Şimdi Ara

1 günde 4 kilo verdiren Acı Cehre !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
141.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.acicehre.gen.tr/

Arkadaşlar kullanan var mı?
    Eğer dedikleri doğruysa hemen alıcam.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Acı Cehre ile Hızlı Kilo Verme: Bilinenler ve Bilinmeyenler

Acı Cehre, kilo kaybına yardımcı olduğu iddia edilen bir bitkisel takviyedir. İdrar söktürücü özelliğiyle bilinir ve vücuttan su atarak hızlı kilo vermeyi sağladığı söylenir. Ancak, bu iddiaların arkasındaki bilimsel gerçekler nelerdir?

Acı Cehre ile Zayıflama

Acı Cehre, vücuttan su atar ve bu da kısa vadede hızlı kilo kaybına neden olabilir. Ancak, kaybedilen ağırlık esas olarak sudur ve bu kilo kaybı kalıcı değildir. Su atıldıktan sonra, kişi tekrar normal kilosuna dönecektir.

Lasix ile Zayıflama

Lasix, diüretik olarak bilinen bir ilaçtır ve idrar üretimini artırarak vücuttan su atar. Acı Cehre gibi, Lasix ile zayıflama da geçicidir ve kaybedilen ağırlık çoğunlukla sudur.

Acı Cehre ile Zayıflayanların Yorumları

Bazı kullanıcılar Acı Cehre ile kısa vadede birkaç kilo verdiklerini bildirmiştir. Ancak, çoğu yorum, kilo kaybının geçici olduğunu ve takviye bırakıldıktan sonra ağırlığın geri alındığını göstermektedir.

Acı Cehre Kullanıcı Yorumları

Acı Cehre'nin kullanıcı yorumları karışıktır. Bazı kullanıcılar kilo kaybı gördüklerini iddia ederken, diğerleri hiçbir fayda görmediklerini belirtmiştir. Bu yorumlardan, Acı Cehre'nin herkes için etkili olmadığı sonucuna varılabilir.

Acı Cehre'nin Riskleri

Acı Cehre'nin aşırı kullanımı dehidrasyona, elektrolit dengesizliğine ve böbrek hasarına yol açabilir. Ayrıca, hamileyken veya emzirirken Acı Cehre kullanmak güvenli değildir.

Sonuç

Acı Cehre ile hızlı kilo verme mümkün olsa da, bu kilo kaybı kalıcı değildir ve sağlık riskleri taşır. Sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilo vermek için dengeli beslenme ve düzenli egzersiz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bir günde 4 kilo mu? Sağlıklı olabileceğini düşünüyor musun peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktrates

Bir günde 4 kilo mu? Sağlıklı olabileceğini düşünüyor musun peki?
    Yok deve. Vücuttaki suyun atılmasını sağlıyordur sindirimi hızlandırıyordur ama bu 24 saat için geçerli daha sonrasında halsizlik ve kilo vermenin durması görülebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kardelen G.

Yok deve. Vücuttaki suyun atılmasını sağlıyordur sindirimi hızlandırıyordur ama bu 24 saat için geçerli daha sonrasında halsizlik ve kilo vermenin durması görülebilir.

Alıntıları Göster
    Beklenen Mucize Gerçekleşti.. Acı Cehre

Yemeklerden 20-30 dakika sonra bol miktarda su ile alınması çok önemlidir.

Gün içerisinde en az bir saat tempolu bir şekilde yürüyüş yapmanız sağlığınız açısından çok önemlidir.

Haftada bir tartılmanız kilo takibinizi kolaylaştırmada yardımcı olacaktır.

Acı Cehre şu ana kadar bilinen en etkili ve hızlı kilo verme takviyesidir. Acı cehre var olan tüm zayıflama ürünlerinden farklı olarak %100 bitki tohumu halinde satılmaktadır. Ürünün bilinen hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır. Kullanımdan hemen sonra (2-3 saat içerisinde) etkisini göstermeye başlayacaktır ve 24 saat içerisinde 3-4 kilo zayıflama sağlamaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ottocu

Beklenen Mucize Gerçekleşti.. Acı Cehre

Yemeklerden 20-30 dakika sonra bol miktarda su ile alınması çok önemlidir.

Gün içerisinde en az bir saat tempolu bir şekilde yürüyüş yapmanız sağlığınız açısından çok önemlidir.

