Şimdi Ara

★★★ ACER Aspire V3 - 772G [Ana Konu] ★★★ (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.389
Cevap
40
Favori
202.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuanda resmen fiyat performans ürünü olan model

http://www.notebookadresi.com/acer_aspire_v3-772g_nx-m9vey-002_notebook
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Kerem

şuanda resmen fiyat performans ürünü olan model

http://www.notebookadresi.com/acer_aspire_v3-772g_nx-m9vey-002_notebook

Ekran kartı gt750m, gtx 760m olsaydı bence f/p olurdu :)

Full HD ekran 4.nesil i7 işlemci ye o kart yakışmıyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Bu Laptopdan Almayı Düşünüyorum 2300 TL Şuan.. Yaza Kadar Fiyatı Düşermi Artarmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali06han

Bende Bu Laptopdan Almayı Düşünüyorum 2300 TL Şuan.. Yaza Kadar Fiyatı Düşermi Artarmı?

Hocam yaza galiba Intel'in yeni işlemcileri ve Nvdia'nın yeni kartları gelecek. O zamana kim öle kim kala :)

• 20-25 gündür i7'li modelini kullanıyorum ve iyice alıştım. Gerçekten çok iyi bir karar vermişim bu laptopu alarak. Umarım memnuniyetim uzun süre devam eder.

Daha önce trackpad'inin rezalet olduğunu söylemiştim, sanırım benim trackpad'imde bir problem var. Servise göndermek istemediğimden bu şekilde kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

quote:

Bende Bu Laptopdan Almayı Düşünüyorum 2300 TL Şuan.. Yaza Kadar Fiyatı Düşermi Artarmı?

Hocam yaza galiba Intel'in yeni işlemcileri ve Nvdia'nın yeni kartları gelecek. O zamana kim öle kim kala :)

Yaz Dediğim :) 1 Ay Sonra Alıyorum.. Eğer Uygun PC olursa bu fiyatlarda onada yönebilirim

Ben Fiyat Düşmesini Beklerken Fiyat Artmış 2.377 TL Olmuş :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali06han -- 6 Mayıs 2014; 15:57:52 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

quote:

Yaz Dediğim :) 1 Ay Sonra Alıyorum.. Eğer Uygun PC olursa bu fiyatlarda onada yönebilirim

Ben Fiyat Düşmesini Beklerken Fiyat Artmış 2.377 TL Olmuş :(

Üzülmeyin hocam. Size tavsiyem sürekli fiyata bakın. Sürpriz indirimler olabiliyor. 1

• i5 işlemcili olan için konusuyorum bu bilgisayarda oynadığınınız en ağır oyun neydi kasma donma oldumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebze

20-25 gündür i7'li modelini kullanıyorum ve iyice alıştım. Gerçekten çok iyi bir karar vermişim bu laptopu alarak. Umarım memnuniyetim uzun süre devam eder.

Daha önce trackpad'inin rezalet olduğunu söylemiştim, sanırım benim trackpad'imde bir problem var. Servise göndermek istemediğimden bu şekilde kullanıyorum.

Daha önce de söylediğim gibi, Touchpad gayet hassas ve doğru çalışıyor. Sanırım siz de bir problem var. Yine de yeni alınan bir bilgisayarda bu tür sorunlar çıkmaması gerekir. Bence en kısa zamanda aldığınız yere götürün, olmadı servis ile görüşün.
  • Windows 8.1 guncellemesi ile oyunlarda sorun cikiyormu yada performans kaybi var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_sarica

i5 işlemcili olan için konusuyorum bu bilgisayarda oynadığınınız en ağır oyun neydi kasma donma oldumu

GTX760 ekran kartı var bendekinde ve BF4 MP'de High'de 35-45 fps alıyorum. 1600 x:900p'de.

• zaftolga Z kullanıcısına yanıt
    8.1'e geçtim ben. öyle anlatılan bir durum yok. oyunlarda hiç fark yok. windows'un kendisinin çalışmasında biraz hız kaybı var gibi sadece. açılış biraz daha geç. tepkiler biraz daha yavaş gibi ama özetle kayda değer bir fark yok. üstüne daha fazla özellik sahibi oluyorsun. geçmenizi öneririm yani.
  • Arkadaşlar ssd kullanan var mi? Windowsu nasıl kopyaladiniz?

• koagulant kullanıcısına yanıt
    Acronis ile backup-restore partition yaptım. 1tb'ı ikinci slota taktım. yedek partitionları almadığım için Alt+F10 yedekten kurma gitti, fakat elimde backup kaldığı için geçen bios güncellemesi ile patlattığı windowsu yine acronis ile ssd'ye tekrar attım.
  • peugeot206WRC kullanıcısına yanıt
    Harici harddiske kurtarma diski oluşturdum. Ordan kursak nasıl olur. Acronis ile backup alınca kurulu programlar da kopyalaniyor degilmi?

• peugeot206WRC kullanıcısına yanıt
    hdd den alınan backup, ssd ye sorunsuz atılabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot206WRC

Acronis ile backup-restore partition yaptım. 1tb'ı ikinci slota taktım. yedek partitionları almadığım için Alt+F10 yedekten kurma gitti, fakat elimde backup kaldığı için geçen bios güncellemesi ile patlattığı windowsu yine acronis ile ssd'ye tekrar attım.

evet bunu ben de merak ediyorum.
    win 8 keyi ile ilgili bir sıkıntı oluyor mu ? malum key biosa gömülü.

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Elimde win8 pro lisansı olduğundan önce onu kurayım dedim fakat biosa gömülü key yüzünden kuramadım. Ben de 1TB'lik diskte windows yüklü partition'un acronis true image ile imajını alıp ssd'ye attım. Bu şekilde çalıştı.
  • Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki linkte gt 750 diyor acaba yanlış mı yazılmış? Ayrıca daha uygun bir fiyata bulabilen arkadaşlarımız var mı?

http://www.bimeks.com.tr/urun/139735/acer-aspire-v3-772g-5420121tmamm-nx-m9vey-003-.aspx#dealers
  • Arkadaşlar en geç bu hafta sonu notebook almam gerekiyor. Notebook'um arızalandı sayfaları biraz okuyabildim ancak yeterli imkanım yok. Kısaca artı ve eksilerini paylaşabilecek arkadaşlarımız varsa şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.