Şimdi Ara

A101 - (18 Aralık Perşembe) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
7.410
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mach 3 lerde sanırım tüm mağazalarda indirim var en son migrosta 23 tl falandı kampanyalı burdaki fiyatı baya iyi 2 tane almayı düşünüyorum şahsen 1 yıllık stok
  • benimde dikkatimi mach3 çekti fiyat iyi,yıllardır kullanırım 18 aralıkta a101'e uğramak lazım
  • bi an hiç bitmeyecek sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: master_axe

Kum torbası ve eldiven hakkında yorum alsak ? Var mı kullanan yada bilen ?

Kum torbası biraz hafif kalıyor. Boyu zaten çok kısa ama ev içerisinde tavana monte edecekseniz hafif olmasi zarar vermeden kullanılmasını sağlıyor. Ev için ideal gibi ama çok hafif bence. İçini daha sert bişeyle tekrar doldurursanız daha iyi olabilir
  • Işıldak hakkında bilgisi olan var mı?
  • eliptik bisiklete yorum yapabilecek var mı? iyi midir
  • takip
  • Pizza fiyatı nasıl ?
  • takip...
  • Beyler dane et var 12.45 yarim kg koyma var 10,80 TL kimse yazmamis insert bile yok gecen et inidiriminde de böyle koyulmadı neden acaba bölgeye özel mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pizza hakkında bilgisi olan yok mu boyut olarak tamamlasak dominosun büyük pizzası kadar olur mu karşılaştırma adına ya da orta?
  •  A101 - (18 Aralık Perşembe)

35 liralık fan güzelmiş. Bende başka bir markanın fanı var. Baya eski bir model. Zamanında Yuvam Ufo Line Katalitik Sobanın yanında vermişlerdi. Soğuk bir memlekette değilseniz, odanız da çok büyük değilse, kışları baya işe yarıyor. Odanın içindeki havayı alıp ısıttığı için kısa sürede etki ediyor. Bir nevi devirdaim yapıyor. İnfrared ısıtıcılar gibi yakmıyor. Banyo ısıtıcısı olarak da kullanılabilir. Bendeki 1500 w ve tek ayar düğmesi var. Bu 2000 wattmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 12 Aralık 2014; 6:48:36 >

• Herşey iyi güzel ama ürünlerin ne zaman geleceği belli olmayan bir yer. Belki bazı ürünler şimdiden satıştadır. Bu kadar ciddiyetsiz başka bir market yok sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer fiyata bir çok model var alternatiflere bakılabilir.

Dediğin yağlar hacı yağı mı başka mı?
  • Kesinlikle, özellikle de küçük yörelerde bu sorun daha fazla. Bi gidiyorsun adam çarşambadan satışa koymuş ve ürün bitmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamyoncu Şakir

Kesinlikle, özellikle de küçük yörelerde bu sorun daha fazla. Bi gidiyorsun adam çarşambadan satışa koymuş ve ürün bitmiş.

ben 3 gün önce 2 diş fırçasını aldım mesela
  • Sigara böreği olmuş sana kalem böreği

Titredim ve anında sigarayı bıraktım.
  • pizza ilgimi çekti açıkçası.
  • bu nokia x e apk yükleyebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asilyus10

Fanlı ısıtıcı nasıldır arkadaşlar?

Evet kullanan varsa, bir yorum yazsın.
    İşe yarar bir şey ise bende almayı düşünüyorum.

Kullanan bir arkadaşın yorumu varmış, sonradan gördüm:

"35 liralık fan güzelmiş. Bende başka bir markanın fanı var. Baya eski bir model. Zamanında Yuvam Ufo Line Katalitik Sobanın yanında vermişlerdi. Soğuk bir memlekette değilseniz, odanız da çok büyük değilse, kışları baya işe yarıyor. Odanın içindeki havayı alıp ısıttığı için kısa sürede etki ediyor. Bir nevi devirdaim yapıyor. İnfrared ısıtıcılar gibi yakmıyor. Banyo ısıtıcısı olarak da kullanılabilir. Bendeki 1500 w ve tek ayar düğmesi var. Bu 2000 wattmış."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erciyex -- 12 Aralık 2014; 11:39:45 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.