Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: silversmith

Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki linkte gt 750 diyor acaba yanlış mı yazılmış? Ayrıca daha uygun bir fiyata bulabilen arkadaşlarımız var mı?

http://www.bimeks.com.tr/urun/139735/acer-aspire-v3-772g-5420121tmamm-nx-m9vey-003-.aspx#dealers

Doğru Yazılmış O Ekran Kartı Fazla Tercih Edilmiyor. Bende 100 200 Fazla verip gtx760 alcam
  • ali06han A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Ben oyun oynamacağım, photosop gibi ağır programları da çalıştırmayacağım fakat yüksek kaliteli videolarda sanırım sorun çıkarmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki linkte gt 750 diyor acaba yanlış mı yazılmış? Ayrıca daha uygun bir fiyata bulabilen arkadaşlarımız var mı?

http://www.bimeks.com.tr/urun/139735/acer-aspire-v3-772g-5420121tmamm-nx-m9vey-003-.aspx#dealers

Hayır, yanlış yazılmamış...

Bu bilgisayarın hem GT750M hem de GTX760m olmak üzere iki farklı ekran kartlı konfigürasyonu satılıyor. Benim bildiğim, Vatan Bilgisayar hariç GTX760M ekran kartlı satan bir yer yok.

• PUNCTUM kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Bu bilgisayar ile PS'de çalıştırırsınız, oyun da oynarsınız. Bu fiyat aralığında bu konfigürasyonda Notebook seçeneği fazla değil. İ5'li de alsanız, ekran kartını GTX760M olanı tercih edin. Fazla düşünmenize gerek yok, bu notebook alınır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PUNCTUM

Bu bilgisayar ile PS'de çalıştırırsınız, oyun da oynarsınız. Bu fiyat aralığında bu konfigürasyonda Notebook seçeneği fazla değil. İ5'li de alsanız, ekran kartını GTX760M olanı tercih edin. Fazla düşünmenize gerek yok, bu notebook alınır...

İ7'li versiyon 3000TL civarı. İnternet ağırlıklı olarak kullanacağım için sanırım işlemcinin de iyi olması gerekiyor.
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    İnternet ağırlıklı derken neyi kastettiğinize bağlı. Sadece surf, video, download için ise gerek yok. İ5 yeterlidir.

Ekonomik anlamda zorlanmayacaksanız, İ7 ve GTX760M'li modeli öneririm.
  • Arkadaslar pc nin urun anahtari nerede yaziyor bilen varsa lutfen soyleyebilirmi ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İnternet ağırlıklı derken neyi kastettiğinize bağlı. Sadece surf, video, download için ise gerek yok. İ5 yeterlidir.

Ekonomik anlamda zorlanmayacaksanız, İ7 ve GTX760M'li modeli öneririm.

Sörf ve video izlemeyi kasdetmiştim. i7 'ye pek gerek yok o zaman, GPU'nun GTX760M olması daha önemli olduğu anlaşılıyor tekrar sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinqMaRihuana

Arkadaslar pc nin urun anahtari nerede yaziyor bilen varsa lutfen soyleyebilirmi ??

Seri numarası ve SNID bilgisayarınızın altındaki etikette basılıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaslar pc nin urun anahtari nerede yaziyor bilen varsa lutfen soyleyebilirmi ??

Pc altindaki kodlari yazdim kabul etmiyor. Urun anahtarinda 0 ve u harfleri olmuyormus . Yani kabul etmiyor , yani arkada yazn s/n serial number deilmi ?? Yani urun anahtari olmuyormu.

• quote:

quote:

bu pcde yazılı degil. biosa gömülü.. bunu gösteren programlar var.. araştırıp ögrenebilirsiniz

• Şu an vatan bil. da 2.800 tl fiyat var.
    Oldukça iyi fiyata benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

quote:

bu pcde yazılı degil. biosa gömülü.. bunu gösteren programlar var.. araştırıp ögrenebilirsiniz

Madem okadarini biliyosun bari programda onerseydiniz :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Madem okadarini biliyosun bari programda onerseydiniz :)

http://lmgtfy.com/?q=biosa+g%C3%B6m%C3%BCl%C3%BC+lisans+anahtar%C4%B1+%C3%B6%C4%9Frenme

• quote:

quote:

quote:

Bu PC'de yazılı. Bilgisayarı ters çevirip bakarsanız görürsünüz.

Siz seri numaraları ile Windows ürün anahtarını karıştırıyorsunuz. Aslında sadece siz değil, soruyu soran da yanlış sormuş.

Toparlayalım,

Bu bilgisayar satılırken, eskiden olduğu gibi bir Windows kurulum CD'si ve üzerinde ürün anahtarı ile gelmiyor. Ürün anahtarına nasıl ulaşılır bilemiyorum, sanırım dediğiniz gibi BIOS içinden ulaşılır.

Seri numarası ve SNID ise farklı. Bunlar bilgisayarınızı tanımlayan rakamlar, mesela uygun driver ararken kullanabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Pc altindaki kodlari yazdim kabul etmiyor. Urun anahtarinda 0 ve u harfleri olmuyormus . Yani kabul etmiyor , yani arkada yazn s/n serial number deilmi ?? Yani urun anahtari olmuyormu.

Önceki mesajımda yanıt verdim...
  • Arkadaşlar bende i7li olanını alma arifesindeyim fakat benim içln önemli olan nokta boşta ssd slotu varmı yokmu.Varsa bunu alacağım yoksa monsterı alacağım fakat gönlüm bundan yana ram miktarı oldukça yüksek.
  • LecterHannibal kullanıcısına yanıt
    benim şimdiye kadar gördüğüm tüm 17.3'' laptoplarda 2. bir hdd slotu vardı. bunda da var yani
  • loast kullanıcısına yanıt
    SSD takabiliyoruz yani :) İyi güzel vatandan alacağım hafta sonu o halde.Birde ısınma sıkıntısı varmı ciddi anlamda hocam ? Cooler masterın Soğutucusu var bende onla kullanacağım zaten. 150 civarı bi fiyata almıştım.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.