Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hanos

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

arkadaşlar selam , ben de bu cihazı alıp aranıza katıldım..(i5 gtx760 modeli)
    öncelikle soracaklarım var. lütfen cevaplarsanız çok mutlu olurum..

1- windows 7 kursak driver sorunları var mı ? win7 kurup kullanan var mı ?

2- içinden cd çıkmadı i görevli acer recovery menüsünü gösterdi burdan sıfırlarsınız dedi. yedek almam gerekir mi ? yoksa hazır bekliyor mudur ?

3- dolby ses sistemini çözemedim. sanırım acemilikten çok cahil kalmışız. mesela 24 dizisini izliyorum dolby filmde açıkken arka fon müziği dolbyde çıkıyor. dolby kapatırsam filmin arka fon müziği sahnelere göre değişmiyor. bu arka fonu dolby kendi mi uyduruyor yoksa benim mkv uzantılı film dosyamda mı gömülü ? bu beni çok şaşırttı.. normalde sanki ses boguk gibi ama güzelde :D

4- bi tane ssd alsam win8 i taşıyabiliyor muyum ? taşıyamazsam win 8 bulup kursam driverları tekrar mı kuracagım ? bu 1 tb hdd yi ne yapmam gerek. sanırım açılışta bana 2 seçenek sunacak hangi hdd ile açılsın gibi ? bu sorun nasıl çözülüyor. tek işletim sistemim olsun ssd de kurulu olsun istiyorum ??

5- nvdia güncellemesi varmış. aralık 2013 den kalan. yapmalı mıyım ? tüm güncellemeleri önerir misiniz ?

6- görevli win8.1 e geçme dedi.bazı aksaklıklar var stabil felan değil dedi.. ama başlat menüsü istiyorum ya win7 ya 8.1 e geçecegim..

7- gta4 indiriyorum yeni , gtx760ı gta 4 de çalıştıran var mı ? çalışmıyor diyenler vardı. bu sorun çözüldü mü ?

bu sorularıma cevap bekliyorum allah rızası için.

1-) win 7 ile kullanan arkadaşlar var, sorunu görünce cevaplayacaklardır.

2-) Yedek almanızda fayda var, problem yaşayanlar oldu.

3-) Hiç dikkat etmedim :)

4-) Sanırım konuda tek bir kişi taşımayı başarabildi. Windows anahtarı bios gömülü olduğu için servistekiler de yapamıyor. 0'dan kurulum gerekli olabilir.

5-) Güncellemeler ekran kartı için stabil hatta faydalı. Güncelleyiniz.

6-) Evet şimdi geçmeyin bence de, ben 8 kullanıyorum hala. Win7 de yüklemenizi tavsiye etmem, oyunlar 8'de daha akıcı çalışıyor diyorlar laptopumuzda. Ufak bir program ile başlat menüsü ekleyebilirsiniz ama ben de çok garipsemiştim başta 8'i (4-5 yıldır 7 kullanıyordum.) zamanla alışıyorsunuz. Hatta 7'den daha iyi :)

7-) Gta 4 oynuyorum. Oyun optimizasyonu kötü olduğu için ufak sıkıntı var, gtx760'a geçmiyor. Yani içindeki gömülü 4600 ile oynuyoruz oyunu. Ancak o da full ayarlarda 40 fps veriyor. Ufak gitgeller yaşanıyor diyorlar ama ben bitirdim donma olmadan.

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım :)

ALLAH razı olsun kardeş. malum satın almadan önce seninle konuşmuştuk hatırlarsan. sen de biraz yol gösterdin sağolasın.
    ssd alacagım gibi yakın zamanda. peki aldıgım ssdye tekrar win 8 mi kurmam gerekeck ? tekrar driver mi kurmam gerekecek ? yoksa alıp taksam usb olarak görür ve açılış kapanış hızlanır mı ?bu konuda bilgin var mı ? bu arada yedek almayı tarif eder misin ? nasıl alınıyor alayım şimdi ?

• Beyler NVIDIA'nın son güncellemeden sonra Battlefield 3 bir garip oldu. Giriyordum high ayarlarda gayet akıyordu oyun.Şimdi de akıyor ama her 30 saniyede bir baya bir fps düşüyor.Grafik ayarlarını kısıyorum yine aynı sorun. Oyuna repair atıyorum oyunda sıkıntı yok. En son driverı baştan kursam düzelir mi?
  • arkadaşlar malumunuz capslock ışıgı yok.bunu ekranda gören arkadaşlar hangi driverları kurdu acaba ?
    ve güncel driver olup olmadıgını ya da eksik olup olmadıgını nasıl görürüm ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim de değişik bi sorunum var.
    özellikle oyundan çıktıktan sonra fan 1-2 saniye üfleyip duruyor, bir süre sonra tekrar aynı şeyi yapıyor yani sürekli olarak çalışmıyor çok sinir bozucu bir durum.
    normal olan bu mu yoksa fanda bir sorun mu var acaba?
    bios sürümüm 1.13
  • arkadaşlar ben gta 4 de çözünürlüğü 1600 x 900 yapamıyorum
    son çözünürlük 1440 x 900 diyor. yardımcı olur musunuz?

