Şimdi Ara

A101 de bunu yapıyorsa .. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
243
Cevap
1
Favori
29.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
333 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bu kadar tasaya gerek yok bence. a101 websitesinden alın derim. hali hazırda bir kaç model gördüm pirhananın 30tllik. üzerine günlük alışverişinizi de ekleyip 101tl ye tamamlarsanız kargo da ücretsiz oluyor. tavsiye ederim.

ayrıca şahsi tavsiye: tabii ki istediğiniz fiyata istediğiniz ürünü alabilirsiniz ama a101 deki 30tllik farelerden bir kaç tane eskittim. tuşları düzgün çalışsa bile optikleri rezalet, çoğu zaman istediğim yere gitmiyor fare. o yüzden logitech m170 aldım amazon.tr den 70₺ye. 4 ayda bir 30₺lik fare almaktansa bir kere logi almak daha mantıklı bence  

• Çok basit. Çalışanlar depoluyor(çalışanlardan kastım müdür,kasiyer, bölge müdürü vs.) Sonra azcık daha pahalıya toptan olarak diğer diğer dükkanlara satıyolar daha sonra onlar da bize sokuyor(ürünleri)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • a101 hatalı evet ama sen de 3 aydır bu sorunu çözemiyorsan sende de hata var.

• sende harbiden akıl yokmuş

• gelmemiş dediği fareleri tanıdıklara ayırıyorlar veya kendileri alıyorlar, bir ara kasiyer bana beleşe bir kutu oreo vermişti galiba prim alacak fişte ücreti ödenmiş gözüküyordu.   bu arada az önce a101'den geldim fare klavye okul gereçleri hatta daha önceden kalma toshiba usb'ler bile var ancak kadınları ilgilendiren bir şey gelirse ayırrtırıyoruz, nabalım dünya böyle dandik bir markette bile adam kayırma var.

• zaomss kullanıcısına yanıt

1 yıl dayanıyor bana :D Yılda bir 30 tl koymaz , pahalı alırsam max 2 yıl götürür diye pahalıya yanaşmıyorum açıkçası

• daha önce de termos olayında benzeri yaşanmıştı acaba mağaza müdürlerinden biri toplayıp satıyor olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

a101 hatalı evet ama sen de 3 aydır bu sorunu çözemiyorsan sende de hata var.

Ne yapalım her ay mağazaya girmeden depoda satın alıyorlar ürünleri, benim oralara elim yetişmiyor, tek yapabileceğim dükkanın önünde 1 saat önceden gelip beklemek ve milli piyango gibi bu dükkanda fare olmasını ummak

• wearesorryserver kullanıcısına yanıt

hayatta her şey düzgün gitmiyor özellikle Türkiye'de. O yüzden bir şeyin düzelmesini beklemek yerine kendin çözmen gerekiyor. Fare alamayacak kadar fakir olduğunu düşünmüyorum, a101'den alman şart değil. Şikayetini edersin bir yandan da fareni alırsın. 3 ay boyunca sırf a101'den fare alamadım diye faresiz olman saçma

• quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

hayatta her şey düzgün gitmiyor özellikle Türkiye'de. O yüzden bir şeyin düzelmesini beklemek yerine kendin çözmen gerekiyor. Fare alamayacak kadar fakir olduğunu düşünmüyorum, a101'den alman şart değil. Şikayetini edersin bir yandan da fareni alırsın. 3 ay boyunca sırf a101'den fare alamadım diye faresiz olman saçma

Bim ve şok a istediğim türde fare gelmedi, A101 e 3 kez gelmesine rağmen olanlar bunlar. Farem hiç yok değil , çok eski bir fare var arada basmıyor sağ-sol tık onu idareten kullanıyorum. Götürdüğü yere kadar da kullanacağım, bir gün hiçbir şekilde çalışmaz ise o zaman dediğin gibi almak için beklemem, internetten ucuz bir tane siparişi veririm

• Orada çalışanlar ayırıyor arkadaşlarına.Ben de birkac kez aldım ip kamera vs geldigi gibi calısanlar biri kendi adina alıyor.O bilgisayarcilarin tanidiklari vardir onlar getiriyordur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

a4tech x7 mouse var bende yaklaşık 9 yıldır kullanıyorum sadece kablosunu değiştiriyorum kırılınca nasıl yılda bir mouse bozmayı beceriyorsunuz aklım almadı. Yılda bir mouse aldığınıza göre baya zenginsiniz bence :D

• Maalesef bu hep olan bir şey.

Özellikle müdürler var bu işin içinde ve 1-2 tane de değil neredeyse hepsi sömürüyor fırsatları.

Ben artık takip bile etmiyorum.

Sabah dükkana ilk giren olduğum halde yok cevabı aldım kaç defa.

Söylediğiniz gibi kampanyanın aynı gününde Letgo gibi siteler bu ürünlerle doluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amma velakin -- 4 Eylül 2020; 10:33:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan arkadaş skandala imza atmış hayretle okudum. O ekran kartını kullanıp fakir faresi beşinde koşan yurdum insanı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rampage

o kadar zengin değilim diyorsun ekran kartı rtx 2070. 30 liralık fare almaya insan utanır

10 , 20 TL nin hesabını yaptığı için 2070 kullanabiliyorken 100 200 TL nin hesabını yapmadan yaşayanlar Pentium kullanır bu işler böyle  

• quote:

Orijinalden alıntı: ralthin

a4tech x7 mouse var bende yaklaşık 9 yıldır kullanıyorum sadece kablosunu değiştiriyorum kırılınca nasıl yılda bir mouse bozmayı beceriyorsunuz aklım almadı. Yılda bir mouse aldığınıza göre baya zenginsiniz bence :D

Farenin bir tıklama ömrü var, misal 1 miyon tıklama sonrası aşınıyor. Benim bozulma da aşınmadan kaynaklı.

arkadaşımla beraber 2016 senesinde bilgisayar topladık. o mouse olarak logitech g300s, ben steelseries rival 300 aldım. ikisi de hala çalışıyor. hatta anneme 9 sene önce microsoftun mavi ışıklı optik kablosuz mouseunu almıştım, o da hala çalışıyor.

ucuz aldığın için 1 yılda bozuluyor olabilir mi?

Letgoda filan satanlarda böyle alıp üstüne kargo parsı ve kar koyup satıyordur. Hatta 4-5 tane alıp ücretsiz kargo yapıyorlardır  

valla dayanıklılığına bişi diyemem de, optik sıkıntısı cok canımı sıkmıştı benim. FPS oynuyorum adama hedef almak isterken fare birden arşı alaya dönüyor :D

• Konu sahibi Türkiye'deki en büyük market zincirlerinden birinin etiği hiç sayarak yaptığı yolsuzluğu anlatıyor, mağduriyetini dile getiriyor.
    Forumdaşlar da internetten alsaydın, o donanıma o mouse mu alınır diye adamı eleştiriyorlar.
    Türkiye'nin genel olarak durumu böyle aslında, özet bir konu olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner5 -- 4 Eylül 2020; 11:8:39 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.