Şimdi Ara

ACER AS5750G CORE İ5 2450M-2.50GHZ-4GB DDR3-320GB-15.6'-1024MB GT630M-CM-W7BAS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
5.466
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekran kartı guzel i5 ve 1.200 tl altı, yerınde fıyat fakat servısının ıyı olmadıgı söylenıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

ekran kartı guzel i5 ve 1.200 tl altı, yerınde fıyat fakat servısının ıyı olmadıgı söylenıyor

ACER AS5750G CORE İ5 2450M-2.50GHZ-4GB DDR3-320GB-15.6'-1024MB GT630M-CM-W7BAS

1.000TL altına inmedikçe alınmaz. Zaten 1 ay sonra Intel fiyat kıracak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 12 Mayıs 2012; 21:28:25 >
  • Ben de şu anda bu cihaza bakıyorum, bilen birileri yorumlar yaparsa sevinirim çünkü güzel bir cihaza benzıyor kaçırmak istemıyorum ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: narkozcu8523

Ben de şu anda bu cihaza bakıyorum, bilen birileri yorumlar yaparsa sevinirim çünkü güzel bir cihaza benzıyor kaçırmak istemıyorum ??

Aldım ben bunun bir önceki versiyonunu. Peformans olarak gayet iyi ancak kasa kalitesi olarak çok fazla birşey beklemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanalKabus

quote:

Orijinalden alıntı: narkozcu8523

Ben de şu anda bu cihaza bakıyorum, bilen birileri yorumlar yaparsa sevinirim çünkü güzel bir cihaza benzıyor kaçırmak istemıyorum ??

Aldım ben bunun bir önceki versiyonunu. Peformans olarak gayet iyi ancak kasa kalitesi olarak çok fazla birşey beklemeyin.

bu arada ekran kartı gt540 dan 1 numara önde sıralamada ona göre canlandırın aklınızda
  • teşekkürler, birkaç tane daha olumlu yorum alırsam gidip alacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

bu arada ekran kartı gt540 dan 1 numara önde sıralamada ona göre canlandırın aklınızda

Ekran kartı gt540m'in birebir aynısı sadece yeni seri gelince ismi değişmiş.
  • TuVNeRa alınmaz demiş. Boşuna almayın arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

TuVNeRa alınmaz demiş. Boşuna almayın arkadaşlar.

• 1000 lira limitli tavsiyeniz var mı peki arkadaşlar
  • Kesinlikle Acer önermiyorum.Batarya öldü + Şarj makinası bozuldu.Kasa kalitesi berbat.
  • bu cihazı 4 aydır kullanıyorum cok ama cok memnunum performanslı ve kullanıslı bir cihaz tavsiye ediyorum
  • Oha fiyat bedava resmen almak isteyene.
  • Acer AS5742G kullanıcısı olarak; biraz fazla ısınma ve kasa kalitesi dışında memnunum. Yere düşmesine rağmen evet memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Oha fiyat bedava resmen almak isteyene.

Olmaz beyefendi, 1000 liranın altına düşmedikçe alınmaz.
  • Yakında ihtiyaç sahiplerine ücretsiz postalıcaklarmış zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Yakında ihtiyaç sahiplerine ücretsiz postalıcaklarmış zaten

Adam 40" Full HD Samsung TV'yi 600 liraya aldıktan sonra bir üst seviyeye yükseldi. Carrefour olaylarından beri alışmıştık bu hallerine oysaki.
  • arkadaşlar dikkat edin, acer 5742glerdeki gibi mono hoparlör saçmalığı bu seride de olmasın, iyi inceleyin derim.bir de acerin bu kasa tipinde(kasa acer 5742g'lerle aynı sanırım) aşırı ısınma mevcut, ayrıca pillerin de ömrü çok kısa.herşeye rağmen iyi inceledikten sonra alıp almamak size kalmış birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-CRYPT

arkadaşlar dikkat edin, acer 5742glerdeki gibi mono hoparlör saçmalığı bu seride de olmasın, iyi inceleyin derim.bir de acerin bu kasa tipinde(kasa acer 5742g'lerle aynı sanırım) aşırı ısınma mevcut, ayrıca pillerin de ömrü çok kısa.herşeye rağmen iyi inceledikten sonra alıp almamak size kalmış birşey.

Kesinlikle..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.