< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglera Beta -- 4 Eylül 2020; 18:32:15 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
A101 de bunu yapıyorsa .. (9. sayfa)

-
-
Adamin ekran karti size niye bu kadar batti la :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
G903 aşağısı kullanamam fare dediğin şey oyunlarda çok önemli ama param var diyorsun ağlıyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne ekran kartıymış arkadaş, bu ne ya gelen giden ekran kartına laf atıyor. Neden ekran kartına bu kadar taktınız, yıllarca onboard ekran kartı kullandım, sattım üstüne para ekleyip 960m kullandım, onu da satıp üstüne para ekleyip 1070 kullandım bunları en az 2-3 yıl kullandım, onu da çok uyguna verip biriktirdiğim para ile 2070 aldım. Çalışın biriktirin siz de alın, yok yani bunu kullanan fare alamaz mı anlamıyorum
bim ve a101 den pc parçası almak? ilginç
internette dolu güvenli site varken
-
ucuz olduğu için diyeceğim, konu yine aynı yere gelecek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
nette de var ucuz zaten
-
Hepsini nasıl kafaladılar bilmem ama oradaki çalışanlardan tanıdık çıkarsa işin kolay yürüyor ama bence de 5-10 a bulaşmadan online alışveriş en iyisi
bu gün iki farklı a101 e gittim ikisinde de logitech g300s mause vardı öyle bir şey olsaydı 2 milyonluk şehirde hayli hayli dönerdi senin dediğin olay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KelKodVer -- 4 Eylül 2020; 21:12:8 > -
Ölücüsünüz sürünmeye devam edin
Şikayet edin
A101 ve Bimlerdeki klasik olay önüne geçilmesi de zor ayrıca ben olsam sanırım 3 ay mağaza gezeceğime o bilgisayarcıdan 20 TL fazla verip alırdım herhalde :)
Şaka bir yana mouse konusunda fiyatları bilmiyorum ama bu marketler çoğu üründe internet satıcılardan çok da ucuza getirmiyorlar ürünleri, ha gerçekten uygun ürünler geliyor onları da diğer arkadaşlarında yazdığı gibi A101 online büyük nimet al kapına kadar gelsin.
Heleki şu virüs döneminde sabahları bim a101 önlerini görünce bile içeri girip alasım gelmiyor bim aktüel ürünlerini o yüzden ne kadar uygunda olsa takibi bıraktım a101 e bir şey gelirse de online alıp geçiyorum
-
alın size ucuz fare 25 tl den 50 tl ye kadar
https://www.hepsiburada.com/mouse-c-52?filtreler=fiyat:25-50
-
Personel müşteri memnuniyetsizliği için yarışıyor gibiler. İstisnaları az da olsa var tabi
Bu ülkede olan sorunların temelinde yatan sebeplerden biri de ortada bir usulsüzlük varken göz ardı edip sende oradan alma başka yerden al, ya da RTX 2070 almışsın 20-30 TL için indirim mi arıyorsun vb. yorum yapanlardır. Ortada bir usulsüzlük var arkadaşlar bunun çözülmesi lazım ama siz gelmiş saçma sapan konuşuyorsunuz! Bunlara dur demezsen yarın diğeri de yapar sonra ondan görüp başkası da yapar. Her şeye göz yummamızdan ses çıkarmamamızdan bu hallere düşmedik mi?
-
Vay be
Ne kadar da geri kafalı insanlarsınız.
Olayı göremeyecek kadar körsünüz.
geri kafalı mı yoksa kör olmak mı? bence bu ikisi arasında epey bir fark var. ha seç beğen al diyorsan ayrı konu.
bence ilk seçenek daha makul görünüyor. beğenirsin veya beğenmezsin, alırsın veya almazsın. reklamı yapılan ve satışta olan bir ürün mağazanın reyonuna girmiyorsa, bu bir sorundur. bence üzülmesine gerek yok konuyu açan üyenin. ben de fi tarihinde aldım bir tane maus ve kesinlikle bir sorunu vardı. imleç durup dururken yerini kaybediyor ve ekranın başka bir yerinde aniden ortaya çıkıyordu. 15'e mi ne almıştım. sonra yakın zamanda 10000 mah bir pil satılıyordu, onu alayım dedim ihtiyaçtan. araştırınca gördüm ki onda da sorunlar var şikayet konusu olmuş. (kısa sürede pil şişmesi) ucuz etin yahnisi hesabı, illa da ucuz olması isteniyorsa bence alternatif olarak başka bir firma seçilebilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X