı ful dolu oldugu halde 8-10 saat sonra kapagi aciyorum pc calisiyor guc lambasi acik calisiyor ama ekranda goruntu yok elektrik fisini taktigim an ekrarn geliyor daha sonra ust uste acip kapatinca normal aciliyor alali 9 gun oldu olana bak goturdum vatana servise gonderdiler.Benim bu laptopu alamama hakkim var mi?

Geçmiş olsun.Hiç fikrim yok o konuda ama tahmin ediyorum ki Vatan iade konusunda en az sorun cıkartıcak firmadır.Sıfır notebook verilirse bence al şansını 2.ye dene.Bu fiyata bu sistem yok.

• Flaxes FN-3255 soğutucu kullanan var mı? arkadaşlar önerir misiniz?
  • arakadaşlar bugün k.maraş media markt 1 yılına özel indirimleri vardı yarında devam ediyor. ben şimdi acer e1-571g-73638g50mnks model laptop aldım 1700 tlye birde vatandan 23.6" asus monitör aldım 350 tlye şimdi açacağım
  • Beyler kararsizim masaustumu bunumu alsam?

Masaustunu sirf uzun omurlu oldugu icin istiyorum.

Notebook ne kadar goturur fikrim yok.

Biraz akil verin sizce ne yapiyim ?
  • quote:

Vatan Bilgisayar'dan i7'li modelini aldım bugün 3062 TL'ye. Deneme, inceleme sürecindeyim şu an. Touchpad'i tam bir rezalet onun dışında bir eksiğini görmedim şimdilik. Ekranına alışmamda biraz zor olacak gibi.

Touchpad kullanma alışkanlığım pek olmasa da bu bilgisayarda "rezalet" yakıştırmasını hak edecek kadar kötü olduğunu söyleyemem. Dokunmatik özelliği son derece hassas bile denebilir. Iki parmakla kolayca büyütme küçültme de çok başarılı. Ekrana alışmaktan kastınız nedir bilemiyorum ancak full HD çözünürlükte ve doğru renkleri veren güzel bir panel kullanılmış (yanılmıyorsam LG).
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinqMaRihuana

quote:

Hayirli olsun hocam. Evet haklisiniz touchpad biraz kotu ama ben kablosuz mause kullaniyorum hep o yuzden rahatim sizde oyle yapin.

quote:

Orijinalden alıntı: PUNCTUM

Touchpad kullanma alışkanlığım pek olmasa da bu bilgisayarda "rezalet" yakıştırmasını hak edecek kadar kötü olduğunu söyleyemem. Dokunmatik özelliği son derece hassas bile denebilir. Iki parmakla kolayca büyütme küçültme de çok başarılı. Ekrana alışmaktan kastınız nedir bilemiyorum ancak full HD çözünürlükte ve doğru renkleri veren güzel bir panel kullanılmış (yanılmıyorsam LG).

Touchpadi kullanmayı tercih eden biriyimdir. Apple Macbook'tan sonra oldukça kötü bir deneyim sunuyor. Dokunmaları güç algılıyor. Ekran olarakta 17.3" boyutunda olmasından bahsediyorum kişisel bir şey.

• Ben de Macbook ile karşılaştırdığınızı düşünmüş ancak ilk mesajımda farklı bir markadan bahsetmek istemediğim için yazmamıştım.

İsterseniz bir de Win 8 uygulamaları üzerinde deneyin Touchpad'i. Ben çok sevmezdim ancak bu dokunmatik Touchpad gerçekten hoşuma gitti. Macbook'umuz yok, İpad retina kullanıyoruz, tabii ki çok doğru bir karşılaştırma değil ancak benim gibi hassas bir kullanıcı için bile bence bu düzey bir bilgisayarda başarılı bir Touchpad.

Mesela sizinle yazıştığımızdan beri Mouse kullanmadan 7digital uygulaması üzerinde deniyorum, bence çok iyi bir Touchpad deneyimi sunuyor. Farklı parmak hareketlerinde, farklı özellikler açabiliyorsunuz ve dokunmaları algılamasında bana göre sorun yok. Tabii ki, bir iphone veya galaxy gibi dokunmatik performansı beklenmez ise...

Ekrana alışınca ise daha küçük veya 4:3 ekranlar bir garip gelmeye başladı.
  • arkadaşlar selam , ben de bu cihazı alıp aranıza katıldım..(i5 gtx760 modeli)
    öncelikle soracaklarım var. lütfen cevaplarsanız çok mutlu olurum..

1- windows 7 kursak driver sorunları var mı ? win7 kurup kullanan var mı ?

2- içinden cd çıkmadı i görevli acer recovery menüsünü gösterdi burdan sıfırlarsınız dedi. yedek almam gerekir mi ? yoksa hazır bekliyor mudur ?

