Şimdi Ara

a1 a2 ehlıyet almak ıcın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben ehlıyete yazılmak ıstıyorumda ılla vıteslı motosıklet kullanıp sınava gırılcek mı.yoksa kesın kalırım ben :D

otomatık vıtes arac kullanmak ısteyenler b+ gırıyor bız neden scooter dan gırmıyoruz

yada ben mı bılmıyorum :S

• Otomatik vites düz vites için ayrı ehliyet sınıfı yok. Bu çok karıştırılan bir husus. Otomatik vites ehliyetinde düz vitesle aynı sınıf alırsın, yalnız açıklama bölümünde otomatik vites yazar. Bunu alabilmen için otomatik vites motoru olan bir kurs bulman lazım, eskisi gibi dışarıdan motor getirip sınava girme yok. Otomatiğe fazla talep olmadığından çoğu kurs otomatik ehliyeti vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 14 Temmuz 2018; 2:3:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
    haklısında hocam ben sadece scooter alcam.gıdıp otobanda yarıs yapacak halım yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

haklısında hocam ben sadece scooter alcam.gıdıp otobanda yarıs yapacak halım yok :(
    scooter kullanacak dahi olsan vitesli ile sınava giriyorsun vitesli öğrenmen şart. Çok da zor değil yeter ki bir eğitim al 2 günlük iş.
  • Zaten sınavda sorulan, sekiz çizme, çizgiden geçme vs. hareketleri scooter ile yapmak zor olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sureclerden gectım,hatta asla basmıcam gerk yok a2 ye dıye a1 ye yazıldım gecen yıl,bende scooter almak ıcın.

fakat vıteslı ıle sınava gırıosun hatta daha sacması mesela ben cbf 150 ıle sınava sokuldum,halbukı o a2 ye gıren bır motor ama sacmalık ıste,dolayısıyla vıteslı motorla once okulda 10 dk kadar ıstenılen parkuru yapıp gecersen trafıge cıkıorsun ve tam tamına 30 dk trafıkte de kullandırıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 3.16i Almalımıyım ? Acil.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.