Şimdi Ara

A101 DeLonghi Filtre Kahve Makinesi ICM2B 109 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
8.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar A101'de gördüm de konusu açılmamış galiba, malum Gerçek Kahve Keyfi konusunda da pek bahsedilmemiş. Ben Jacobs filtre kahve alıp french press'le yapıyordum kahvemi ama biraz zahmetli oluyor, bunda her şey bir arada olduğu için almak istiyorum. Ama kullanım ömrü kalitesi nasıldır bilemiyorum.

İnternette yaklaşık 150'den başlıyor fiyatı. Hatta 3-4 yıllık konularda bile 150 TL civarı olduğu yazılmış.

A101 DeLonghi Filtre Kahve Makinesi ICM2B 109 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 27 Temmuz 2017; 12:37:57 >

• 5 gün önce 149'a Teknosa'dan aldım, makine çok iyi, ve 40 lira kazık yedik...
  • Saç kesme makinesi nasıldır alıp kullanan var mı? Gücü yeterli mi? Saçı 3 numaraya vurmak için alacağım, sürekli bu şekilde kullanacağım.
  • İzmirdeki arkadaşlar:

Yıkıkkemer camisinin az ilerisindeki a101'de sabah 2 tane vardı ben birini aldım. Amazon ucuzları gönderime kapadı bence düşünen alsın çok iyi fiyat.

Peesonele sorun şehrinizde telefonla nerede var öğrenirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cio_cio kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibi şanssızlıklar yaşıyorum bazen.

Peki kahve olarak ne kullandınız memnun musunuz?

İnternette filtresinin plastik olduğunu okudum, ama kağıt filtreyle değiştirilebiliyormuş. Plastik filtre pek güvenli değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CharlieSelim

Saç kesme makinesi nasıldır alıp kullanan var mı? Gücü yeterli mi? Saçı 3 numaraya vurmak için alacağım, sürekli bu şekilde kullanacağım.

Hocam kullanmadım da o da piyasadan 20-30 lira ucuz. Belki alınabilir. Eğer kaliteli bir şey arıyorsanız, benzer fiyatlarda Moser marka makineler var. Onların kullanım ömrü daha uzun olabiliyor.
  • Ben kullanıyorum. Güzel makine, memnunum. Kahveyi sıcak olarak hazırlıyor ve sıcaklığını da muhafaza ediyor. 1×4 ebatındaki kağıt filtreler ile uyumlu. Ben plastik filtresini kullanmıyorum. Kağıt filtre kullanınca temizliği de çok kolay oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • erolustun E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

Bir de söyle bir video buldum, haznesi kırılınca yedeğini bulamıyoruz galiba. Bir de önündeki tuş sıvı temasında bozulabiliyormuş.

• Gerçek Kahve Keyfi konusunda bahsedilmemiş olabilir çünkü orada filtre kahveden daha ileri aşamaları (espresso, v60, aeropress vb.) seven insanlar yoğunlukta. Bu tip makineleri beraberinde gelen plastik filtreyi çıkarıp tek kullanımlık kağıt filtreler ile kullanmanızı öneririm. Daha yağlı lezzet isteyenler ise biraz kahve posasını göze alarak aliexpress'ten sürekli kullanımlı altın filtre edinebilirler. Evdeki Sinbo'yu 7 senedir kullanıyorum, bu makine de iyi kullanılırsa (boş sürahiyi çalışan makinede bırakmamak gibi) uzun yıllar hizmet eder.

Edit: Biraz daha ileri aşama makine isteyenler alacakları üründe aroma özelliği (daha koyu kahve sunuyor) ve zaman ayarı özellikleri arayabilirler. İlk makine için bu yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arandur -- 27 Temmuz 2017; 13:57:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende filtre kahve makinası için geldim.. marka iyi bir marka 150 liradan aşağıya yok..
    110 lira fena değil gibi..

zamanında bir hata yapıp kiwi almıştım 50 liraya çöp olduğunu anladım.. kahveyi sıcak vermiyor..