3- dolby ses sistemini çözemedim. sanırım acemilikten çok cahil kalmışız. mesela 24 dizisini izliyorum dolby filmde açıkken arka fon müziği dolbyde çıkıyor. dolby kapatırsam filmin arka fon müziği sahnelere göre değişmiyor. bu arka fonu dolby kendi mi uyduruyor yoksa benim mkv uzantılı film dosyamda mı gömülü ? bu beni çok şaşırttı.. normalde sanki ses boguk gibi ama güzelde :D

4- bi tane ssd alsam win8 i taşıyabiliyor muyum ? taşıyamazsam win 8 bulup kursam driverları tekrar mı kuracagım ? bu 1 tb hdd yi ne yapmam gerek. sanırım açılışta bana 2 seçenek sunacak hangi hdd ile açılsın gibi ? bu sorun nasıl çözülüyor. tek işletim sistemim olsun ssd de kurulu olsun istiyorum ??

5- nvdia güncellemesi varmış. aralık 2013 den kalan. yapmalı mıyım ? tüm güncellemeleri önerir misiniz ?

6- görevli win8.1 e geçme dedi.bazı aksaklıklar var stabil felan değil dedi.. ama başlat menüsü istiyorum ya win7 ya 8.1 e geçecegim..

7- gta4 indiriyorum yeni , gtx760ı gta 4 de çalıştıran var mı ? çalışmıyor diyenler vardı. bu sorun çözüldü mü ?

bu sorularıma cevap bekliyorum allah rızası için.

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

arkadaşlar selam , ben de bu cihazı alıp aranıza katıldım..(i5 gtx760 modeli)
    öncelikle soracaklarım var. lütfen cevaplarsanız çok mutlu olurum..

1- windows 7 kursak driver sorunları var mı ? win7 kurup kullanan var mı ?

2- içinden cd çıkmadı i görevli acer recovery menüsünü gösterdi burdan sıfırlarsınız dedi. yedek almam gerekir mi ? yoksa hazır bekliyor mudur ?

3- dolby ses sistemini çözemedim. sanırım acemilikten çok cahil kalmışız. mesela 24 dizisini izliyorum dolby filmde açıkken arka fon müziği dolbyde çıkıyor. dolby kapatırsam filmin arka fon müziği sahnelere göre değişmiyor. bu arka fonu dolby kendi mi uyduruyor yoksa benim mkv uzantılı film dosyamda mı gömülü ? bu beni çok şaşırttı.. normalde sanki ses boguk gibi ama güzelde :D

4- bi tane ssd alsam win8 i taşıyabiliyor muyum ? taşıyamazsam win 8 bulup kursam driverları tekrar mı kuracagım ? bu 1 tb hdd yi ne yapmam gerek. sanırım açılışta bana 2 seçenek sunacak hangi hdd ile açılsın gibi ? bu sorun nasıl çözülüyor. tek işletim sistemim olsun ssd de kurulu olsun istiyorum ??

5- nvdia güncellemesi varmış. aralık 2013 den kalan. yapmalı mıyım ? tüm güncellemeleri önerir misiniz ?

6- görevli win8.1 e geçme dedi.bazı aksaklıklar var stabil felan değil dedi.. ama başlat menüsü istiyorum ya win7 ya 8.1 e geçecegim..

7- gta4 indiriyorum yeni , gtx760ı gta 4 de çalıştıran var mı ? çalışmıyor diyenler vardı. bu sorun çözüldü mü ?

bu sorularıma cevap bekliyorum allah rızası için.

1-) win 7 ile kullanan arkadaşlar var, sorunu görünce cevaplayacaklardır.

2-) Yedek almanızda fayda var, problem yaşayanlar oldu.

3-) Hiç dikkat etmedim :)

4-) Sanırım konuda tek bir kişi taşımayı başarabildi. Windows anahtarı bios gömülü olduğu için servistekiler de yapamıyor. 0'dan kurulum gerekli olabilir.

5-) Güncellemeler ekran kartı için stabil hatta faydalı. Güncelleyiniz.

6-) Evet şimdi geçmeyin bence de, ben 8 kullanıyorum hala. Win7 de yüklemenizi tavsiye etmem, oyunlar 8'de daha akıcı çalışıyor diyorlar laptopumuzda. Ufak bir program ile başlat menüsü ekleyebilirsiniz ama ben de çok garipsemiştim başta 8'i (4-5 yıldır 7 kullanıyordum.) zamanla alışıyorsunuz. Hatta 7'den daha iyi :)

7-) Gta 4 oynuyorum. Oyun optimizasyonu kötü olduğu için ufak sıkıntı var, gtx760'a geçmiyor. Yani içindeki gömülü 4600 ile oynuyoruz oyunu. Ancak o da full ayarlarda 40 fps veriyor. Ufak gitgeller yaşanıyor diyorlar ama ben bitirdim donma olmadan.

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım :)

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.