Bildirim
A4 1.8 T QUATTRO
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
kimsenin bir fikri yok mu ya??? -
alınır abi niye alınmasın.ama performans olarak quattro sonucta bide turbo performanstan yana hiç süphen olmasın benim bi abimde vardı çok deli bişey yakıt konusunda bişey diyemem lpg takmadan yakar iillaki ama o kadar pek cok yakıcagını düsünmüyorum lpgye ben karsıyım lpg takmak için alıyorsan bence baska opsiyonel araçlara bak derim ben.masraf çıkartırmı çıkartır senden önce kullananlara baglı ama eger gül gibi baktılarsa taş gibidir masraf çıkarmaz. -
Al tabi sağlam araba tavsiye ederim -
dediğiniz araba bende var 1998 model lpg li.Km de 25 kuruş yakıyor.Ben çook memnunum çok performanslı 0-100 8.5 sn ki pek çok arabaya nal toplatıyor arabanın ağırlığına,konforuna,performansına ve 4 çeker olmasına karşın yakıt sarfiyatı lpg ile çok tatminkar.Temizini bulursan masraf çıkarmaz ben 1.5 senedir biniyorum Maşaallah bir sorun bir masraf çıkarmadı ama benim ki çok temiz ve full aksesuar deridöşeme sunroof vs.bu nedenlede piyasa fiyatının biraz üzerinde almıştım (23 bin tl ) dediğiniz gibi 17-18 bin tl ye alacağınız 96-97 modelleri dikkatli seçin umarım yardımcı olmuşumdur soracağınız başka bi şey varsa çekinmeden sorabilirsiniz... -
audi A4 1998 model temizi bulunur mu?yakıtı nasıldır?Çok masraf çıkarır mı:)
benim bildiğim kuatro sürekli 4 çeker değildi ya??kuatro gerekli gördüğünde 4 çeker olan değilmiydi?
dur google sorayım:)
mühendis007 bu arabanın temziliğini nasıl anlarız?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X