Şimdi Ara

abimin telefonunu uçurdum [csb diyenlere faturada eklendi...] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
617
Cevap
21
Favori
19.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abin olsam temiz bir dayak atardım
  • Para biriktirip almış bi de ne heveslidir. Öğrenince sana elveda
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Alem

tutar yerimi alıyım

edit; hayatın boyunca neden suya girip almaya çalışmadım diye kendine lanet edeceksin.

kardeşim kıyıdan düşürsem yine dalabildiğim kadar emin ol denerdim ama köprüden düşürdüm diyorum oltaların gemilerin arasında 10 metre dalamam ki çıkartsam ne olacak o da var

• Gemide ve denize 10 metreden yakın yerlerde cebimden telefonu çıkarmam bile. Fotoğraf çekmek için bile olsa. Hatta hep arkadaşlarım dalga geçer bu davranışım yüzünden.
  • "1 gecede 2 milyar kazanmak"

güzel bir hikaye olurdu, taksimden başlayabilirsin

yarın gel bize maceralarını anlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: boş insan

quote:

Orijinalden alıntı: the.mentalist

Sony xperia z alsaydı hiçbir sorun olmazdı.

quote:

Orijinalden alıntı: -atakan-

Hata sende degil abinde.htc one alacagina xperia z alsaydi simdi sapasaglamdi.

1metre su geçirmezliği ile oda dayanmayacaktı ayrıca 17 yaşındayım gemilerinden arasından geçip 10 metre dalıp yine çıkartamayacaktım
    ayştayn mod off

emrah mode on

beyler gerçekten beyin damarlarım kaynıyor şuan çok kötüyüm yardım edecek her türlü mesaja açığım şuan kimse bilmiyor aklıma hiç birşey gelmedi buraya konu açtım

O telefonu kurtarayım derken arabanın altında kalırdın belki her işte bir hayır vardır.Buda sana daha dikkatli olmayı öğretmiştir.Yalan söyleme doğruyu söyle ve yazın çalışıp ona aynı telefonu almaya bak.O kadar üzgünsen gidip calısırsın yazın alırsın yenisini.

• Tamam hava atmak için goturuyonda bari denize yakın yere gittiğinde duşuneydin tutamam belki kayar elimden vs biraz geride duraydın. Geçmiş olsun abin inşallah Ulti felan kullanmaz yarın .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonla birlikte düştük de
  • akşama smackdown.

• quote:

Orijinalden alıntı: 10_rengi

quote:

quote:

quote:

1metre su geçirmezliği ile oda dayanmayacaktı ayrıca 17 yaşındayım gemilerinden arasından geçip 10 metre dalıp yine çıkartamayacaktım
    ayştayn mod off

emrah mode on

beyler gerçekten beyin damarlarım kaynıyor şuan çok kötüyüm yardım edecek her türlü mesaja açığım şuan kimse bilmiyor aklıma hiç birşey gelmedi buraya konu açtım

O telefonu kurtarayım derken arabanın altında kalırdın belki her işte bir hayır vardır.Buda sana daha dikkatli olmayı öğretmiştir.Yalan söyleme doğruyu söyle ve yazın çalışıp ona aynı telefonu almaya bak.O kadar üzgünsen gidip calısırsın yazın alırsın yenisini.

yazın stajım var taş çatlasa 2 ay çalışsam 17 yaşındayım girdiğim yerler ne kadar para verecek tüm maaşımla yine 2 milyar toplayamam ama çalışıp yinede kazandığımı abime veririm sorun değil ben yarın akşamı düşünüyorum

• CSB
  • pin fall
  • quote:

quote:

quote:

ayştayn mod off

emrah mode on

Abinden habersiz mi aldın?

• oo yerleşelim şöyle bu konu iyi gider
  • Araya birilerini sokmaya çalış yoksa zor

• quote:

Orijinalden alıntı: bLaskex

Telefonla birlikte düştük de

gerçektne güzel fikir aslında belki biraz yumuşatır suçun birazını balıkçıya yıkarım

@S. Hawking hayır konuda belirttim yalvar yakar almıştım haberi var iş için şehir dışına gitmişti yarın akşam gelene kadar 2 gün kullanayım dedim
  • Bakalım yarın nr olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

ben öldürür diyorum. sergen?

gecmis olsun cnm .s.s

ben öldürmez diyorum.Acun??
  • Hem de 2 hafta oldu daha , hem de biriktirdiği para hem de htc one.

Şimdiden motosiklet kaskını tak , dizlikleri filan tak ağzına da dişliği tak belli olmaz dişleri kırabilir cinnet geçirince , o şekilde söyle en azından hasarı hafifletirsin.

Ne cesaret abinin telefonuyla suya yakın yerde telefonla foto çekmek , hayatının dayağını yiyeceksin bence , baban evdeyken söyle de o kurtarır belki seni yoksa kalıcı hasar bırakabilir abin sinirli biriyse.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.