Şimdi Ara

ABD nin batısında yılda 19 gün denize giriliyor doğusunda akıl hastaneleri var neden ABD isteniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç anlamıyorum ve anlam veremiyorum.amerikanın batısında yani tüm batı yakasında batı kıyısında kuzey kaliforniya akıntısından dolayı yani alaskadan güneye doğru akan soğuk su akıntısından dolayı ve dünyada sadece pasifik okyanusunda olan yükselme kavramından dolayı yani rüzgar yüzeydeki sıcak suyu yanlara ittiği için dipteki soğuk suyun yüzeye çıkmasından ve dipteki soğuk suyun yüzeydeki sıcak suyun yerini almasından dolayı tüm kaliforniyada ve amerikanın batısında yılda sadece 19 gün denize girilebiliyormuş.amerikanın doğu yakasında ise yani new york city miami gibi şehirlerde ise türkiyedeki akıl hastanelerini bile aratan korkunç akıl hastaneleri varmış.hatta 2 sene önce miamide bir akıl hastanesinde bir hasta oda arkadaşının gözlerini oydu ve yuvalarından çıkardı.new york city ve long islandda ise neredeyse tüm dünya tarihinin en korkunç akıl hastanesi olarak gösterilen pilgrim state hospital var.aslında bir zamanlar vardı.yaklaşık 2003 yılından beri terkedilmiş durumda ve çok az bir kısmı faaliyette.o kısmıda zaten bakım tesisleri oldu.diyeceğim amerikanın batısında yılda sadece 19 gün denize girildiği halde ve doğusunda ise korkunç akıl hastaneleri olduğu halde yani amerikada aslında yaşamak için ideal bir yer olmadığı halde insanlar yani tüm dünya insanları ve DH üyeleri neden amerikaya gitmek ve amerikada yaşamak istiyorlar? ve amerikaya gidenler bütün bunlara rağmen niye gidiyor? amerika neden bu kadar çok isteniyor?

kaynaklar;

tr.seatemperature.net
    Su sıcaklığı Los Angeles'ta Pasifik Okyanusu şimdi
    https://tr.seatemperature.net/current/united-states/los-angeles#google_vignette

seatemperature.net
    Los Angeles (California) Sea Temperature Today & Forecast
    https://seatemperature.net/current/united-states/los-angeles-sea-temperature#google_vignette

fox 5 san diego & kusı news
    Why is the water so cold at California beaches?
    https://fox5sandiego.com/weather/why-is-the-water-so-cold-at-california-beaches

https://www.miamiherald.com/news/health-care/article288061260.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swordsman Ercan -- 2 Kasım 2025; 21:19:36 >

• Antalya daha iyi sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sen antalyaya kurban ol be.en azından akıl hastanesi yok üstelik yılda 4-5 ay denize girebiliyorsun.üstelik rus hatunlarda çabası 

Ama antalyada yolda giderken bir kılıc ustadı ölümüne dövüşte meydan okursa ne olacak?

böyle birşey olmayacağını sende biliyorsun.ortaçağda mı yaşıyoruz? :)

Neden? Olursa bir samurai olarak meydan okumayı kabul etmek zorundayım.

yenilincede harakiri yapta bari tam olsun 

Burda bir endişem yok. Ölümüne menydan okuyanları burda tekte alabilirim. Ama antalyada meydan okursa bir kılıç ustası o zaman tehlikeli.

almanyaya gidilmez çünkü oranın berberleri çok kötü traş ediyomuş  

yav kardeşim akıl hastanelerinin ortamını korkunçluğunu bilmiyorsun herhalde? inan bana dünyanın neresinde olursa olsun oraları cezaevlerinden bile daha korkunç ve beterdir.

Software Engineer
    METU CENG '25
  • Swordsman Ercan kullanıcısına yanıt

tamam peki konuyla ne alakası var bunun ? amerikaya akıl hastanesine yatmaya mı gidiyorsun ?

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

tamam peki konuyla ne alakası var bunun ? amerikaya akıl hastanesine yatmaya mı gidiyorsun ?

hayır ama benim demek istediğim korkutucu bir mekanın korkutucu bir yerin olduğu şehirde yaşıyorsun.yani korkunç bir ortamla aynı bölgedesin.korkutucu bir yerle aynı şehri paylaşıyorsun.arada yüzlerce kilometre uzaklık yok.dolayısıyla akıl hastanesi olan bir şehirde yaşamak bunlardan ötürü rahatsız edicidir.benim demek istediğim buydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cevirme -- 3 Kasım 2025; 0:19:27 >

teşekkür ederim o sizin olağanüstlüğünüz 

kanka floridadada aynı türkiyedeki gibi toplu yatışlı akıl hastaneleri var.hatta türkiyedekilerden bile daha kötü durumdalar.hergün kliniklerde hastalar birbirlerine ve güvenliğe saldırıyorlarmış.anlayacağın çok kötü bir ortam.ben bile ilk izlediğimde şok olmuştum.

• Bu durum Amerikanın her yerinde akıl hastası var anlamına gelmez . Denize az girilmesi yine aynı şehirde Amerika’da yaşanmaz anlamına gelmez . Amerika’da bazı şeyler kolay elde edilebildiği için bazı konularda daha hassas olabildiği için insanlar orada yaşamak istiyor .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Nasipse önümüzdeki hafta ben de girerim Miami'de okyanusa...

Ama akıl hastanesi var? Hatta ortak kullanım alanı brezilya hapishanelerinden farksız.antalyada 5 ay denize girebiliyorsun + akıl hastanesi yok.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.