Şimdi Ara

ABİ BU TELEFON FİYATLARI NE YA? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
277
Cevap
3
Favori
18.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
305 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Beykoz Sekoyası

Sen mevzuyu tam olarak anlamadım sanırım. Doğalgaz çıkınca sana bir faydası olmayabilir demek istiyorum. İranda tonla petrol çıkıyor, halka faydası oluyor mu?

Alıntıları Göster
    Oluyor hocam İran'da petrol olmasaydı Afganistan'dan beter olurlardı, orta doğu denen cehennemde en azından belli bir standartta yaşıyorlar. İsterse komünist, faşist diktatorya olsun başta, yerin altında bir şey varsa çıkarsınlar bize faydası olmazsa torunlarımıza olur kimsenin iktidarı sonsuza kadar sürmüyor

• Valla ben xaomi note 8 128gb almıştım 2000 tl ye 2 gün sonra telefon 3000 e çıktı şimdi 2500 civarı bir şey bu fiyat değişimi nedir biz de anlamadık ama adamlar işini biliyor. kazanıyorlar
  • Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam ikinci attığın tr garantili olabilir mi? Yoksa bu kadar olmaması gerek bunun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redeemertr

irandaki bir arkadaş, 500 dolar kazanan iranda kral gibi yaşıyor diyordu en son. tüm dünyayı karşılarına aldılar şimdi sağlam sürünüyorlar

Alıntıları Göster
    İranda 500bin dolar da kazansan leş gibi bir yer. Kadınsan ikinci sınıfsın. İçkiyi el altından alıyorsun. Vpnsiz internet kullanılmaz. İnternet buranın bile gerisinde kalite ve hız olarak. Halkı desen yobaz. Adamlar nefes almak için buraya yerleşmeye uğraşıyorlar, hoş o günler de eskide kalıyor gibi.

• Artık telefondan da istedikleri vergileri alamıyor millet kaçak yolla getirdikleri telefona imei attırıyor garantisiz ama normalden %25 %30 daha ucuza geliyor devlet normalde alabileceği vergiden oluyor daha fazla alabilmek için. Tam Türk esnaf mantığı tutturabildiğine vergiyi dayıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beykoz Sekoyası

Kral gibi yaşamak da göreceli. Mesela 500 dolarla kral gibi nasıl yaşanır? en kaliteli iphone, bilgisayar vs. yine alamazsın ki 500 dolarla, zaten iphone abd fiyatı belli. o nedenle burda bile aslında eksik ifade var. ha belki şunu demiştir, 500 dolar bile kral gibi geçindiriyordu insanı, şimdi sürünüyoruz demiştir. olabilir .

Alıntıları Göster
    Hocam market fiyatları aşırı düşük makarna 50 kuruş 6 lı pepsi 1.5 lt 2 lira gibi. 500 usd kazanan biri yabancı ürünleri tabi ki hemen alamaz ama iphone normalde 699$, bir kaç ay para biriktirip alabilir. asgari ücretleri 130 usd civarındaydı sanırım, o yüzden 500 usd kazanan biri asgariye göre 4-5 kat daha rahat oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

İranda 500bin dolar da kazansan leş gibi bir yer. Kadınsan ikinci sınıfsın. İçkiyi el altından alıyorsun. Vpnsiz internet kullanılmaz. İnternet buranın bile gerisinde kalite ve hız olarak. Halkı desen yobaz. Adamlar nefes almak için buraya yerleşmeye uğraşıyorlar, hoş o günler de eskide kalıyor gibi.

Alıntıları Göster
    Tabi ki öyle, ambargonun da daniskasını yemiş bir ülke sonuçta. İrandaki arkadaş da ilk başta Türkiye' ye gelmeyi düşündüğünü söylüyordu sonra durumu görünce vazgeçti Kanada' ya giden arkadaşlarının bağlantısı ile o taraflarda iş başvurusunda bulunacağını söylemişti.

• Telefon fiyatları gayet normal?

• 3 senedir kullandığım Zenfone 3 yerine başka bir telefon almayı düşünüyordum ama fiyatları görünce vazgeçtim
    Aynı telefonu 3 sene daha kullanırım
  • Bu telefon fiyatlarının artmasının mantıklı bir açıklama yok bu arada. Dolar falan artmadı bu süreçte. Tamamen telefon firmalarının .... ..... yapması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun telefonu arabası bilgisayarı yok. Dolara yuroya endeksliyiz. Bunun dışında tek amacı para kazanmak olan, hizmet etmek gibi bir vizyonu misyonu olmayan kodaman distribütörlere endekliyiz. Ve bunları koruyon hökümete endeksliyiz.

Bu ülkede fiyatı düşebilen tek şey akaryakıt onunda fiyatı onun da fiyatı düşe düşe 5.7 :)

• Hep amiral tabir edilen telefonları genelde çıktıktan 3-4 ay sonra kronik sorun yoksa almışımdır. Eskiden aylık gelirimle çok rahat alırken şuan, şuan kurtarsa bile almam. Anlamsız gereksiz bir fiyat var. 10k bir telefona vermek çok param olmadıkça şuan aşırı gereksiz duruyor. En son S8 almıştım, hediye çekiyle vs. yanına Gear S3 güzel kombinasyonla yine makul olmuştu. Şuan akıl karı değil. Hele katlanır ekranlar vs. aman yarabbi.

Bu arada doğalgaz vs. konularında yazanlar olmuş, dolar düşecek vs. diye. Evet düşer belki ama ekonomide hollanda hastalığı diye bir şey vardır. Nasılsa ekonomi kitaplarında yazan her olayı bi şekilde yaşıyoruz, bakarsın birde hollandayı görürüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 6 Haziran 2020; 17:16:7 >
  • Hayır, aynı.
    Tek ekran görüntüsü almadığı için 2 parça attım. Bu mavi renk, siyah renk daha ucuzdu.
    Gerçi bana da biraz fazla geldi. 2.5-3 k arası olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire Cavalry

Bu telefon fiyatlarının artmasının mantıklı bir açıklama yok bu arada. Dolar falan artmadı bu süreçte. Tamamen telefon firmalarının .... ..... yapması
    cbk ile vergi geldi yüzde 30
  • Al bi A50

• Oy verirken dusunecektiniz, beter olacaginiz günleri iple çekiyorum.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Ne zaman geldi? Link atar mısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire Cavalry

Ne zaman geldi? Link atar mısın
    Nasıl ne zaman geldi ? Kaç yıldır yılda 2-3 kere zamlar geliyor elektronik ürünlere bilmem nelere sen ne zaman geldi diyorsun
  • Kaçak mis gibi telefonlar var. Alın 10 liraya imei atıp kullanın. Bu haramileri para kaptırmayın.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.