Şimdi Ara

ABD: 2 çalışanımız tutuklu ve terörle suçlanıyor, Türk hükümeti hâlâ kanıt göstermedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ABD: 2 çalışanımız tutuklu ve terörle suçlanıyor, Türk hükümeti hâlâ kanıt göstermedi


    ABD Dışişleri Sözcüsü Heather Nauert açıklama yaptı, "Türkiye ile ilişkilerimiz karışık. 2 çalışanımız tutuklu ve terörle suçlanıyor. Türk hükümeti hâlâ kanıt göstermedi" dedi.

    ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert yaptığı açıklamada "Türkiye ile ilişkilerimiz karışık" dedi. Nauert konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

    "Ankara'da bulunan Dışişleri Heyeti, tutuklu çalışanlarımızın durumu ve vize meselesini görüşecek. 2 çalışanımız tutuklu ve terörle suçlanıyor. Türk hükümeti tutuklu çalışanlarımızla ilgili hala bize delil sunmadı."

    ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu çalışanı Metin Topuz'un ‘FETÖ' soruşturması kapsamında ‘casusluk' gerekçesiyle 4 Ekim'de tutuklanmasının ardından ABD, Türkiye'den vize başvurularını askıya almış, misilleme kararı alan Türkiye de ABD'liler için aynı kararı uygulamaya başlamıştı.

    Krizin ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass tarafından çıkarıldığını savunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beyaz Saray'ın "John Bass iyi bir Büyükelçi'dir. Türkiye'de görev yapmasından gurur duyduk. Vize kararı, NSU, Beyaz Saray ve Dışişleri Bakanlığı tarafından alınmıştır" açıklamasına sert ifadelerile tepki göstermişti.

    Erdoğan, ''Bu olayı ortaya çıkaran buradaki bir büyükelçidir. Amerika'nın Türkiye gibi bir stratejik ortağını bir kendini bilmez büyükelçiye feda etmesi kabul edilemez. Biz size muhtaç değiliz" ifadelerini kullanmıştı.

    https://tr.sputniknews.com/abd/201710171030643541-abd-turkiye-iliskilerimiz-karisik/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 17 Ekim 2017; 23:2:21 >







  • ver fetöyü al çalışanı
  • Adamlar şaşkın tabi,eski Türkiye'deki gibi uysal ve emirlerine itaat eden bir Türkiye yok artık.Yeni Türkiye'de artık dik duran bir lider var,Reis'in emrinde bir ümmet var.Korkuları da bundan.Kapımızda yatmaya devam edecekler daha.
  • Fetoyu da onlar vermiyor, ne olacak şimdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orhanosmanoglu

    Adamlar şaşkın tabi,eski Türkiye'deki gibi uysal ve emirlerine itaat eden bir Türkiye yok artık.Yeni Türkiye'de artık dik duran bir lider var,Reis'in emrinde bir ümmet var.Korkuları da bundan.Kapımızda yatmaya devam edecekler daha.

    Allah aşkına dış poltikada 1 tane başarı göstersene.Çevremiz bildiğin ateş çemberi Kerkük'ü bile gidip İran kurtarıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Delil neymiş bizde öğrenmek istiyoruz..

    (Fetöcü ) Zekeriya öz ve polislerle görüşmüş. E zaten düne kadar Erdoğan ve bakanlarda görüşüyordu bunlarla, hatta zırhlı kendi mercedesinide vermişti... Adam orda çaycı değilki yetkili biri... Vali ile emniyet müdürü görüşse biri fetöcü olduğu iddia edilse diğeri için görüşmeleri suçlamaya delil olur mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 18 Ekim 2017; 3:14:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ver papazı al papazı canım abd cim hadi naş naş..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    ver papazı al papazı canım abd cim hadi naş naş..

    Devlet yönetmek

    Papaz kaçtı iskambil oyununa benzemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dartanyan96


    quote:

    Orijinalden alıntı: orhanosmanoglu

    Adamlar şaşkın tabi,eski Türkiye'deki gibi uysal ve emirlerine itaat eden bir Türkiye yok artık.Yeni Türkiye'de artık dik duran bir lider var,Reis'in emrinde bir ümmet var.Korkuları da bundan.Kapımızda yatmaya devam edecekler daha.

    Allah aşkına dış poltikada 1 tane başarı göstersene.Çevremiz bildiğin ateş çemberi Kerkük'ü bile gidip İran kurtarıyor.