Haftada bir tartılmanız kilo takibinizi kolaylaştırmada yardımcı olacaktır.

Acı Cehre şu ana kadar bilinen en etkili ve hızlı kilo verme takviyesidir. Acı cehre var olan tüm zayıflama ürünlerinden farklı olarak %100 bitki tohumu halinde satılmaktadır. Ürünün bilinen hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır. Kullanımdan hemen sonra (2-3 saat içerisinde) etkisini göstermeye başlayacaktır ve 24 saat içerisinde 3-4 kilo zayıflama sağlamaktadır.

Alıntıları Göster

İnanıp da para kaptıranlar var mı acaba.
    Şaka maka obezleri sömürmek çok iyi bir para kapısı oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: chakra

İnanıp da para kaptıranlar var mı acaba.
    Şaka maka obezleri sömürmek çok iyi bir para kapısı oldu.

Alıntıları Göster
    kullanan varsa görüş bildirsin arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cermin007

kullanan varsa görüş bildirsin arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    Günde 1 kilo bile çok zararlıyken 4kilo vermek ne kadar zararlı düşününüz
    ayda 8 kilo vermek zararlı diyorlar 2günde 8 kiloki
    böyle bişe imkansızdır
    Para tuzağıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Diyetle Ayda 15 Kilo Verdim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gesk

Günde 1 kilo bile çok zararlıyken 4kilo vermek ne kadar zararlı düşününüz
    ayda 8 kilo vermek zararlı diyorlar 2günde 8 kiloki
    böyle bişe imkansızdır
    Para tuzağıdır

Alıntıları Göster
    Benimde kilo fazlam var,bu ürün dikkatimi çekti.Kullanan varsa lütfen yorum yazsın.Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Benimde kilo fazlam var,bu ürün dikkatimi çekti.Kullanan varsa lütfen yorum yazsın.Saygılar

Alıntıları Göster
    Arkadaslar aklinizi basiniza toplayin ve bu ilacdan uzak durun, kilo vericekseniz kendinize uygun dietle ve sporla verin veremiycekseniz kendinizle barisik olun ama sagliginizla oynamayin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvinRude

Arkadaslar aklinizi basiniza toplayin ve bu ilacdan uzak durun, kilo vericekseniz kendinize uygun dietle ve sporla verin veremiycekseniz kendinizle barisik olun ama sagliginizla oynamayin.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kesinlikle almayın.

bu ürünü hiç kullanmamış bi arkadaşımın gazına geldim ve zorla aldırdı bana. 35 tl gitti boşuna. sizinde gitmemesi için uyarıyorum. ilk gün 4 kilo değilse bile 2 kilo civarı zayıflatıyo. ama nasıl. kesinlikle vücuttaki yağları yakarak değil. bağırsaklarınızın içini boşaltarak. yani tamamen bi oyun. sonuçta tuvaletiniz olmasa bile bağırsaklarınızın içinde dışkı durmakta. ve oda ağırlık yapmakta. işte bu ilaç bağırsaklarınızın içini boşaltıyo ve tekrar tartılınca kilo verdiniz sanıyosunuz. ayrıca tuvaletle kardeş olursunuz. 2 saat boyunca sık aralıklarla tuvalette kaldım, gazetenin okuyacak yeri kalmayınca gemi,uçak yaptım. kuş üzümü gibi bişe. ilk seferde 3-4 tane çiğneyip yutuyosunuz suyla. ve 2-3 saat sonra gök gürültüsü başlıyo midenizde. aslında inanmam pek öyle şeylere ama arkadaş bilimsel bir iki bişe anlatınca yedik yani.

yıllardır bu tip ürünler çıkar durur. ama hiçbiri zayıflatamaz. zayıflamak için bildiğim (yani herkesin bildiği) 2 şey var : yemiceksin, spor yapacaksın. başka yolu yok arkadaş. bu ilaçtan sonra spor salonuna yazıldım, yemeğide kestim biraz. ve 3 haftada 90 kilodan 85 e düştüm.belimde 12 cm incelmiş. işte hakiki acı cehre budur. gerisi gök gürültüsü.

