Şimdi Ara

Hangi İlacı Kullandıysam İşe Yaramadı Sonunda Çareyi Floranbant ile Buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır kendimi kötü hissediyordum her şeyi denedim desem yeridir ne antidepresanlar kullandım ne bitkisel şeyler denemedim ama hiçbirinden tam anlamıyla fayda göremedim hep bir şeyler eksik kaldı

Artık iyice umudu kesmiştim ki biri bana floranbant önerdi önce pek inanmadım ama denemekten zarar gelmez diye düşündüm

İlk başlarda hafif etkisini gördüm ve devam ettim sonra gün geçtikçe o içimdeki sıkıntılar azalmaya başladı kafam rahatladı kendimi daha iyi hissetmeye başladım

Allah razı olsun bunu önerenden gerçekten insanı rahatlatan doğal bir yöntemmiş bana çok iyi geldi size de tavsiye ederim deneyin mutlaka

• Evet ben de benzer süreçlerden geçerken floranbant ile tanıştım. Bir süredir (yaklaşık 6 ay) depresyon belirtileri yaşıyordum ve Floranbant’ı denemeye karar verdim. Son 2 aydır kullanıyorum. Açıkçası ilk başta şüpheliydim ama kullandıkça kendimi daha pozitif hissetmeye başladım. İster istemez mutlu oluyordum resmen antidepresan gibi geldi bana.   Enerjim ve ruh halim eskisine göre çok daha iyi. Kendini kötü hissedenler mutlaka denemeli.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.