Şimdi Ara

Aboov bu ses yalıtımı ne kadar önemliymiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
10.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vw haterleri civic fanboylarına ithafen BİLALE ANLATIR GİBİ:
    ARAÇ 220 kmh de içeriye ses !!!ALIYOR!!! ama !!!CLİOYA GÖRE!!!! ÇOK AZ (bakın burası çok önemli BİLAL BİLE ANLAYABİLİR BUNU) SES ALIYOR!!!!

2 yıldır jetta kullanıyoruz çeşmeye giden dümdüz geniş otobanda 220 ye kadar çıkmışlığımız var. Araç 220 kmh de bile sanki clioda 100 le gidiyormuş gibi içeriye çok az rüzgar sesi ve yol sesi alıyordu. Yeni clio aldık 2017 model. Bu gün istanbul otobanında bi 150-160 yaptık arabanın içinde resmen hortum çıkıcaktı o nasıl uğultu sesidir öyle kulaklarım ağrıdı resmen sesten. Ben de o hafif vızıltı sesi geliyor da millet onu abartıyo sanıyordum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Stalker Batman -- 16 Kasım 2017; 0:51:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 yıldır polo kullanıyorum 1995 model otobanda 222 km/h ile gidiyorum ister inanın ister inanmayın içeriye ne yol sesi ne lastik sesi hiç bir şey almıyor.

Lakin geçen gün talismana bindim 22km/h ile gidiyorum aracın içinde bir uğultu var adeta içeride hortum var gibi anlatılmaz yaşanır ben böyle bir şey ne gördüm ne duydum.

Meğersem ne kadar önemliymiş yalıtım bir kez daha anladım vw nin ne kadar iyi marka olduğunu 95 model araç bile 2017 model reno dan daha iyi
    O zaman Bilal gibi konuşma kardeşim sen de... Türkçe çok klas bir dil. Düzgün konuşunca, düzgün yazınca kolay anlaşılan bir dil.

Bir yazı yazmışsın, beyin ishali gibi. Civic Fanboylarına örnek olsun diye konuya başlamışsın. Sonra Clio'nun ses yalıtım zaafiyetinden bahsetmişsin. Sonra Jetta'nın nasıl Clio'dan çok daha iyi olduğunu söylemişsin. Şimdi buradan ne anlamam gerekiyor?

Ne bekliyordun ki? Clio'nun ses yalıtımının Jetta'dan iyi olmasını mı bekliyordun? Yok... Normal zaten bu. O zaman insan gibi yazacaksın. Anlatmaya çalıştığın şey çok basit:

"Arkadaşlar, bugün ses yalıtımının ve aracın içeri daha az ses alacak şekilde dizayn edilmesinin ne kadar önemli olduğunu öğrendim. Bir Clio kiraladım. 120 ile giderken Jetta'da 200'le giderken içeri giren sesten daha çok ses girdiğini gördüm. Arada bir fark olmasını zaten bekliyordum. Sınıf farkı var arada; ama bu kadar ciddi bir fark olacağını düşünmemiştim. Bu yol sesi meselesi gerçekten konforu etkiliyormuş. Millet yol sesine sövdüklerinde anlamıyordum, "azıcık daha fazla gürültülü olsa ne olacak" diyordum, gerçekten arada uçurum varmış. Şimdi onlara hak verdim."

Anlatmaya çalıştığın şey bu ise, bu şekilde yaz. Okuyunca anlaşılıyor. Türkiye'nin en iyi okullarında toplamda 20 sene geviş getirmek için okumadım ben. Sen bir giriyorsun konuya, Civic fanboylarına sövüyorsun falan... Ne alaka arkadaşım? Karman çorman anlatıyorsun derdini. Sonra çevirip bana sokuyorsun bir de, "Bilal'e anlatır gibi" falan.

Ama anlatmaya çalıştığın şeyi sırf milletle tepişmek için, sağ elinle sol kulağını tutacak şekilde yazarsan, ben de gelir seninle en temizinden dalgamı geçerim. Çünkü gördüğüm kadarı ile çirkef aksın, tartışma çıksın istiyorsun. Bazen bu davranışı sallamam, görmezden gelirim. Bazen de şimdi olduğu gibi uğraşıp eğlenesim gelir. Bu seferlik ikincisini yapasım geldi. Hemen de bir bel altından vur "salaksın, sen anlamadın" imaları falan. Türk milleti savunmaya geçtiği an neden karşıdakine hakarete girişmeye çalışır ki? Kendini ifade edemiyor musun evladım sen?

