Şimdi Ara

A101 GILETTE PROMOSYONU 6- 12 Kasım 2014

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
4
Favori
4.791
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gilette Mach 3 1 makina 2 bıçak 9, 95 Tl

Gilette Tıraş Jeli 240 ml 4,95 Tl
    Gilette Tıraş Köpüğü 300 ml 3,45 Tl
    Kullan at Tıraş Bıçağı 3"lü Gilette Blue 3,95 Tl

Jelin fiyatı cok iyi. Bol stok yapmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mach üçlerin jiletleri sanki bir iki yıl önce daha dayanıklıydı şimdi 4-5 traşta eskiyor sanki.
  • ömerözkan kullanıcısına yanıt
    mach 3 + 2 bıcak fiyatı gayet iyiymiş.yanında 2 tane de köpük alır 16 liraya traş işini çözeriz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kansavkaplan -- 5 Kasım 2014; 21:11:44 >
  • yanlız blue serisi, yinede fiyat iyi.
  • Şok a rakip çıktı :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agibat

Mach üçlerin jiletleri sanki bir iki yıl önce daha dayanıklıydı şimdi 4-5 traşta eskiyor sanki.

Aynen bazen tek tıraşta köreriyor almıyorum artık.

• blue 3 bıçakları mach 3'e uyuyor mu arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mattiadestro -- 5 Kasım 2014; 21:25:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jiletlere para vermeyin alin bir philips tras makinesi keyfini surun... 3 senedir kullaniyorum cok memnunum.. haftada 1 veya 2 defa tras oluyorum... 3 ay falan gidiyor sarji ilk gunku gibi... daha 1 tane bile tras bicagi kullanmadim...
  • Her gün benim gibi traş olanlar için jilet daha iyi.

• voodoo child kullanıcısına yanıt
    Makine her yüze sakala uygun olmayabiliyor uygun olup olmadığını anlamak için illa 1-2 kere kullanmak lazım bu da mümkün değil. En temizi keskin bir mach 3 ve iyi bir traş köpüğü.
  • bule 3 değiştirilebilirler iyi ya afişte 5 lira diyor gerçi ama yine de uygun alırım 1 paket yarın. Jel alayım bide, köpükle zor oluyor

Cildi alıştırmak uzun sürüyor. Ya sürekli makine ya da sürekli jiletle tıraş olacaksınız. Benim sakallarımı hiç bir jilet kesemiyor, makine ise fena tahriş ediyor. Askerde hep sen bugün tıraş olmadın mı sorusundan bıkmıştım Azar işitmemek için tersten sağdan soldan her yönden aldım. Sakallar iyice sertleşti artık. Tek yönde kesersem sanki hiç kesmemiş gibi gözüküyorlar. Mutlaka terstende almak lazım ama tersten almayı da hiç sevmiyorum.

MAkine sıfır alıyor fakat hep sivilce yapıyor. Bıktım vallaha artık

• quote:

Orijinalden alıntı: mattiadestro

blue 3 bıçakları mach 3'e uyuyor mu arkadaşlar?

bende merak ediyorum ona göre alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

bule 3 değiştirilebilirler iyi ya afişte 5 lira diyor gerçi ama yine de uygun alırım 1 paket yarın. Jel alayım bide, köpükle zor oluyor

Cildi alıştırmak uzun sürüyor. Ya sürekli makine ya da sürekli jiletle tıraş olacaksınız. Benim sakallarımı hiç bir jilet kesemiyor, makine ise fena tahriş ediyor. Askerde hep sen bugün tıraş olmadın mı sorusundan bıkmıştım Azar işitmemek için tersten sağdan soldan her yönden aldım. Sakallar iyice sertleşti artık. Tek yönde kesersem sanki hiç kesmemiş gibi gözüküyorlar. Mutlaka terstende almak lazım ama tersten almayı da hiç sevmiyorum.

Bir gece önceden krem sürersen, iyi gelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jonathanlivinston

Şok a rakip çıktı :))

+1

• Blue2'lerden kaldı mı piyasada. Kullan at iyi oluyordu, 10'lu paketleri uyguna geliyordu. Bilen var mı acaba ucuza satan yer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

quote:

Orijinalden alıntı: mattiadestro

blue 3 bıçakları mach 3'e uyuyor mu arkadaşlar?

bende merak ediyorum ona göre alıcam.

Bende ona gore alacagim varmi bilen

• quote:

bule 3 değiştirilebilirler iyi ya afişte 5 lira diyor gerçi ama yine de uygun alırım 1 paket yarın. Jel alayım bide, köpükle zor oluyor

Senin kadar dertli olmadığım halde bazen lazer epilasyon geçiyor aklımdan, Allah sabır versin..

• quote:

Adam icini dokmus ya.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

Blue2'lerden kaldı mı piyasada. Kullan at iyi oluyordu, 10'lu paketleri uyguna geliyordu. Bilen var mı acaba ucuza satan yer?

babam onlardan alıyor hala. bazı marketlerde var demekki(adana'da). ama sakalları yumuşak onun. ben sert sakallıyım bana gelmiyor blue2.

gillette fusion proglide kullanıyorum bugüne kadar daha iyisini görmedim. bir de traş makinem var braun'un soğutma barlı olanlardan. tek tük kalanları da onunla alıyorum.

• mattiadestro kullanıcısına yanıt
    blue 3 mach 3'e uymaz, yapıları farklı. çift bıçaklı olan sensor excel sapına uyabilir ancak.

http://badgerandblade.com/vb/attachment.php?attachmentid=189816&d=1315453325&stc=1
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.