Şimdi Ara

ABART EGZOS İLE İLGİLİ BİLGİ ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
14.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benım 2006 model accent admire araım war

aracıma abartı egzos yaptırıcam bunun zararı ve kaarı ne olur lutfen yardımcı olunuz

BUNU ALMAYI PLANLIYORUM

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-daha-2haftalik-abart-egzos-sadece-dinle-34393520/detay/

• hiç bir zararını görmedim 2 aydır kullanıyorum. çok ta güzel yakışıyor araca çok abartmadıkça.
  • http://www.bakucuzaal.com/Jsv-Racing-Torpedo-Performans-Egzoz-Susturuculu,PR-33877.html

İlandakinden al derim susturuculu ben kullandım2 ay ve çok memnundum istediğim zaman susturucusunu takıyordum fazla ötmüyordu tabi bu ilanda pahalı yazmışlar sanayide daha ucuzdur ben taktırmasıyla 160 a mal etmiştim
  • benim düşüncem soyle arabayı satıcamda satana kadar tadını cıkartayım dıyorum bnm verdıgım ılandakı

abart egzos u dusunuyorum cok para vermemın bı mantıgı yok sonucta satıcam aracımı

motora veya arabaya zararı ne olur yakıta etkısı ne olur yardımlarınızı beklyrum sımdıden tskrler herkese
  • Hiç bir zararı yok kardeşim al kullan tek zararı sen sesi duydukça basıcaksın vede egzoz sesi yüksek sevirde daha güzel çıkar biliyorsun bu yüzden yüksek devirde kullanırsan tabiki yakıtında artar sana kalmış artıp artmaması.
  • çok tskr ederım hocam ben cok yuksek devirde kullanmam aracı zaten açık hava fılıtrsı war bende ama motora zarar verıyormus
    oyle duydum bı kaç dosttan arava kore malı kalıte pek yok o yuzden motoru oldurmıyelım dıyorum
    fılıtreyı eskı halıne getırırp abart dusunuyorum ne dersınız bu yoruma
  • Hava filtresi motor kelebeğine zarar veriyor hava filtresi yerine egzoz taktırmak daha mantıklı.Hava filtresinden iyi bir ses alabilmeniz için hem motorun güçlü olması hemde kit"in kaliteli olması gerekir 30 tl yede hava filtresi var 800 ede :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle bir kaç düzeltme yapmak lazım.

Her nekadar "Abart" egzost terimi kullanılmakta ise de, bu Abarth markasından dilimize miras kalmış bir sözcük olup. O parçanın ismi performans tipi egzost tur.

Piyasada bir çok çeşit performans egzost var. Geniş bir fiyat yelpazesinde.

Bunların tümü aynı işi yapıyor nasılsa diye düşünmemek gerekli.

Çünkü pahalı bir performans egzostun yüksek fiyatı sadece "kazık" olmasından değil aynı zamanda kaliteli omlasından da kaynaklanır. Kolay paslanmaz, elyafı kalitelidir, krom kısımları kolay bozulmaz, dizaynı performans ve ses düşünülerek yapılmıştır.

İyi bir performans egzostu hem beygir gücü hem de ses düşünülerek imal edilir.

Yani ses ve makina mühendisliği birlikte kullanılır.

Kaliteli egzosttan güzel ses alınır.

Yine kaliteli egzost gerçekten performans artışı sağlar.

Otomobilin bir miktar back pressure a da ihtiyacı vardır. Aksi takdirde düşük devirlerde fazla güc kaybı ve benzin sarfiyatının artmasına yol açar.

İlandaki egzost son derece tırt.

İkinci el, az kullanılmış kaliteli bir egzost almanı tavsiye ederim.

Remus, Supersprint, Devil gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

Hava filtresi motor kelebeğine zarar veriyor hava filtresi yerine egzoz taktırmak daha mantıklı.Hava filtresinden iyi bir ses alabilmeniz için hem motorun güçlü olması hemde kit"in kaliteli olması gerekir 30 tl yede hava filtresi var 800 ede :)

aynen bende oyle dusunuyorum onun ıcın hafıf bagıran abart taktırmayı planlıyorum daha mantıklı deyılmı
  • hocam aracın dizel ise kesinlikle takmamanı öneirim. fakat benzinli ise vanalı egsoz takmanı şiddetle tavsiye ederim. bagcılarda atestugla sanayi de yaptrmıstım ben 150 tl ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoece

hocam aracın dizel ise kesinlikle takmamanı öneirim. fakat benzinli ise vanalı egsoz takmanı şiddetle tavsiye ederim. bagcılarda atestugla sanayi de yaptrmıstım ben 150 tl ye

hocam saol yardımların ıcın ama arıcı satıcam geçıcı sure kullanıcam vanalı sıstem guzel ama cok pahalı aracı satıcam o kadar masraf etmek ıstemıyorum onun ıcın ufak ideal bi abart alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toorop

Öncelikle bir kaç düzeltme yapmak lazım.

Her nekadar "Abart" egzost terimi kullanılmakta ise de, bu Abarth markasından dilimize miras kalmış bir sözcük olup. O parçanın ismi performans tipi egzost tur.

Piyasada bir çok çeşit performans egzost var. Geniş bir fiyat yelpazesinde.

Bunların tümü aynı işi yapıyor nasılsa diye düşünmemek gerekli.

Çünkü pahalı bir performans egzostun yüksek fiyatı sadece "kazık" olmasından değil aynı zamanda kaliteli omlasından da kaynaklanır. Kolay paslanmaz, elyafı kalitelidir, krom kısımları kolay bozulmaz, dizaynı performans ve ses düşünülerek yapılmıştır.

İyi bir performans egzostu hem beygir gücü hem de ses düşünülerek imal edilir.

Yani ses ve makina mühendisliği birlikte kullanılır.

Kaliteli egzosttan güzel ses alınır.

Yine kaliteli egzost gerçekten performans artışı sağlar.

Otomobilin bir miktar back pressure a da ihtiyacı vardır. Aksi takdirde düşük devirlerde fazla güc kaybı ve benzin sarfiyatının artmasına yol açar.

İlandaki egzost son derece tırt.

İkinci el, az kullanılmış kaliteli bir egzost almanı tavsiye ederim.

Remus, Supersprint, Devil gibi.

HOCAM SN OLAYI AŞMISSIN TEBRIK EDERIM VE YARDIMIN ICIN TESEKKUR EDERIM

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayktrk -- 22 Mart 2011; 19:20:57 >
  • ARKADASLAR BENIM ABARTIDAN BEKLENTIM ŞU ARACIMA YANI MOTORA ZARAR VERMESIN VE HAFIF BI SES VERSIN BUNA GORE BI TAVSIYENIZ WARMIDIR ACABA PERFORMANS ARTISI BEKLEMIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayktrk -- 22 Mart 2011; 17:09:55 >
  • yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar
  • Kafanı şişirmesi dışında bir zararı olmaz.
  • abartı değilla
  • AMAÇ??

5 yasındaki admire arabayı bağırtınca görültü kirliliğinden başka ve küfür yemekten baska ne elde edeceksin? yanlış anlamada meraktan soruyorum
  • borla spitfire al %15 performans artışı var ve mükemmel bir ses. ama sıfırı 650tl :D
  • yha arkadaslar az bagıran abart lar war onlardan alıcam cok bagırmıycak tabıkı 2000 model arabaya takılıyo bagırmıyor bnm aracıma neden tatırmıyayım arkdasım

zararı olurmu dıye soruyorum performans artısı olması gerekmez hava filtresi gibi ses vermesı yeterlı ne dersınız zararlı olurmu motora felan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.