Şimdi Ara

Acaba sizde de biraz seri katillik varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kadın annesinin cenazesinde hayatının erkeğiyle gözgöze geliyor. Ondan çok hoşlanıyor. Ve annesinin cenazesinden bir gün sonra ablasını öldürüyor.Neden? ABD'de deki seri katillerin %95'i aynı cevabı vermiş. Cevaplarınızı bekliyorum

-ablası(nı) yazmayı unutmuşum pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApAtHe89 -- 16 Mayıs 2007; 22:37:33 >

• ablası kimi öldürüyor iyide?
    ha yok bu ablasını öldüyorsa ya para içindir yada ablasından kıskandığı içindir heralde
  • Ablasının cenazesinde de aynı şansa erişebileceğini düşünmüş olabilir mi bu kadın?

Hoşlandığı erkek konusunda yani...

Seri katillik yok ama paranoyak şizofreni var, bundan versem birkaç gram?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 16 Mayıs 2007; 22:40:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

Bir kadın annesinin cenazesinde hayatının erkeğiyle gözgöze geliyor. Ondan çok hoşlanıyor. Ve annesinin cenazesinden bir gün sonra ablasını öldürüyor.Neden? ABD'de deki seri katillerin %95'i aynı cevabı vermiş. Cevaplarınızı bekliyorum

-ablası(nı) yazmayı unutmuşum pardon

çünkü ablası aşık olduğu adamı elinden alabilir.
  • ablasının kocası
    aklıma gelen ilk şeyi yazdım aşağılara bakmadım
  • bunu annem 1,5 yıl önce sormuştu 7-8 dakika düşündükten sonra doğru cevabı verdim.

Meğer seri katil sorusuymuş. Şaşırdım annem öyle deyince.

(Seri katil romanlarını okumak hobimdir)
  • bunun cewabını ilk seferde ben bilmiştim....sonra o soruyu soran arkadaşım bi daha konuşmadı benimle....

cewap şu: ablasını öldürüyor çünkü cenazeye adamın geleceğini düşünüyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: S_A_H

bunun cewabını ilk seferde ben bilmiştim....sonra o soruyu soran arkadaşım bi daha konuşmadı benimle....

cewap şu: ablasını öldürüyor çünkü cenazeye adamın geleceğini düşünüyor...

Ben de bunu dedim, o adamla tekrar görüşmek için aynı şansa erişmeyi düşünmüş olabilir öldürmek için.

Doğru cevap bu mu? Ben seri katil mi olcam büyüyünce?

• İyide ablasını niye öldürüyor ablasının kocası olduğunu bilmiyormuydu farz edelim evli değiller ve onu ilk defa orda görüyor geri zekalı seri katil; sor birine bu kim de adı ney de nerde oturuyor de böyle bir saçmalık olurmu ablasını öldürcek adamı cenazede görmek için cenazeye gitmeden merkeze götürürler adamı
  • ne yani hayatının aşkına ablasının cenaze töreninde randavumu vermiş
  • adamın ablasıyla alakası yok,sadece bir yakınıdır muhtemelen ve yine cenazeye gelir diye ablasını öldürüyor
  • o sırada ablası denk gelmiştir onu öldürmüştür yengesi denk gelse onu da keserdi
  • Yarın, öbür gün adamı da öldürür o.
  • Adamın ablasıyla alakası yok. Aslında pek de seçici bir soru değil ama seri katillerin düşünme sistemini Numb3rs'tan biraz biliyorum ve adamla görüşemediyse tekrar görmek için ablasını öldürmüştür. Benim düşüncem bu idi...
  • demek ki annesini de öldüren o.. ayrıca adamı cenazelerda göreceğini düşünüyorsa; teyzesini, dayısını ,kardeş çocukları gibisinden akrabalarını öldürmüş olabilir..
  • İlginç
  • cevap:adamın tekrar cenazeye gelmesi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApAtHe89 -- 17 Mayıs 2007; 13:19:11 >
  • quote:

adamın tekrar cenazeye gelmesi için.

doğru cevabı veren herkese tebrikler

Tebrikler mi? Neden içlerinde seri katillik olduğu için mi?
    -Tebrik ediyoruz içinizde bir seri katil kişiliği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrem -- 17 Mayıs 2007; 13:15:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: jrem

quote:

adamın tekrar cenazeye gelmesi için.

doğru cevabı veren herkese tebrikler

Tebrikler mi? Neden içlerinde seri katillik olduğu için mi?
    -Tebrik ediyoruz içinizde bir seri katil kişiliği var.

doğru aslında neyse işte

• Soru cevapla seri katil olunmaz, icraatla olunur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.