Şimdi Ara

A101 de bunu yapıyorsa .. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
243
Cevap
1
Favori
29.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
333 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben bu fare ile sadece 4000 saatten fazla dota 2 oynamışım lol ve dota 1 saymıyorum çünkü süreleri yazmıyor. Bu en az 50 milyon tık eder kaba bir hesapla ama muhtemelen çok daha fazladır.

Kaliteli bir şey alıp alıştığınız hissiyatı kaybetmeden aynı şekilde kullanmak daha karlı olacaktır diye düşünüyorum.

• Adamın ekran kartı tüm foruma batmış şaka gibi :D adamın 6k lık ekran kartı kullanıp 30 liralık mouse kullanmasındaki sorun ne? Competitive oyun oynamıyordur, oynadığı oyunları güzel grafiklerde oynamak istiyordur farem yağ gibi akıyor diye mastürbasyon yapmıyordur böyle yapar :dd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A101 ürünleri gününden önce satıyor. Ankara'da bulunduğum yerde birçok a101 mağazası böyle yapıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Egrino E kullanıcısına yanıt

Sorun ne kullandığında değil bence "o kadar zengin değilim." demesi gibi geldi bana :D

• Şikayet edersen işten bile atarlar o saate orda olduğunu kanıtlaman yeterli afişte varsa satmak zorunda bunu çalışana şikayet edeceğini bildir. Çalışana sizleri şikayet edeceğim foto çek bak neler luıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryo41

hocam bu ve arkadaşın a101 deki mouuse markası hariç aynısı bende var tasarımı aynı :D aliexpress de 2.25 dolar  

Alıntıları Göster

Hocam Çin'den o mouseyi getirip kendi markalarını yapıştırıyorlar.

• Yalnız inanılmaz kaliteli ve dayanıklı bir faredir. 6 sene önce 105 liraya almıştım. 6 senedir her Allahın günü de kullanıyorum daha tek bir sıkıntısını bile görmedim. Ve hala sıfır gibi görüntüsü var.

• Mitinglerde bir yerler yıtirtılıyor müslümanız, islama tabiyiz, Allah görüyor vs vs. Ama adamların rantı hepinizi kazıklamak üzerine kurulu. Cumadayım, hoca şimdi şunu söyledi; yav o namaz kılanların haline. Hak yeme gırla, işi serme gırla, adam kayırma gırla. Daha ne yazayım bilmiyorum. Allah hepimizi kurtarsın doymak bilmeyenlerden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masajah_rataj -- 4 Eylül 2020; 13:5:11 >
  • Aynı ürün ben de de var orta tekerleği benimde bozuk ama sağ ve sol tıkta sorun yok daha 7 senedir kullanıyorum A101 de bunu yapıyorsa .. 

• genelde aktüeller önceki günden raflara diziliyor, önceki gün akşamı ve sabah ürünler bitiyor. zaten mağazalara sayılı yani az sayıda geliyor çoğu ürün bikaç tane falan. bide bu market çalışanı arkadaşlar aktüellerin bir kısmını eşe dosta karıya kıza ayırıyor en büyük sorun bu A101 de bunu yapıyorsa .. 

• Hocam firmanın sitesinden mail atın. Böyle istedikleri gibi at koşturamazlar. Bizzat mağazanın adresini falanda verin.

• togiksk T kullanıcısına yanıt

Bir mağaza değil ilçe geneli hepsi öyle

• Al kardeşim an itibariyle a101 A101 de bunu yapıyorsa ..

• siizn orada tercih edilmiyor demek ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

orta teker muhtemelen kronik sorun ama benimki savaş yaşamış gibi üstü soyul soyuk benimde 5-6 senedir muhtemelen ama iyi yapmış herifler

• kardeşim online satmasa adamlar haklısın derim, Bim mesela online satmıyor ona ne diyorsan de... ama a101 e bari laf etme. imzandaki sistemi görüpte 30 tl lik mouse peşinde mi koşuyorsun diyenler sonuna kadar haklı.

• 10 liralık kargo ücreti vermemek için 3 ay 30 mağaza gezmek? Hani ben de kendimi tutumlu, hesabını bilen biri olarak görürdüm. 3 günlük dünyada bu kadar uğraşmaya, kendini yıpratmaya değmez kardeşim. Yazıktır zamanına, emeğine... 2 şişe kola az içer çıkarırsın o farkı, valla yazıktır...

• Desene fareleri kediler yemiş.

• Mouse ihtiyacım olsa A101'den almayı geçtim. Seçenek olarak bile aklıma gelmez.

Arkadaşta tek seçenekmiş gibi birde 2-3 tur mağaza mağaza gezmiş. (10-TL Kargo için değermiydi?)

Yetmemiş bölge müdürünü arayacak kıvama gelmiş A101 de bunu yapıyorsa ..  Ne diyelim umarım bir gün amacınıza ulaşır sınız A101 de bunu yapıyorsa .. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 4 Eylül 2020; 15:36:58 >
  • Şimdi arkadaşımızın konusuna bir kaç görüşümü yazayım

1-Bu tarz firmalar böyle indirimli ürünleri her mağazasına göndermez

2-Ürün gönderilsede belli mağazalara az sayıda gider çünkü amaç o ürün üzerinden müşteri çekmektir o ürünü satmak değil.

3-Bu ürünleri takip eden personel yada eşine dostuna ayırır gelen o tek ürünü avucunu yalarsın

4-Personel kalitesi bellidir hangi ürünün nerede olacağını adedini bilmez.

Sizlere tavsiyem 3-5-10 TL daha ucuza ürün alacağız diye personel kalitesi az bilgi birikimi 0 olan sözde kurumsal olan firmalardan kaçının.Tabi ülkemizin kazanç durumunuda düşünürsek bu durumlar ile çok fazla karşılaşırız.

En güzeli zenginler yapıyor parası olan migrosa gidiyor,Beymen,lacoste vb. gibi önce muhatap bulmak sonra istediğini güvenle almak mesele bu

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.