• Bu makine 69 tl ye satıliyordu indirimsiz. paramizin degeri oyle bir dustu ki dh tayfasi su an 109 tlye sevinir oldu, vay halimize...

• 3 yıl önce arkadaşın dediği gibi 69 tl ye almıştım.

Halen kullanıyorum.

Normal filtre makinesi işte, her tarafı plastik.

Delonghi nin profesyonel makinaları ile alakası yok.

Kahve hazır olunca bi ötüyo vit vit.

Bi sorun yaşamadım. Daha ucuz makine bulursanız da aynı işi görür.

O değil de asıl çim makinesi ciddi iyi fiyatmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihilist76 -- 27 Temmuz 2017; 17:11:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

3 yıl önce arkadaşın dediği gibi 69 tl ye almıştım.

Halen kullanıyorum.

Normal filtre makinesi işte, her tarafı plastik.

Delonghi nin profesyonel makinaları ile alakası yok.

Kahve hazır olunca bi ötüyo vit vit.

Bi sorun yaşamadım. Daha ucuz makine bulursanız da aynı işi görür.

O değil de asıl çim makinesi ciddi iyi fiyatmış.

Adam gibi filtre kahve makinesi bu ama tahmin edileceği üzere ateş pahası:

https://www.amazon.com/Moccamaster-10-Cup-Coffee-Brewer-Polished/dp/B0055P70MQ

• quote:

Orijinalden alıntı: Infinitum

Teşekkürler hocam.

Bir de söyle bir video buldum, haznesi kırılınca yedeğini bulamıyoruz galiba. Bir de önündeki tuş sıvı temasında bozulabiliyormuş.

Hocam bildiğim kadarıyla cam hazneye karaf deniliyor. Yedek parça satan sitelerde 60-70 TL civarına bulmak mümkün. Açma kapama düğmesinin sıvı temasına dayanıklı olmayışı meselesi zaten birçok elektrikli ev aletinde yaşanılabilecek bir problem. Makul fiyatlı ve iş gören bir makine. Daha fazlasını da beklememek lazım.

http://www.ayserservis.com/Delonghi-ICM2-Cam-Hazne-Siyah,PR-1359.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolustun -- 28 Temmuz 2017; 12:40:18 >

• Infinitum kullanıcısına yanıt
    Kahve olarak Starbucks'ın Kenya'sını alıyorum. Oldukça memnunum. Filtresi aslında güzel ama beğenmezseniz de kağıt kullanırsınız dert değil, basit bir şey :)
  • bu makine bir kaç ay önce 59tlye satılmadı mı?
    farklı mıydı o yoksa .

sıcak tutmuyor ılık oluyor diyenler vardı
  • Saç kesme makinesinin fiyatı uygun geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Christhof

Bu makine 69 tl ye satıliyordu indirimsiz. paramizin degeri oyle bir dustu ki dh tayfasi su an 109 tlye sevinir oldu, vay halimize...

Aman hocam alıştık artık, burada bu durumdan çok yakındım ama artık ne desek boş. İş işten geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cio_cio

Kahve olarak Starbucks'ın Kenya'sını alıyorum. Oldukça memnunum. Filtresi aslında güzel ama beğenmezseniz de kağıt kullanırsınız dert değil, basit bir şey :)

Hocam bilgi için teşekkürler. Ben A101'e gittim ama bulamadım, zaten bu parayı vermek pek istemiyorum makineye. Ben Jacobs'un filtre kahvesini alıyorum da galiba aroma denilen ekşimsi tat çok oluyor bazen. Süt, şeker falan da katmadığım için bazen beğenmiyorum. French Press ile yapıyorum. Burada Starbucks yok ama Kahve Dünyası var. Orada French Press'e uygun olarak güzel bir kahve çektiremez miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realitych

bu makine bir kaç ay önce 59tlye satılmadı mı?
    farklı mıydı o yoksa .

sıcak tutmuyor ılık oluyor diyenler vardı

O kiwi marka makineydi galiba. Baya kalitesiz bir şeymiş dediğiniz gibi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.