"Tımım mı bıbıcım?" Aman sıfırlama sonra (depoyu). Kalırsın yolda.
  • O paraya o kadar, reno da yapar ses yalıtımı ancak maliyet kaygısı bunun önüne geçiyor.

• Jetta 220km hızla içeriye çok az rüzgar ve yol sesi alıyordu

220

Mercedes S Class’tan bile iyi araba yapmış VW tebrik ediyorum. S classta bile 160’dan itibaren başlıyor ses ama Jetta harikalar yaratmayı başarmış

Jetta neymiş böyle ya. Ben farklı bir cettaya bindim sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 15 Kasım 2017; 12:12:1 >

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Göçüklü Jettaya binmişsindir onlar göçükten kaynaklı ses alıyor özel üretim

• uçmuşsun batman

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Jetta 220km hızla içeriye çok az rüzgar ve yol sesi alıyordu

220

Mercedes S Class’tan bile iyi araba yapmış VW tebrik ediyorum. S classta bile 160’dan itibaren başlıyor ses ama Jetta harikalar yaratmayı başarmış

Yine kanser fanboylar inceden inceden gelmeye başlamış. Ben orda renaulta kıyasla çok az yazdım. Bi renaulta bin de ne demek istediğimi anla. Neyse blok sizin gibi alaycı konuşan kanser tiplerle hiç muhattap olamıyıcam

• 220 ve jetta içeride tornado oluşur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÇOK FAZLA YOL SESİ VAR
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yavaş..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VAG bu konuda çok iyi rakamlar abartı bile olsa sonuç aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

220 ve jetta içeride tornado oluşur.

Abartma

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Stalker Batman

quote:

220

Yine kanser fanboylar inceden inceden gelmeye başlamış. Ben orda renaulta kıyasla çok az yazdım. Bi renaulta bin de ne demek istediğimi anla. Neyse blok sizin gibi alaycı konuşan kanser tiplerle hiç muhattap olamıyıcam

• 2 yıldır polo kullanıyorum 1995 model otobanda 222 km/h ile gidiyorum ister inanın ister inanmayın içeriye ne yol sesi ne lastik sesi hiç bir şey almıyor.

Lakin geçen gün talismana bindim 22km/h ile gidiyorum aracın içinde bir uğultu var adeta içeride hortum var gibi anlatılmaz yaşanır ben böyle bir şey ne gördüm ne duydum.

Meğersem ne kadar önemliymiş yalıtım bir kez daha anladım vw nin ne kadar iyi marka olduğunu 95 model araç bile 2017 model reno dan daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JanKlod -- 15 Kasım 2017; 13:43:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

quote:

Orijinalden alıntı: Night Stalker Batman

quote:

220

Diğer yorumlarına bakıyorum da hep vw konularında millete çamur atmışsın. Yok vw 3 litre yakıyor falan filan diye. Az kıskan birader. Araban ne bilmiyorum ama yolda vwcilerden tokat yedikçe hasedinden kuduruyosun galiba :d

• Ben de geçen kadranda 235 km/sa gördüm. 5. vitesin kesicisine girdi araba yani daha ötesi olmazdı. İçeride ne lastik sesi vardı ne rüzgar sesi. Sadece motor sesi geliyordu. Sanırım arabanın ön tekerleri havada olduğu için öyle oldu.
  • vw temel araçları 200 görüyor,, 220 de pek bir hız değil,, günümüzde 200 görmeyen marka yok,,

• geçen otobanda 220 ile gidiyorum
    araçta gram ses yok
    çıt çıkmıyo
  • Jettadan önceki aracınız massey ferguson muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Jettadan önceki aracınız massey ferguson muydu?

• commandx C kullanıcısına yanıt
    con dere dir, jhon dree,

• Keşke orda vw jetta yerine “c sınıfı sedan bir araç” deseydiniz

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.