    Dik durmaya çalıştığımız için ateş çemberinin içine atıldık. Her ne kadar hükümetin dış politikasının berbat olduğunda hem fikir olsak da Türkiye'nin ayağa kalmasını engellemek için dış güçlerin de çaba sarf ettiği bir gerçek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • orhanosmanoglu kullanıcısına yanıt
    kel kafa arkadaşım
    sen saç ektir en iyisi boşver rte yi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    ver papazı al papazı canım abd cim hadi naş naş..

    ver imamı (!) al papazı

    aslında.. ( Bütün yandaş medyanın düne kadar hocaefendi diye peşinden koşup şimdi papaz demesi de garip, sahte imam yada mürted yada başka şey deyin bari )

    Bütün dünya bu tutuklananları rehine olarak tuttuğumuzu düşünüyor maalesef.İşin kötüsü Gerçek olma ihtimalide yüksek

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar da ha bire kanıt isteyip duruyor O zaman biz de Türk yargısı bağımsız, bizde işler öyle yürümüyor deyip konuyu kapatalım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim hukuk sistemimizde kanıt şart değil , abd tanımamış yeni türkiyeyi
  • Ya boşverin he he diyip geçin, görecez ustalarını bakalım nasıl sıyrılacak bu işten, çok biliyor ya dik durmuş ya, göreceğiz ilerleyen zamanlar da.

    İnşallah ellerine yüzlerine bulaştırmazlar, inşallah delilleri vardır , "bak bunları hain demesinler diye yazıyorum ona göre" evet usta nasıl kıvıracak yakında ortaya çıkar ozaman bile savunur bunlar. Nasılsa alışmışlar kandırılmaya.

    Pret bhararayı da tayyip istemiş görevden alınmasını bununlada övünün, demek ki bir anlaşma yapıldı ki, adamı görevden aldılar, ama düşünemediği birşey vardı, kandırılmak ve yine kandırıldı davanın düşeceğini sandı ve yanıldı!

    Buyrun yazısı:
    https://www.gercekgundem.com/bharara-erdogan-gorevden-alinmami-istedi-297288h.htm
    quote:

    Washington Post gazetesinde yayınlanan yazıda yer alan Erdoğan-Biden görüşmesindeki Erdoğan'ın kendisinin görevden alınmasıyla ilgili girişimleri ve Ignatius'un bu konudaki iddialarını doğrulayan Bharara şöyle devam etti: "Rıza Sarraf'la bazı şekillerde müttefik olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, benim görevden alınmam için ısrarcı oldu, bu şekilde Rıza Sarraf davasının boşa çıkacağını düşündü. Bu çok incitici bir şey. Türkiye Cumhurbaşkanı'nın ABD Başkan Yardımcısı nezdinde federal bir başsavcının kovulmasını istemesinin çok sert bir yol olduğunu düşünüyorum. ABD Başkanı'nın ulusal güvenlik danışmanı olan Michael Flynn'in de Türk hükümetiyle olan ilişkilerini biliyoruz. Kimseyi suçlamıyorum ama durum Türk hükümetinin adı geçen konularla ilgili talepleriyle alakalı gerçekten de çok daha fazla sorular sorulması gerektiğini gösteriyor." Kaynak: Bharara: "Erdoğan görevden alınmamı istedi"


    Bir de hocayı istemiyor artık, ne varsa ne yoksa zarrab, siz hocayı istediğini mi sanıyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 18 Ekim 2017; 9:15:31 >




  • Hala dik duruş falan diyenler var.Barzoyu adam yerine koyup Ankarada alkışlatanlar kimlerdi? 10 yaşındaki çocuk daha iyi dış politika yapar bunlardan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Airbus A350 XWB -- 18 Ekim 2017; 9:22:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABD başkanı bile papazın derdine düştüğüne göre papazda sağlam bilgiler var.
    Forumdaki Sezginlerde kendilerine vazife çıkarmış papazı savunmak için
  • sülözışık kullanıcısına yanıt
    Baksana papazdan cok papazci var forumda..abd ile savas ciksa abd ordusuna katilirlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat1981pls -- 18 Ekim 2017; 11:27:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABD heyetinin vize krizinin aşılması ile ilgili şartları netleşiyor. Habertürk TV muhabiri Mahmut Gürer'in edindiği bilgiye göre heyetin şartları şöyle:

    - Metin Topuz ve Mete C. ile ilgili kanıtlar verilmeli.

    - Çalışanlarına dair soruşturmada ABD'ye bilgi verilmeli.

    - Temasların ABD'nin isteğiyle uyumlu olup olmadığı sorulmalı.

    - Çalışan ABD'nin isteğiyle temas yürüttüyse tutuklanmamalı.


    bu ne saçma bir açıklama.
    utanmadan "biz görüştürdük ve siz onlara dokunamazsınız" diyorlar.
    abd fetö bağlantısını itiraf ediyorlar ve buna rağmen bir şey yapılamıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.