Şimdi Ara

A101 DeLonghi Filtre Kahve Makinesi ICM2B 109 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
8.735
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erolustun

quote:

Orijinalden alıntı: Infinitum

Teşekkürler hocam.

Bir de söyle bir video buldum, haznesi kırılınca yedeğini bulamıyoruz galiba. Bir de önündeki tuş sıvı temasında bozulabiliyormuş.

Hocam bildiğim kadarıyla cam hazneye karaf deniliyor. Yedek parça satan sitelerde 60-70 TL civarına bulmak mümkün. Açma kapama düğmesinin sıvı temasına dayanıklı olmayışı meselesi zaten birçok elektrikli ev aletinde yaşanılabilecek bir problem. Makul fiyatlı ve iş gören bir makine. Daha fazlasını da beklememek lazım.

http://www.ayserservis.com/Delonghi-ICM2-Cam-Hazne-Siyah,PR-1359.html

Bilgi için teşekkürler. Servisinde bulabileceğimi tahmin etmiştim ama tabii ki tanınan her marka gibi yedek parçası ürünün kendi fiyatında :)

• quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Gerçek Kahve Keyfi konusunda bahsedilmemiş olabilir çünkü orada filtre kahveden daha ileri aşamaları (espresso, v60, aeropress vb.) seven insanlar yoğunlukta. Bu tip makineleri beraberinde gelen plastik filtreyi çıkarıp tek kullanımlık kağıt filtreler ile kullanmanızı öneririm. Daha yağlı lezzet isteyenler ise biraz kahve posasını göze alarak aliexpress'ten sürekli kullanımlı altın filtre edinebilirler. Evdeki Sinbo'yu 7 senedir kullanıyorum, bu makine de iyi kullanılırsa (boş sürahiyi çalışan makinede bırakmamak gibi) uzun yıllar hizmet eder.

Edit: Biraz daha ileri aşama makine isteyenler alacakları üründe aroma özelliği (daha koyu kahve sunuyor) ve zaman ayarı özellikleri arayabilirler. İlk makine için bu yeterlidir.

Bilgi için sağolun, bu altın filtre olayını merak ettim, araştıracağım. Aliexpress'ten aldığım şeylerin gıdaya temas etmeyecek şeyler olmasına özen gösteriyorum genelde.

• Infinitum kullanıcısına yanıt
    Hocam makine bu parayı hak ediyor, yani 109 iyi aslında. Press den dolayı o tadı alıyorsunuz aslında, ben Kenya'yı press de içerken o tad geliyordu çünkü zaten asiditesi yüksek bir kahve, bir de boyutu biraz büyük oldu mu, o asidin ekşiliği geliyor ağza. Makine iydir, kahve de internetten falan alırsınız. Tchibo da 250 gr. 15-20 tl ye iyi kahveler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cio_cio

5 gün önce 149'a Teknosa'dan aldım, makine çok iyi, ve 40 lira kazık yedik...

Sizin yerinizde olsam, Birebir aynı model ise bir tanede a101den alıp ambalajını hiç açmadan teknosaya iade ederdim. 40 lira bu ülkede milyonlarca vatandaşın bir günlük yevmiyesi.

• zümrütevlerde pttnin karşısındaki A101 de 3 tane var arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

Ben kullanıyorum. Güzel makine, memnunum. Kahveyi sıcak olarak hazırlıyor ve sıcaklığını da muhafaza ediyor. 1×4 ebatındaki kağıt filtreler ile uyumlu. Ben plastik filtresini kullanmıyorum. Kağıt filtre kullanınca temizliği de çok kolay oluyor.

Dostum aynı ürün bende de var. Kahve sıcak tam olmuyor. Ilık seviyesinden biraz daha sıcak oluyor.

• Çim biçme makinesi asıl sıcak fırsat bu bültende.

Piyasada 80-90 tl aralığında.

Bulamam sanıyordum ama girdiğim ilk a101 de buldum.

• 3 numara kağıt filtre ile kullanırsanız daha iyi kahveler elde edebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

Çim biçme makinesi asıl sıcak fırsat bu bültende.

Hocam bu Atlas marka ürünler hep sıkıntılı oluyor, siz alıp denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christhof

Bu makine 69 tl ye satıliyordu indirimsiz. paramizin degeri oyle bir dustu ki dh tayfasi su an 109 tlye sevinir oldu, vay halimize...

60 liraya almıştım 3 sene önce.

• Elmayla armutu kıyaslamak gibi olacak ama alamayan varsa moka pot alabilir. Makine değil kahve demleme cezvesidir manueldir. Moka pot ile makinedeki gibi tek tuşa basarak kahve yapamazsınız çünkü tuşu yoktur. Kahve ilgi ister

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 29 Temmuz 2017; 20:8:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infinitum

quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

Çim biçme makinesi asıl sıcak fırsat bu bültende.

Hocam bu Atlas marka ürünler hep sıkıntılı oluyor, siz alıp denediniz mi?

Yok henüz denemedim.
    Ama fazla bi beklentim yok.
    Okuduğum yorumları gayet iyi.
    Bu fiyata alınan aletten husqvarna performansı beklemiyom zaten.
  • Arkadaşlar kaçırdık bu makineyi başka fırsat bulan bilgilendirebilir mi?
  • Satılamayanlar a101 de var. Ara sıra gözüküyor. Müşteri hizmetlerini arayıp bölgenizde stok sorgulayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 16 Eylül 2017; 14:47:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilecikte 2 adet var

A101 DeLonghi Filtre Kahve Makinesi ICM2B 109 TL

A101 DeLonghi Filtre Kahve Makinesi ICM2B 109 TL

• belo3 kullanıcısına yanıt
    Hocam A101 bile önce indirim sonra bindirim yapmış, indirimli fiyatı daha pahalı :)
  • delonghi kahve makinesi konusunda iyidir fiyat da uygun görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.