Şimdi Ara

Aç Karnına Sirkeli Su İçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 30 kg kadar fazlam var diyet yapıyorum ama faydası olmuyor ya. sabah aç karnına sirkeli su içsem midemde sorun olur mu?midem sağlam şuanlık

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aç karnına midene asit urettirırsen mideye de birşey atmazsan mide kendinden başka kimi sidirecek..
    ılerde mıde problemı yasarsın yapma.. miden yanar
  • Yaşamaktan bıktın galiba. Çünkü sabah sabah sirkeli su içmek intihar etmekten farksız.

Ben Seracılık ve Süs Bitkileri mezunuyum. Okulda Ziraat Mühendisi Prof. Hocamız anlatmıştı. Yıllardır turşu yemezmiş çünkü turşu suyu içindeki asitin (şirke kaynaklı) çok fazla tüketildiğinde kanser yapma riski yüksekmiş. Türkiye de mide ve bağırsak kanserinin diğer ülkelerden fazla olmasının sebebi bu demişti.
  • Kardes elma sirkesi 1 tatlı kaşığı 1 bardak su herkes tavs7ye bile ediyor.Sıkınti yok yani.

• Limonlu su iç daha faydalı olur

• bolca sulandırarak icersen bir sorun yok zaten. bal sirke limon karısımını ic hatta. ama sirke elma sirkesi olsun. apple cidar vinegar yazanlari ozellikle.
    evde sirke bulundurmak icmekte zaten peygamberimizin sunnetidir. bal ve limon ile birlikte.

ve turkiyedeki mide ve yemek borusu kanserlerinin oraninin fazla olmasının nedeni ise tursudan ziyade cayi cok sıcak ve demli icmemizdendir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sirke barsaklarda yaşayan candida bakterisi için çok etkili.. O bakteriden kurtulursan (sirke, sarımsak) gerisi gelecektir zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: davlf1

Sirke barsaklarda yaşayan candida bakterisi için çok etkili.. O bakteriden kurtulursan (sirke, sarımsak) gerisi gelecektir zaten..

Hocam bendede candidida fazlalığı var(Ayak Mantarı).15 gündür diyet yapıyorum.Bu aralar göbek deliği üstünde ruhsal sıkıntım mevcut.Sirke ve sarımasağın nasıl ne ölçüde kullanılması ile ilgili bilgi verebilir misiniz.
  • savaskerem37 kullanıcısına yanıt
    Ayak mantarıyla Candidanın alakası nedir ki?
  • Sirkeli su sabah hemde aç karnına mideyi fazlasıyla yorucaktır.Reflü ya da mide problemi olan kişilerin bunu yapması aşırı derecede tehlikeli olduğunu düşünüyorum
  • aç karnına sirkeli su içmek midenize kısa vadede belli olmasa da ilerleyen zamanlarda ciddi problemler yaratabilir böyle kürler yapmak yerine beslenme programınızda bir problem mi var onu araştırsanız ve daha disiplinli spor yapsanız inanın çok daha faydası olacaktır. Bir de spor yapıyorsanız laktat çalışmasını yağ yakımı için tavsiye ederim.
  • Selamlar

Probiyotiklere bakarken elma sirkesinin içilmesi ile ilgili aşağıdaki bilgilere rastladım. İlgilenenlere;

4- Elma sirkesi

Apfelsaft

Son yıllarda çiğ, filtrelenmiş elma sirkesi, sağlıklı yemek severlerin sofralarından eksik etmedikleri gıdalardan biri. Elma sirkesi tam bir probiyotik olmasa da, probiyotiklere yardımcı olan bir maddeden yapılıyor.

Elma sirkesi için kullanılan elmalar fermente olduğundan pektin içeriyor. Pektin ise natürel bir prebiyotik karbonhidrat. Elma sirkesinin kolestrolü düşürüp, kandaki insülin seviyesini azaltma gibi bir yararı da var. Ayrıca akşam yatmadan ya da sabah erkenden içilen iki kaşık elma sirkesi vücudun yağ yakmasını hızlandırıyor.

Kaynaklar:

http://www.health.harvard.edu/staying-healthy/how-to-boost-your-immune-system

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/05/12/dr-campbell-mcbride-on-gaps.aspx

http://www.mindbodygreen.com/0-9331/top-10-probiotic-foods-to-add-to-your-diet.html

Konu linki ;

http://www.yesilist.com/bagisiklik-sisteminizi-guclendirecek-4-probiyotik-kaynagi/

Not: Siz yine de konuyu iyice araştırın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.