Şimdi Ara

Accent Era tercih edilebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba; Megane 2 kullanıcısıyım, motoru sorun çıkarmaz dize 1.5 DCi almıştım ancak elektronik arızaları canımı sıkmaya başladı. Bunu satıp üstüne biraz koyarak Accent Era almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı veya alternatif var mı?

-Tony Montana
  • Megan 2 sıkıntılı bi araç diye biliyorum bende. Piyasası ne kadar bilmiyorum ama o klasmanda 301 ve citroen elis dizel 1.6 düşük yakıt sorunsuz arabalar. Era yerine düşünebilirsiniz temiz era bulamazsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-416 -- 3 Temmuz 2026; 19:34:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1.4 kullanicisiyim 2009 yilindan beri altif kullaniyorum,dizeli ucak faresi ter temiz bulamazsin ama temiz arasan belki bulursun,face grupda takiliyordum kapatinca malesef araştirmayi biraktim,düşüncem varsa oraya takil güzel fikir elde edersin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Temiz arayışı için ekspertiz yeter mi? Ayrıca o fiyat bandında Linea da önerildi bana, bu konu hakkında yorumunuz var mı?

-Tony Montana
  • Bende 1.5 dci 2009 era vardı. Onun üzerine mercedes ve wolksvagen değiştirdim. Ama era başkaydı. Era ile hem her türlü yol şartlarında kullanırdım ki tarlaya bile girdim. Hem de resmen bir süper sonic şehir içi çok seri araba. Şehir dışı da hızlı ama ölümü göze alıp basarsanız. İleride 2 3 araba alacak kadar zengin olursam, biri kesin era olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Era varken almam,yada blue bak era üretim sonrasi cikti güzel araç,2009 yilinda 6k km idi aldik 20k aldiğimiz da sifiri 27k idi:)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.