• quote:

Orijinalden alıntı: EvinRude

Alıntıları Göster
    arkadaslar lotus100 hapını kullanmaktayım.cokta asırı kılolu olmamama ragmen uzun zamandır zayıflamayı spor yapmayı dusunuyordum.bu hap nette satılıyor ılk hafta 7 kilo ıkıncı hafta 3 kılo verdım tabı buna sıkı dıet ve aksamları spor salonuna gıtmemde yardımcı oldu 2.haftanın sonunda netten okudugum kadarıyla cok hızlı kılo vermenın zararlarını ogrendım ve bıraz dıete ara verdım ama kıloda alamadım.su an 1 aya yaklastı zaten kutuda 30 kapsul var.egerkı ne yaptıysam zayıflıyamıyorum sporda yapsam dıet te yapsam olmuyor dıyorsanız onerebılırım.
    yan etkısı sıtesınde yok denıyor am var en basta muthıs bır agız kurulugu yapıyor su ıcmeden 30 dk durmak ımkansız spor yaparken agzınızda tukuruk bıle kalmıyor vucutta su tukenıyor bol bol su ıcırıyor sıze...gecelerı ansızın uyanıyorsunuz uykusuzluk yaratıyor ama sabah kalktıgınızda cok dınc ve kesınlıkle uykusuzluk hıssı olmuyor..bazen ılk hafta kollarda uyusma oluyor gıbıydı am bu ılactanmıydı bılmıyorum..ılk 2 hafta ufak bır ıs yapıyorsanız yanı guc gerektıren vucut ısnıyor ve sıcaklık 1-2 saat suruyor yanı tum vucut sankı yanıyor yag yakmayla ılgılı bır sey oldugunu dusunuyorum.su an pek yok oyle bır sey..
    bu hap insanı tk tutuyor halsızlık fılan soz konusu degıl enerjınız aynı ornegın sabah ıkı pogaca yıyordum oglen bır elma aksam bır elma 3 gun boyle neredeyse yemek yemeden durabıldım zaten yemek yemeye calıssanızda ılk hafta yıyemıyorsunuz mıdenız bulanıyor yıyemıyorsunuz.3.haftadan sonra yemek yıyebılmeye basladım
    sımdılık bu kadar sorusu olanlar varsa yanıtlayabılırım.benım dıet kendımce bıraz sıkı oldu zaten bu ılac sıze yemek yıyerek spor yapmayarak ayda 4-6 kılo arası verdırmeyı tahhut edıyor.bu ılacıda hemen gorup te almadım kadınların sıtelerıne gırdım kullanıcı goruslerını okuyup ıyıce arastırıp aldım hayatımda kullandıgım ılk dıet hapı tecrubesı oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: since1910

arkadaslar lotus100 hapını kullanmaktayım.cokta asırı kılolu olmamama ragmen uzun zamandır zayıflamayı spor yapmayı dusunuyordum.bu hap nette satılıyor ılk hafta 7 kilo ıkıncı hafta 3 kılo verdım tabı buna sıkı dıet ve aksamları spor salonuna gıtmemde yardımcı oldu 2.haftanın sonunda netten okudugum kadarıyla cok hızlı kılo vermenın zararlarını ogrendım ve bıraz dıete ara verdım ama kıloda alamadım.su an 1 aya yaklastı zaten kutuda 30 kapsul var.egerkı ne yaptıysam zayıflıyamıyorum sporda yapsam dıet te yapsam olmuyor dıyorsanız onerebılırım.
    yan etkısı sıtesınde yok denıyor am var en basta muthıs bır agız kurulugu yapıyor su ıcmeden 30 dk durmak ımkansız spor yaparken agzınızda tukuruk bıle kalmıyor vucutta su tukenıyor bol bol su ıcırıyor sıze...gecelerı ansızın uyanıyorsunuz uykusuzluk yaratıyor ama sabah kalktıgınızda cok dınc ve kesınlıkle uykusuzluk hıssı olmuyor..bazen ılk hafta kollarda uyusma oluyor gıbıydı am bu ılactanmıydı bılmıyorum..ılk 2 hafta ufak bır ıs yapıyorsanız yanı guc gerektıren vucut ısnıyor ve sıcaklık 1-2 saat suruyor yanı tum vucut sankı yanıyor yag yakmayla ılgılı bır sey oldugunu dusunuyorum.su an pek yok oyle bır sey..
    bu hap insanı tk tutuyor halsızlık fılan soz konusu degıl enerjınız aynı ornegın sabah ıkı pogaca yıyordum oglen bır elma aksam bır elma 3 gun boyle neredeyse yemek yemeden durabıldım zaten yemek yemeye calıssanızda ılk hafta yıyemıyorsunuz mıdenız bulanıyor yıyemıyorsunuz.3.haftadan sonra yemek yıyebılmeye basladım
    sımdılık bu kadar sorusu olanlar varsa yanıtlayabılırım.benım dıet kendımce bıraz sıkı oldu zaten bu ılac sıze yemek yıyerek spor yapmayarak ayda 4-6 kılo arası verdırmeyı tahhut edıyor.bu ılacıda hemen gorup te almadım kadınların sıtelerıne gırdım kullanıcı goruslerını okuyup ıyıce arastırıp aldım hayatımda kullandıgım ılk dıet hapı tecrubesı oldu