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Acer'ın kendisinin işaret tuşlarına ilişkin bir yazılımı var mı bilmiyorum ama bu sorunu harici yazılımlarla; ekranda görünmesi ya da ses çıkarması gibi yollarla kolayca çözebilirsiniz.
    Örnek vermek gerekirse: Caps Lock indicator ya da Keyboard LEDs programlarına bir göz atabilirsiniz.
  • Önceki mesajlarda windowsu ssd ye kopyalamada sıkıntı yaşandığı söylenmiş. Recoveryyi dvd ye yazdırıp ordan kurulum yapsak ssd ye sorun yaşarmiyim yoksa sıkıntısız kurulum yapabilirmiyim.

• Arkadaşlar bu p bilgisayarı almayı düşünüyorum aldığımızda freedos mu geliyor win 8 yüklü mü geliyor?

• Windows 8 single language ile geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: koagulant

Windows 8 single language ile geliyor

Sağol hocam bimeks te gtx750m yazıyor vatanda gtx760 m yazıyor fiyatlar aynı bimeks te ki yanlış mı yazılmış acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Verdampfer

quote:

Sağol hocam bimeks te gtx750m yazıyor vatanda gtx760 m yazıyor fiyatlar aynı bimeks te ki yanlış mı yazılmış acaba?

yanlış değil gold bimeks gt 750m vatan gtx 760 ayrıca vatanda fiyat 2153'e düşmüş , 1999 görmüştüm tekrar bu kadar düşmeyecek sanırım .. :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackpott12

quote:

quote:

yanlış değil gold bimeks gt 750m vatan gtx 760 ayrıca vatanda fiyat 2153'e düşmüş , 1999 görmüştüm tekrar bu kadar düşmeyecek sanırım .. :S

Teşekkürler saçmalık dan başka bişey değil 2253 bimeks te de vatanda da ekran kartları farklı :( vatandan alacağız artık

• quote:

Önceki mesajlarda windowsu ssd ye kopyalamada sıkıntı yaşandığı söylenmiş. Recoveryyi dvd ye yazdırıp ordan kurulum yapsak ssd ye sorun yaşarmiyim yoksa sıkıntısız kurulum yapabilirmiyim.

hocam o şekilde uzun sürer. ve ssdler için formatlayıp kurmak daha mantıklı..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jackpott12

quote:

quote:

Teşekkürler saçmalık dan başka bişey değil 2253 bimeks te de vatanda da ekran kartları farklı :( vatandan alacağız artık

aynen bimekste mağaza ve web fiyatları farklı

• bu sabah itibarıyla acer v3 ailesine bende katılmış bulunuyorum ;) vatandan 2263 liraya aldım (kargoya güvenemediğim için ) hemen imzayı ekliyorum ve karıştırmaya koyuluyorum
  • Yardım lütfen

Bende Acer aspire 772g var gtx760M li 12gb ramli i5 4. nesilli...

Fakat ne açsam kasıyor.

Driverlerini güncelledim fakat nafile

BANA YARDIM EDEBİLİRSENİZ SEVİNİRİM.............

MESAJ ATIN LÜTFEN

• quote:

Orijinalden alıntı: nuvimeqy

Yardım lütfen

Bende Acer aspire 772g var gtx760M li 12gb ramli i5 4. nesilli...

Fakat ne açsam kasıyor.

Driverlerini güncelledim fakat nafile

BANA YARDIM EDEBİLİRSENİZ SEVİNİRİM.............

MESAJ ATIN LÜTFEN

hocam masaüstünde sag tıkla nvdia denetim amsası seç seç.
    ordan 3 d ayarlarının yönetilmesi : genel ayarlar : yüksek performanslı nvdia de
    sonra phsyx yapılandırılmasından da 760m i seç.
    sonra oyunları aç.

• touchpad hakkında bi soru sorsam?

sürücü güncellemesinden sonra scroll çalışmamaya başladı yardımcı olabilecek var mı?
  • jackpott12 J kullanıcısına yanıt
    Aygıt yöneticisine gidin. Ünlem işareti olan aygıtı bulun. Eski sürücüye geri dönün.
  • Selam arkadaşlar. Laptop alacağım ilk laptop'um olacağından kaliteli birşeyler olmasını istedim. Kafamdaki model aşağıda bunun hakkında yorumlarınızı bekliyorum. İyi ve kötü yanlarını bilmek istiyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/v3-772g-notebook-core-i7-4702mq-22ghz-32gb-1tb-2gb-173-w8-notebook-bilgisayar.html#ozellikler

Fakat önerilerinizide alabilirim. Şartlarım i7 işlemci, ekran çözünürlüğünün full hd (1920 x 1080) olması, ekran kartının sağlam olması, mümkünse ssd disk olması. Fiyatta maximum 3500 olsun. Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.