Alıntıları Göster
    Kullanmadım ama yorum yazıyorum.Kilo vermek bir yana, bunu alıp da gerçekten inceleceğine inanmak pek normal bir davranış değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brothers of Metal

Kullanmadım ama yorum yazıyorum.Kilo vermek bir yana, bunu alıp da gerçekten inceleceğine inanmak pek normal bir davranış değildir.

Alıntıları Göster
    gerçekten verdirse bile yapma yaa..delirdin mi? sağlıklı olabileceğini düşünüyormusun?

• quote:

Orijinalden alıntı: elif1907

gerçekten verdirse bile yapma yaa..delirdin mi? sağlıklı olabileceğini düşünüyormusun?

Alıntıları Göster
    ölmek istiyorsan daha farklı yollar var bu ne hocam günde 4 kg verdiyseydi dünyadaki obezite sorunu biterdi zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: since1910

Yazi sanki beni anlatiyor :) rastlanti ile karsilastim bende iki satir yazayim dedim,benide son derece tok tuttugu gibi bende 70 gun 10 kilo verdim,hatta keselide belki 6 aydan fazla oldu yarim kilo dahi almadim geriye,dinclik konusunada katiliyorum.Bende susuzluk yapti azicik oda 10 gun falan surdu bitti..
    Kilo sorunu olana ciddi sekilde tavsiye ederim,Lotus100 son derece basarili bir urun bence..Dipnot : Bende hanimlarin forumunda karsilasmitim :)) ne isimiz varsa.
    Sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milagro2007 -- 30 Ekim 2009; 20:29:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emure

ölmek istiyorsan daha farklı yollar var bu ne hocam günde 4 kg verdiyseydi dünyadaki obezite sorunu biterdi zaten.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: emure

Alıntıları Göster
    Merve T./22/ İstanbul

Acı cehrenin bu kadar etkili olabileceğini düşünmedim, akşam kullandıktan sonra karın bölgesindeki yağların vücudumdan çıktığını hissettim ve tam 3,5 kilo vermişim,buna bende inanamadım. Herkese teşekkürler.

Yuh be kardeşim. Şimdi bu günde 4 kilo vermenin 2 yöntemi var Çok güçlü bir laksatif etki yapıp bütün bağırsaklarınızı boşaltıp üstüne kanınızdaki ve vücudunuzdaki su miktarını azaltması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kardelen G.

Merve T./22/ İstanbul

Acı cehrenin bu kadar etkili olabileceğini düşünmedim, akşam kullandıktan sonra karın bölgesindeki yağların vücudumdan çıktığını hissettim ve tam 3,5 kilo vermişim,buna bende inanamadım. Herkese teşekkürler.

Yuh be kardeşim. Şimdi bu günde 4 kilo vermenin 2 yöntemi var Çok güçlü bir laksatif etki yapıp bütün bağırsaklarınızı boşaltıp üstüne kanınızdaki ve vücudunuzdaki su miktarını azaltması lazım.

Alıntıları Göster
    Önemli olan sağlıklı zayıflamak.Böyle ilaçlar falan yalan.Doğru düzgün sporunu diyetini yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuu1x

Önemli olan sağlıklı zayıflamak.Böyle ilaçlar falan yalan.Doğru düzgün sporunu diyetini yap.

Alıntıları Göster
    Arkadasım su atılsa bıle zaten susattıgı ıcın arkadaslar su ıcıyormus bol.Yanı suyla gelen bır zayıflama degıldır bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grandgustin

Arkadasım su atılsa bıle zaten susattıgı ıcın arkadaslar su ıcıyormus bol.Yanı suyla gelen bır zayıflama degıldır bence.

Alıntıları Göster
    Kiloların yanında karaciğeride götürüyordur, başka türlü olmaz..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.